Gissa vem du är och så tack till alla.


Helt utan skam i kroppen så slänger jag in en bild på Natalie och mig.

Jag blir utmanad i olika bloggutmaningar hela tiden. Det är skitkul, verkligen. Tyvärr finns det inte en chans i helvetet att jag ska hinna med alla utan att bara uppdatera med utmaningsinlägg. Men jag har alla sparade på favoriter och ska försöka hinna med och orka gör de flesta av de. Speciellt det som Saffy utmanade mig med, hemma-hos-reportaget. Synd bara att jag är i Närke för tillfället. Men så fort jag kommer hem så då jävlar.

Emma utmanade mig att säga fem bra saker om mig själv. Självklart hakar jag på.
1. Jag är bra på att säga vad jag faktiskt tycker och vågar säga emot. Till allas förtret, haha. Men världen är full att "ja-sägare", så en som vågar säga emot, små som stora frågor, kan behövas.
2. Jag har fått väldigt bred musiksmak och det är ju jävligt bra. Förr så skulle jag alltid försvara en viss typ av musik. På högstadiet var jag till exempel "singer/songwriter"-Pelle. Nu är jag på allt, bara det fastnar. Men visst gillar man viss musik lite extra, så är det ju.
3. Jag har plugghjärna och får panik när jag inte får använda den.
4. Arbetsmoralen är på topp.
5. Jag gillar att resa, se och uppleva saker. Kultur som fest, ju mer desto bättre.
Eftersom de flesta jag utmanar inte vill vara med eller redan har gjort denna utmaning så utmanar jag alla som vill. Hoppar du på så säg gärna till. Vill gärna läsa lite bra saker om alla er.

Tack för att "I love your blog"-utmärkelser också, grymt skoj!

Nu ska jag till sist köra en grej jag såg på YouTube. Man "taggade" folk genom att säga ett eller ett par ord om de och så skulle man gissa om det var en själv de menade. Självklart var jag inte med, men idén var grymt cool och jag ska inte vara sämre. Gömmer du dig bakom länkarna, vad tror du?


Nu orkar jag inte mer, men det var skoj! Gör en länklista du med!
Tp

Hihi!

Jessica andersson

jag tycker twilight var riktigt bra:) den rekommenderar jag! Jag har till och med läst boken och jag är inte besviken.

Svaren är uppe på bloggen med nu så kika gärna in!

caroline

Äntligen är den gamla vanliga Pellelllelele tillbaka! Tycker jag har anat en liten distans i din text på senaste.. men nu så! är allt som vanligt igen :)och jag bara bugar tackar och bockar för att få vara med bakom en länk! pluralpolare, det var inte dåligt det!

Daniel

hehehehe... hur fasen kunde jag gissa det var jag som var sexbrytaren!? ;O)))

Viktoria

Svar: Klart man har Kristen Bell i bloggen har en hel kategori med henne ofcourse :DBritannia High är en brittisk serie med fokus på 6 ungdomar som går på en skola med dans & musik i fokus i London, den är riktigt bra och karaktärerna är riktigt härliga :)Klart man gillar Veronica Mars,Hur kan man inte göra det?

Den är fantastiskt bra och en av de bästa serierna som någonsin gjorts.

Hinken

Visst utmanar jag dig,men jag kommer kanske lägga mig och buga när du minst anar det ,haha

Hinken

Alea iacta est !!!

anna

har också en massa utmaningar på kö men orkar inte anta alla. gör bara de som jag tycker är intressanta :) jag gillar att jag är taggad med human ;)ja nu har jag och mamma vart runt på hundra ärenden. ica maxi, blomsteraffärn, apoteket, strumpbyxhandling (vilket är mkt svårare än det låter) och slutligen systemet. puh är helt slut.

Ally

jag har också plugghjärna! det är därför lite frustrerande att jobba just nu, men det är väldigt lärorikt så det är nästa samma sak :) heheh

Alina

haha va kul! tack! inget kunde nog passa mig bättre än olsen-tvilling! ;) :D

Alina

trodde faktiskt att det var ja direkt, men så kände jag inte igen designen inne hos mig...fuck tänkte jag, men så vare jag! :)

Emma

hehe, ja du lärde verkligen upp mig på Veronica Mars, men nu väntar jag ivrigt på nästa serie då mitt liv fortfarande känns lite tomt efter mars..

ROXY

haha, du vet hur man festar till de hela ;D

Jessica andersson

aa det ska jag bannimej göra:) med lite mandel och så in blir de nog gott..

vad är glögg gjort av egentligen?:O

ANNAMELLITASV: Ja jag får ta och göra det! :)

Lina

sv: haha de kan jag tänka mig :D

jag tycker inte ens om sill :p men jag håller verkligen med!

anna

ja jag är grymt nöjd med min länkning måste jags äga :) vad hittar du på ikväll då?

anna

oj nu blev jag nervös, men jag är ganska så säker på att jag får lika mkt som vanligt den här månaden. har pengarna redan kommit? har inte så bra koll på mitt konto just nu, usch.

Jessica andersson

aha okej men då borde de va ganska gott ju :)

ROXY

haha, LINK! tänkte inte ens på´t! sjukt kul ;)

och systerbajs där också ;P

Linda

haha jaa jag menar det :P fan ta dom :D

sarah

haft en bra daaag? :)

Amanda

Rocky Roads är ett julgodis som Leila Lindholm brukar göra. Man smälter choklad och blandar i mini marshmellows, pistagenötter, jordnötter och dumlekola. Sedan får det bara stelna till i kylen. Riktigt lätt o riktigt gott! Rekommenderas att testa :)

SOFIACASPAR

Härlig bild ;D

Ally

jag jobbar på IT-supporten på ett företag som säljer webhotell... inte så dåligt för en tjej som knappt kunde stava till IT för några månader sen ;)

anna

men jag har aldrig fått mindre i decmber innan. vet att många fått det, skitskumt.

lisa

hm... en länk med mig som köttätarn då kanske.. åh fy. Men åååh så gott det var!

Anonym

Utmaningen utförd.Checka gärna in svaren:)

Sussi

Coolt att det första ordet jag uppmärksammade var Dilemma för att det lät intressant och där var jag. :)

Lena

haha, jag började kolla vilka som döljde sig bakom länkarna innan jag började gissa, men vet du? nu har jag bara 17 inlägg kvar, fattar du vad jag legat i? du borde ändra mitt namn! :D

Nina

HAHAHAHA jag dör! Du är bäst!