Min åsikt om Twilight.

Här är min åsikt om Twilight-filmen som jag gick och såg idag, så här två månader efter premiären, haha. Det slutgiltiga betyget blir att jag gillade den. Ganska mycket. Jag gick dit förberedd på att ogilla den. Det gjorde jag också en stund, hela början av filmen var precis svävande fånig som början av boken (som jag bara kommit 170 sidor i ungefär). Men när de kom till baseballscenen så började jag digga den rejält. Skitgrymscen som fan, jag blev såld. På den scenen alltså! Ska youtuba den sen, för det är det enda som spelas upp i min skalle för tillfället. Musiken, specialeffekterna, replikerna... nä, den var grym. Hela slutet av skittufft!

Jag glömde mitt exemplar av boken i Norrköping, men jag får nog köp mig ett nytt ex imorgon när jag svänger förbi systemet. För om jag förstått saken rätt så ska jag snart ha avklarat det dåliga av den läsningen som är i början av boken. Eller så blev jag bara mer såld på filmen, den som lever får se. Så mitt tips är att man ska gå och se denna här rullen för den sista timmans skull. Och ja, Anna, jag skänkte dig en tanke eller två när jag satt där i biomörket med gapiga fjortisbrudar och målbrottsgapiga grabbar bakom mig. Fast inte av den anledning att de satt bakom mig, haha.
stefan

Jag ska nog också skriva vad jag tyckte om filmen i min blogg.

Lena

jag ska nog på bio på tisdag, kanske nåt man skulle se? jag har ingen aning om vad det blir, herrn måste väl ha nåt att säga till om också.. ;)

Emma

ah, jag såg också på bio ikväll, fast Australia. Grym film det med, men jag har faktiskt inte sett Twilight. Det blir nästa då!

anna

åh jag visste du skulle gilla den! fint av dig att tänka på mig tycker jag :) och håller med dig, den scenen är grym!

Eva Linder

Ja, det är en ära att få uppleva allt det som vi får. Även om man ibland får hemlängtan. Men alla är så snälla och trvliga så det går snabbt över.Har varit på väg på Twilight i flera veckor nu, här kostar förresten bio cira 20 kronor. Vill du ha lyx med superfotölj och serveringsmänniskor kostar det ca 80 kronor.

Jessica andersson

de du skrev kändes verkligen lugnande :) och det är faktiskt sant.. nu vid jul och nu till nyår har man ju faktiskt fullt upp. men efter allt de lär man få mycket mycket mer tid till att sätta sig här igen :)

har du planer inför nyår?

caroline

jag är nog lite fröken-mot-strömmen ändå. Så fort det började snackas om den där filmen och om hur snygg han var och blablabla bestämde jag mig för att inte se den! Ja, inte vet jag varför.. Men jag kanske får ta och tänka om ändå? Man får ju ändra sig, som tur är!Hur går tankarna kring nästa pluralblogg? Jag tror det börjar bli dags för nya ord snart! Såhär på upploppet. Av året menar jag.

Karin

hehe fick för mig att du skulle såga den nu;) men icke:) braa .. jag laddade hem igår, ska se igen:p

Christina

åå ja e så himla nyfiken på denna filmen! laddade ner den häromdagen men kvaliten var skit..

Miss X Jung

uuuh, jag kommer snart vara den sista kvar som inte sett den där jäkla filmen ^^ jag viiill see :P

Emma

Jag var också ganska säker på att det skulle vara en sån där film där folk snackade om den otroligt snygga huvudpersonen och ja hela filmen skulle vara otrolig. Men är han inte otroligt snygg (just i filmen då..) Och hela filmen är ju ganska otrolig! :)

wingman

men... jaha? jag som förväntade mig en syrlig och lite bitsk recension här. wtf? visst, jag blev själv ganska såld på den men som du säger, början var för trött och framförallt för låååång. mest av allt stör jag mig på att huvudkaraktärerna bara verkar ha varsitt ansiktsuttryck...

Nina

yes, den där scenen är så grym! åh jag vill se igen :D

Ella

Håller med, verkligen.

- Otroligt bra film!

Gott nytt år btw, ella

Emil

Jag gillar också den scenen mest! ;D

Anonym

En annan kompis såg den med och gilla den skarpt den bästa han sätt tydligen som innehöll alla slags känslor eller vad man ska säga... Då är den värld att se?

Parre

Hade inte heller så höga förväntningar på filmen, tänkte mer ''ja den är väll helt ok'', men jag älskade den! Och jag håller med dig om att baseball scenen är grym! Älskar verkligen den scenen! Har läst den första boken och jag tycker filmen är bättre. Håller på att läsa den andra boken nu och den är sjukt mycket bättre!Psst..fightscenen i slutet av filmen finns inte med i boken.