Bloggbattle #3

Blogg nummer tre i blogg battle kommer här och ämnet för nu är "blogg". Blogg, blogg, blogg... (det är så jag kommer börja bloggarna nu ikväll, jag måste tänka lite innan jag börjar. Förstå hur lång tid man hinner tänka när man skriver ett och samma ord tre gånger i rad. För att inte tala om denna parentes). Jag har bloggat ända sedan Lunarstorm hade dagboksfunktionen. Och jag har alltid gillat att plita ner tankar och publicera de utåt åt folket. Jag är som Anne Frank. Fast med internet, motsatta könet, utan dagbok och utan den judiska tron. Okej, jag är inte alls som Anne Frank. Jag ville mest likna mig vid en enastående personlighet. Av alla, tänker ni, så tar han Anne Frank. Fråga mig inte...

Vad är egentligen en blogg? Jag vet vad en blogg är, men vad är poängen med de? Varför vill man blogga? När folk frågar mig har jag aldrig något svar. Jag tänker inte direkt på vad jag skriver eller varför jag gör det. Ett par gånger har det lett till något lite mindre otrevligt. Men då är det bara att stå för vad man skrivit och inte se denna person i ögonen på ett par månader. Haha, eller inte. Vända kappan efter vind, ska man göra det verkligen? Hela grejen med yttrandefriheten faller ju då. Och det är ytterst sällan som faktiskt för kritik och hittar en syndabock som jag namnger. Det är händer nästan aldrig.

Bloggen är i alla fall mitt bästa tidsfördriv. Jag gillar det. Kunde jag, så skulle jag helt klart vilja leva på det! Tänk att få jobba med det man gillar mest, många gör inte det. Obegripligt, men ack så jävla sant.

Stefans point of view här!
Och Natalies (om hon är med någon gång) här!
Lena

Erkänn att du är avundsjuk på BlondinBella! ;D