Jakten på den röda vanten.

Punktbeskrivning (som inte överens stämmer riktigt med verkligheten, man kan göra mycket i Photoshop - men inte allt, haha):
1. Hemma på landet.
2. Kumla, hos tvillingens kompis.
3. Rastplats innan motorväg.
4. Mack i Laxå.
5. Avstigningsplats.

Jag är fylleskjuts idag till min tvillingbror som är på personalfest. Jag är sämst på att fylleköra, jag tycker det är skittråkigt och jag orkar sällan med snacket som förs passagerare emellan. Men jag ska inte klaga egentligen, jag får ju betalt. Tror jag i alla fall. Det har i alla fall varit ett jävla körande ikväll. Det började med att jag och Olle startade hemifrån och körde för att hämta upp hans polare. Vi stannade innan motorvägen för att byta så att jag körde, så att de andra kunde börja förfesta i bilen, och drog sedan vidare mot Laxå. Stannade innan feststoppet först vid macken i hålan. Där köptes det vad som brukas köpa till fest. Sen så körde vi en liten bit till och jag släppte av de partyglada.

Det var sen det jobbiga började. När jag var tillbaka hemma, punkt ett, så märkte jag att ena röda vanten var borta och jag vet att jag hade båda med mig när jag åkte hemifrån. Jag blev skitarg för att de var sprillans nya. Så jag hoppade in igen och började åka. Det var tur att jag hade min Tom Petty & Lily Allen-blandning i stereon, annars hade jag inte pallat. Åka bil är sjukt överskattat, det är skittråkigt rent ut av. Speciellt motorväg. Hur som helst så åkte jag till punkt 5 först. Kanske att vanten trillat ut med passagerarna. Där låg den inte. Just då kom jag inte på var någonstans mer den hade kunnat ligga, men mindes genast macken, punkt fyra. Även det blev en nitlott. Nu då? Vad skulle jag göra? Jag kom och tänka på chaufförsbytet vid motorvägen, punkt 3, och drog dit. Väl på plats så låg den där, mina röda vante. Övergiven och säkert rädd. Men förvånansvärt torr.

Nu är den i säkerhet i alla fall och jag sitter äntligen vid datorn efter vad som känts som timmar bakom ratten. Nu ska jag svara på alla era siljarder kommentarer ni lämnat. Skitkul!
Marcus Å

Och jag har rymt! :) Det tycker vi är grymt!!

anna

usch fyllechaffis är ingen höjdare. häng här vid datorn och med mig istället :)jag mår bra jag är bara så sjukt trött. hela min kropp är helt matt. själv då?

Anonym

haha, shame on me men jag har faktiskt inte slagit på den än, den ligger här på bordet och väntar....... men kan ju alltid uppdatera om hur bra den var när jag tagit mig orken att gå hela vägen till dvdn..

sarah

Men inte visste jag att du har en twin :)

Julia

haha du är ju knäpp:P

Hur går jakten då??::D

Glömt av din blogg lite smått, inte bra:P fann den nu igen ändå:D

jojo

skitfin vante ju :D

C

Rolf is always on my mind :pEn tvilling? Nice. Bloggar han me?

Christina

Rolf is always on my mind :p

Tvilling? Nice. Bloggar han me?Låter sådär me fyllekörningen.. ja kommer få fixa ett taxi legitimation sen när ja e klar me mitt körkort för att ge tillbaka för alla gånger ja blivit körd..

Kalle

Haha fattade ingenting av den där bilden först. Jag kom ihåg när jag tappade en helt ny vante också, lämnade den visst på bussen och det va dom sista som fanns i butiken när jag köpte dom, såna där perfekta så man liksom inte ville ha andra! Ja, bara så du vet ;)Aprop spamkommenterar du skrev om innan hos mig.

Fick en till kul kommentar innan

"SATAN vilket fint kök du har tjejen! och puss på krunegård"så fint när man kollar vad man läser eller vilken blogg man är på.eller vem vet. kanske man ser kvinnlig ut!?

Karin

exakt det var ju min tanke också! och undrar om han har någon superkraft..

sarah

Förresten så kom jag på varför jag trodde att du var storstadsmänniska; din visningsbild tyder på det! ;P

johan

tackar :P

Anonym

Kan du inte fylleköra mej oxå!?Du borde komma på dans på finska logen å köra mej dit!

Daniel

frågade jag.

Anonym

Rädda vanteeen! ...död eller levande! ;)

Karolin

Tack så mycket och du du är skit söt:-)...

Har du en tvillingbror???

Skit kul juh!!!

