Viby-kulisser.

Jag måste ta en paus i läsandet. Jag har väl läst en sisådär tjugo-trettio sidor av Roy Andersson. Den är så där, han har många smarta tankar den där. Fast lika många korkade också, faktiskt.

Jag sitter vid mitt skrivbord nu och pluggar. Det har jag inte gjort på... ja, sedan jag bodde hemma. Och läste historiakursen i våras. Som jag också gick MVG i [klappa mig själv på axeln], hehe. Skämt å sido. Det känns skönt att sitta här igen. På min gamla gnisslande stol och vid mitt nötta skrivbord. För att inte tala om musiken jag har liggandes på den externa hårddisken. Efter fyra veckors frånvaron från allt det där så hade jag faktiskt börjat sakna alla dumma idiotiska sånger. I skrivandets stund är det U2:s "Pride (In the name of love)" som gäller. Smörig som fan, men jag har saknat den. Det här är liksom det ultimata med att känna sig hemmastadd på något vis. En bunt skit (det vill säga papper, block, räkningar) på skrivbordets ena sida, mobil och mp3 på andra. Ja, jag är mitt i en Viby-kuliss, skulle man kunna säga. Jag spelar huvudrollen. För jävla bra dessutom!

Nu kom jag dessutom och tänka på Kalas-mottagningen som är på onsdag, alltså om en vecka. En helkväll med fest, Mando Diao (som visserligen inte är mina favoriter men) och alla vi ettor. GRYMT!

Och nu, gott folk, så måste jag väl fortsätta med Roy. Återkommer.
pernilla

Mando Diao är grymma! Säg inget annat!

pernilla

om jag vill gråta då? :P

Martha

U2 är grymma!