Prisa Cykelringen!

Ännu en dag gryr över husen här i Norrköping... eller något mindre smörigt. Det är soligt ute, det är fan i mig positivt. Men man ska inte låta sig luras, om en timma kan det vara regn igen. Vädret är lite så här. Regn och sol om vart annat. Idag stundar föreläsning och paneldiskussion. Igen. Dagens ämne är "dataspelsmissbruk". Någon här som kan känna igen sig i ett sådant missbruk? Inte? Någon? Personligen har jag nog inget datamissbruk. Det längsta jag har spelat ett spel är väl högst en vecka i streck. Då får det gärna vara ett spel med ett slut och inte som "World of warcraft", där allt verkar pågå i all oändlighet. Datamissbruk i allmänt, någon som känner igen sig där? Om jag ska dra mina egna tankar om saken (vilket jag ska, det är min blogg) så är jag nog måttligt beroende av internet. Jag bloggar, läser bloggar, kollar uppdatering på Youtube... sen så är det inte så mycket mer. MSN är inte min grej. Jag är ofta för seg på att svara och jag ser knappt när det blinkar orange längst ned på rutan. Jag vet inte... jag är inget riktigt MSN-freak. Det går bäst att chatta med syster, för hon är seg hon med på att svara. Kanske inte lika seg, men hon tar det med en nypa salt. Vilket alla borde.

Wow, här ringde jag in alla världens samtalsämnen i en enda blogg. Vädret, datamissbruk, MSN, föreläsningar... jävlar, jag rockar! Dags att gå till skolan. Jo, det stämmer. Igår tappade jag andra trampan på min idiotiska hoj. För ett par månader sedan skrev jag att jag tappade den första. Nu var det de andras tur. Prisa Cykelringen!
pernilla

jag är nog beroende av både msn och bloggar och internet och datorn i allmänhet. hmm. finns det någon hjälplinje att ringa?

Lena

Haha, du är väldigt ojämn. Ibland är du sjukt kass på msn, men ibland gåre bra! höh. blogg äru ju i alla fall bra på. ;)