Bloggbattle #1.

Eftersom internetanslutningen sugit hela jävla idiotiska dagen, så tänker jag kompromissa mig fram till en lösning. Jag ska bloggbattla (från engelskans "battle") hela jävla natten. Eller tills jag somnar. Stefan är på, tror jag. Reglerna är; hata regler! Skriv tills du storknar? Jo, så får det vara.

Annars så har vi kommit på vad som kostar oss våran samtida internettid, vi kan inte båda vara på MSN på samma gång? Får införa något schema eller något. Jag kan fråga er, förresten, har ni några lösningar på vårat problem? Ringa Comhem var tydligen ingen lösning. Kö på fyrtio personer och 1,70 spänn i minuten. Vad är det för jävla kundservice som tar betalat för att ta emot samtal. Jag borde ringa konsumentverket. Först skrev jag "Konsum", men sen kom jag på... vad skulle de kunna göra. Kasta gurkor på korkad kundservicepersonal? Förlåt, jag menar förstås kasta svenska gurkor. Pjo!

Följ Stefans synvinkel här!
Natalie

Vad spännande! Hur vinner man? Ska man bara vara vaken? Får man vara med eller, jag känner mig ganska pigg och hip hop. ;b Du brukar alltid tjata om att jag ska kommentera, är du nöjd?

Madde

Dåligt internet när båda inte kan vara på msn.. det kan vi härute på landet med Telia.