Musikquizkvällen.

Precis tillbaka från musikquizkvällen. Jag gick innan resultatet publicerats (eller vad man säger?), jag måste sova. Och det snart också. Men kvällen har varit skitskoj och jag hoppas vårat lag fick många poäng. Jag tror dock inte det, för frågorna hade så lite med musik att göra att jag blev rädd. När blev kungen kung? Vad heter militärbasen i Karlskrona? I vilket län ligger Kopparberg? Efter tre glas vin och två öl så blir de frågorna väääldigt svåra att svara på. Näst intill omöjliga.

På vägen hem så såg vi (jag och roommaten) ett par cyklister som fick böter då de cyklat utan lysen. Eller om det var för att de var onyktra. Jag vet inte riktigt. Polisen och samhället här verkar leva på och skinna ungdomar på pengar. Speciellt studenter. Jag minns förra veckan när jag själv fick böter för att ha ovetskap om något. Illa som fan! Men någonstans måste pengarna rulla in, även om det kommer från de som knappt har råd.

Dags att sova. Hela dagen har gått i slow motion på grund av att jag sovit... ja, fem-sex timmar. På två dygn! Mer sömn måste det bli.
stefan

du har nog sovit mer än du tror. klassiskt citat:D

Madde

Kopparberg ligger väl i Örebro län? och kungen blev kung år 1974 tror jag.

Lena

Dåligt med musikquiz som inte handlar om musik!

Förresten är det inte olagligt att cykla onykter, så länge man inte gör något som innebär att man kan straffas för vårdslöshet i trafiken. Det frågade jag några poliser om för en dryg vecka sen. Däremot är de olagligt att köra gräsklippare om man druckit alkohol!

Allt med motor är olagligt. Men inget utan, det du!