Skoluppdatering.

Kom nyss hem från skolan. Dagens lektion: spela in och analysera ljud. Det låter roligare än vad det egentligen är. För är det något det absolut inte var så var det skoj. Jag fick en kanongrupp att jobba i, det var väl dagens bästa. Sex personer med alla en vilja av att verkligen plugga hårt och göra bra ifrån sig. Våra grupper blev tilldelade platser där vi skulle sitta och dokumentera och spela in ljud. Höga som låga, "osynliga" som synliga. Vi hamnade på en skola. Den mest tysta skola jag varit med om. Isolerat i taket, inga hårddiskar till datorerna (de var bara kopplade med skärmarna till väggarna) som surrade, skötsamma elever (det var en sträng och extremt studieinriktad skola)... Ja. Det var det. Skolan gjorde inga ljud i från sig nästan. Så halva avhandlingen, eller vad det bör kallas, är en förklaring av varför det var/är så tyst. Men det gick bra, vi blev nästan klara.

Utöver den uppgiften så har jag en bok att läsa (uppkopierad till ett häfte) av Roy Andersson. Det finns inget mer pretentiöst än Roy Anderssons alla olika verk. Jag tål det inte. Sen så finns det de i klassen som skrattar och verkligen förstår surgubbens alla provokationer. UÄH! Och just ja! Ett till häfte på vem-vet-hur-många-sidor har vi också! Så ikväll blir det ingen nollning inte. Jag pluggar idag och imorgon så jag kan vara med ordentligt på finsittningen och lördagens fester.

Nu ska jag ut och gå en sväng. Magen är så spänd så kanske den lugnar sig. Efter det blir det nyponsoppa. Allt för att inte plugga, ni vet. Haha. Nej då, jag har saknat pluggandet. Jag gillar det!
stefan

Småmulet ute med en mugg varm nyponsoppa vid ett skrivbord med en bra skrivbordslampa och några timmar läsning. Kan det bli bättre?

johanna

det är kul att läsa vad som händer i din skola om dagarna :D

Lena

Jag håller med Johanna! :D

Lena

För övrigt har jag nog blivit senil eller glömt mitt namn, i alla fall. Nu höll jag på att skriva mammas namn. Hah!