Madde (maddepladder)

Det va verkligen en älskad (värd att göra sig besväret) vante, det va väl för att den va julröd kan jag tro... ;)Sv: Oj, du frågar inte rätt person ska du veta, jag har jordens sämsta lokalsinne, icke överdrivet.Jag har frågat på bloggen (i kommentarerna) om nån frivillig kan hjälpa till att förklara vart det ligger."Vid Jysk" är mitt svar nämligen men vet man inte vart Jysk är så, ja...Men du vet vart Coop och Willy's och allt det där är? Ingelstaområdet. Åt det hållet är det, hahaha! :D

Sarah

Hejsan!

Jag har en fråga på min blogg som jag gärna skulle vilja att du svarade på:)

Intressant blogg föresten!:)

Kram Sarah

Sarah

glömde fylla i min blogg:)

Hejsan!

Jag har en fråga på min blogg som jag gärna skulle vilja att du svarade på:)

Intressant blogg föresten!:)

Kram Sarah

Miss X Jung

vilken tur att du räddade vanten ^^

Fiski

håller med om att det är sjukt överskattat att åka bil, det är sanslöst tråkigt!sjukt beundransvärt att du åkte efter vanten! jag hade nog bara svurit och köpt ett par nya. -_-'

anna

den är bland det skönaste jag haft på mig, utan tvekan. vad hittar du på då? :)

Amanda

Vad rolig du är som åker efter vanten och vad glad jag blir att du hittade den! :)

anna

ja fast ibland blir det bara två inlägg, så är det. men jag ser fram emot ett till :) ja det är hårt detdär med kommentarer, det tar tid hehe.jag ligger i sängen under täcket och tittar lite på lost.

anna

tredje säsongen. gav upp serien mellan s.2 och 3 för jag tyckte den blev så dålig men sen började jag se igen vid s.4 så jag ser i lite knasig ordning.

Lovisa

Köp boken till din mamma eller nått, den är så fruktansvärt bra.

Haha, chafför är man ju lätt om man får en slant för det=)

lövet

naaw. stackars vante att bli lämnad helt ensam.tvilling är du också minsann. se där, man lär sig nått nytt om dig varje dag. haha.du skulle sett mig vid den här tiden förra året. jösses. 25-årsdagen närmade sig med stormsteg & fröken löv hade dålig jävla åldersnojja kan jag säga. i år känns det mindre farligt.. även om jag redan nu kan känna att 30-årskrisen lurar runt hörnet. haha.

Trixie

åh vilken fin liten saga haha =)

lisa

Men va?! Här sitter jag och tycker att jag fattat vem du är. Så har du en TVILLING!fan va okänt. okej, förlpt. jag brukar inte svära. men här behövs det rätt ut och utan paranteser.

lisa

PS. kanske ska tillägga att Amanda inte är min syster på riktigt. Men det är jag säkert på att jag har skrivit i bloggen. Men hon är som en syster. Min syster amanda

lisa

hahhaha jag skulle verrifiera min föregånende kommentar och fick ordenSTABBED stickerHahahha tänkte på ditt inlägg förut om dom där orden..

Nilla

Så du är här i krokarna =)

Iofs inte sätt dig på så många bilder. Men såg en förra helgen tror jag det var, och gissar han hätte Björn. När du skrev att du var tvilling, börja fundra på om det var han?! Men jag är säkert ute och cyklar? Tänkte dela med mig av tankaran, för tänk OM det är så :D

Skönt att du hitta vanten! Men allra bästaste var ju att den inte drunknat innan du hitta den ;)

Trevlig fyllechaufförs natt.. själv ska jag snart gå och sova.

Natti natt

Emma

Aktion rädda vanten! Snyggt jobbat :D Btw; Det är för att undvika fenomenet att agera fylelchaufför som jag beslutat mig för att inte ta körkort! (Eh, eller så är det för att jag är lat, fattig & livrädd för trafiken)

Jenny

Tvilling ey?

Direkt jag hör ordet tvilling så får jag nåt tvångsmässigt beteende och måste se om man ser nån skillnad på personerna ifråga.

På mellan/högstadiet gick det 2 personer som var tvillingar i min klass, i början brukade jag få säga den utav dom jag söktes namn lite extra högt för att se vem av dom som reagerade.

Har även två kusiner som är tvillingar men dom kan skilja på till sättet.Dit jag ville komma var: Kan du inte slänga ut en bild så man får se hur lika ni är? :)

Lena

Ouch, mycket körande för en liten vante! Frågan är om det inte varit billigare att köpa en ny än att slösa 8 mils bensin på det?

(jag menar, säg att bilen drar en liter per mil, det blir 8 liter. vad kostar bensin? 12 kr/liter? 12*8= 96 kr! vad kostade vantarna? räkna in lite slitage på bilen, miljösamvete och tid så tror i alla fall jag att det hade varit värt att köpa nya!)Jag är dock rätt bra fyllechaffis, jag tycker det är ganska kul! haha