Ekonomichecklista.

Fick lite ångest när jag slängde ett öga på kontot förut. Det är tunt, väldigt tunt. Klara mig kommer jag göra, men jag och syster planerar en resa till Paris i vår. Så det blir till att spara ut av bara fasiken till det. Det klarar jag med all säkerhet. Vägen dit blir nog lite tajt, mycket kläder från H&M (vilket inte är något fel, antar jag och en hel del nudlar. Det sägs att bästa intrycket på resemål kommer andra gången man är på plats. Eiffeltornet kan nog bli roligare denna andra gång, för den första minns jag knappt. Jag tyckte det var för mycket att ta in. Samtidigt som det egentligen var ett jävla dugg speciellt.

Min checklista på en förbättrad ekonomi:
- Skippa alla fikastunder på stan. En kopp kaffe för tjugo spänn är egentligen korkat när man kan brygga en kopp själv för tre spänn. Högst.
- Sluta luncha med klasskamraterna. Jag har svårt att både säga nej och ta något billigt.
- Inte äta pizza på månader! Bo granne med fjorton pizzerior är för jävligt!
- Sluta handla mat på Ica. Samma skit finns på Willys och Lidl - bara att de ligger längre bort. Sluta vara lat vore ett tips också, kanske?

Mer tips mottages gärna!
johanna

om du ska ha böcker till studierna - försök hitta nån som säljer, eller låna på biblo om ingen står i kö! SKITBRA! har lagt ut alldeles för mycket på böckerna nu :(

A

Serieboxar etc, är onödiga ting;)