Trött söndag.

Segaste dagen på mycket länge. Sov inte vidare länge imorse och somnade sent som fan. Om battlandet kan jag säga följande: det blev oavgjort mellan oss båda sista. Jag och Natta alltså. Hon gjorde bra i från sig, det må jag säga, men själv gjorde jag det ännu bättre. Det var en rolig natt faktiskt, vi får köra ett nytt en annan kväll. Lite mer uppstyrt och med fler deltagande. Blir grymt.

Dagen har spenderat på följande vis:
- varit social mot Stefans päron och syster. De var här på besök. Jösses, det var inte lite saker som mor L hade köpt, inte. Mat i mängder. Så det är bara att tacka och ta emot.
- degat framför TV:n. Sett en brittisk rulle och håller i skrivande stund på och plöjer igenom Veronica Mars. Fan vad jag diggar den serien. Men det har väl inte undgått en jäkel har på jorden.

Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Eller jo, satt upp en taklampa i mitt rum (äntligen). Nu ska jag använda de sista krafterna för dagen, innan jag somnar, till att packa ihop morgondagens nollningsbehov. Vit t-tröja, block och så vidare. Om jag bara orkar. Sovmorgon till halv nio imorgon, blir grymt skönt.
Natalie

Hur kan det bli oavgjort om du gjorde det bättre än mig? :o

Lena

När får man höra om dagen då, Pelle! BERÄTTA! :D

Angelica

Hoppas du hade en bra första dag!=) Antar att du kommer skriva om det så fort ni har fått tillgång till internet igen hehe.

Madde

Jag tycker på sätt o vis att de är bra att du inte bloggar så mycket för då hinner jag med o läsa, surfar inte allt för mycket nu för tiden, fråga miginte vad jag gör för det vet jag inte.