HIV-apan.

Vi har alla hört talas om aprasen som satte igång hela HIV- och AIDS-viruset? Har ni inte det så... ja, det är ett rykte som gått mun till mun som menar att de svarta människorna i afrika kom i kontakt med dessa apor under slakt, via sex (!) eller annan form av kontakt. Vad som nu menas med "annan form" vet jag inte, klappa kanske? Detta hur som helst skulle vara grunden till HIV-epidimin här i västvärlden. I själva verket så är denna HIV-apa, som egentligen är grönapor och bör vidare kallas det entlige mig, en väldigt oskyldig brick i AIDS-spelet. Det är bara det att vi svenskar (framför allt vi i alla fall) alltid vill ha syndabockar till allt ont. Och vad är inte lättare att skylla på än de svarta och apor? Inget.

Grönapan fångades i hundratusentals under 60- och 70-talet för att användes till bland annat polio- och cancerforskning. Man sköt in alla möjliga typer av virus i dessa stackars djurs njurar. Där man lät de gro och växa sig riktigt härliga. Man lyckades till och med "odla" fram en sort som föddes utan immunförsvar. Allt för att man skulle kunna påskynda forskningen bland världens alla sjukdomar. På något vis så slank HIV in bland mängden av virus. Det blev kalabalik världen över, man var rent ut sagt livrädd för att ta i saker eller gå på allmänna toaletter. För att bli av med lite rädsla, finn en syndabock - skyll på en apa! Detta för att man trodde sig veta att HIV-viruset trivdes i värme och fuktiga klimat. Vilka bor i värme, förutom apor, jo.. svarta människor! Skyll på de med.

Ännu en stark dag för mänskligheten! Roy Andersson påverkar mer än vad jag tror, banne mig. Hur ska detta sluta? Slut på historielektionen. För denna gång åtminstone.
stefan

Det ska bli förbjudet att göra olika försök på apor snart, så i sinomtid så blir du frisk:P haha

Madde

Haha och jag skyller allt på jobbet på dej.

stefan

Det ska bli förbjudet att göra olika försök på apor snart.