Mitt ensamma kafferep.

Jag sitter här ensam just nu. Det är bara en sak som virvlar runt i skallen; jag måste träffa lite folk att hänga med. Det är fredag och jag har ensamt kafferep framför Jönssonligan på fyran, fast utan ljud och med Amy Winehouse's härliga heroinstämma strömmandes ur högtalarns på stereon. Det är inte så att jag inte klarar av att vara själv, det kan vara helt okej ibland. Men inte idag, inte på en fredag. Vissa fredagar, visst. Men inte denna fredag. Gräset är alltid grönare på andra sidan, säger man väl. Hade det varit hemma på Närke-slätten så hade jag inte alls varit sugen på att festa. Hade jag varit det så hade jag väl jobbat. Som vanligt, haha. Jag räknade ut att jag jobbade fem helger i rad i somras. Eller om det var fyra och en halv. Skitsamma, det var mycket hur som helst.

Kaffe är svinvarmt. Jag har dragit i mig en halv mjuk pepparkaka. Är det kafferep så är det, oavsett antalet gäster på plats.
Vad gör Snefan (som Olle så fint myntade och som jag tar efter) da room mate då? På nollning. Inte ens det kan jag få göra, gå på en nollning. I stort behov av att göra något så tänkte jag ta ett kort på namnskylten jag och Snefan slog upp på dörren ihop om att få vår post som uteblivit de senaste dagarna. Men jag har ingen kamera längre. Det ska bli årets julklapp. Så till alla Nilssons; alla ingifta mostrar, morbröder, syskon, päron och andra levande i klanen - ge mig en kamera för fan. Till jul. Lägg en tjuga var så blir det mer än väl. Nä, men skämt å sido. Jag vill ha en kamera. Kul att ta kort och låta alla "där hemma" ha lite koll på vad ynglingen gör.

Tre dagar kvar till mitt nolle-p (som i Östergötland betyder nollning). Jag kunde inte längta mer.

Tilläggas bör kanske också att skylten vi tillverkade fungerade. Buntar med eftersänd post låg på vår runda dörrmatta. Räkningar, räkningar och inte mer där till. Usch.
stefan

man vill gå ut när man inte kan sedan spelar det inte så stor roll. människan är aldrig nöjd

johanna

kul med nolle-p-start på måndag :D :D

vivan

Trevlig lördag...glöm inte vad jag sa...ingen hittar dig om du inte visar var du är!!!kramiz:)

Maria

Jag ska fortfarande jobba på hotellet, men nu bara jobba måndag-fredag. Ett sådant jobb har jag aldrig haft =)

Madde

Jag vill också på nollning!!

Malin

Se där, kusiner blev inte uppräknade..så innebär de att jag inte behöver bekymmra mig om att köpa en kamera till min kusin Pelle då?? haha, tack för alla skratt ja får när jag läser din blogg..HELT UNDERBAR..Ha de gott Kram Malin