Resultat.

Precis tillbaka från nolle-p. Om jag hade skoj! Och ändå gjorde vi inget speciellt. Vår sektion, vilket är ett typ av elevråd (om jag förstått saken rätt), samlade oss till ett möte i folkets park där de pratade om vad en sektion gör och så. Det tog fem minuter och sen var det dags att mingla. För en gångs skull hade jag trevligt. Sen om det berodde på de tre glas vin jag svepte innan jag gick får tala för sig självt. Jag tog de av två anledningar. Ett; jag hade ingen aning om det var en nykter kväll eller inte (det var det inte, visade det sig) så jag tog de i förebyggande syfte. Jag är ganska bra på att spela nykter ska ni veta. Fråga mor och far. Bortsett från rubbat balanssinne så är det rent omöjligt att se om jag har fått i mig något eller ej. Bortse också från spyorna på magen. Det glömde jag säga! Två; för att slappna av. Och det gjorde jag verkligen!

Aaah, nollningen har gett resultat på sociala fronten. Imorgon är det musikquiz på kåren. Inte för att skryta, men är det några quiz jag kan så är det de om musik. Det och lite bira, kan det bli roligare? Jag gissar på inte. Nu är det dags för kvällpromenad. Hörs!

vivan

Ha det så kul...märker att du smälter in i flocken...kramiz:)

Emma

Ååå, det låter verkligen som att du trivs där borta i nårrköpiiiing!!Vi saknar dig dock. Upptäckte tre ramlösa citrus burkar ovanpå dörren i dt1:an och det första vi tänkte var:Pelle :)

Lena

Haha, jag höll nästan på att skriva att det var Pelle som skrev det här. ;P

Men skoj att det är bättre, inte för att jag någonsin tvivlat på att det skulle bli det, men ändå.. ;)

Förresten, jag drömde om dig inatt, inte så lite heller. Stefan var också med, men han var lite asocial. Du hade ganska ljust hår, det var lite konstigt. Men det var en jätterolig dröm!