Pubkväll trots kärv ekonomi.

Jag och syrran på hennes besök i Norrköping. Ifall ni undrar om det finns ett normalt kort på mig så kan jag säga nej direkt. Det gör det fan i mig inte.

Vet ni att jag vaknade klockan två i morse och har inte sovit sedan dess? Det jävligt udda är jag inte är ett dugg trött. Något är fel. Nu ska jag iväg på pubkväll. Skulle precis skriva att det inte skulle bli något ikväll då CSN har gjort allt fel denna månad. Är det någon mer som bara får 3800 spänn istället för 5600? Kul, speciellt när räkningarna ligger på 4000 jävla spänn. Varför är det så, vet någon? Jag pluggar ju heltid och allt. Märkligt som fan. Men man får väl hoppas på att det är en felräkning i systemet eller något.

Skulle hur som helst precis säga att det inte blev någon pubkväll för min del, då jag valde att priotera nyårsafton och avskedsfest för en som ska på språkresa. Men Sandra ringde nyss och tiggde och bad om att jag skulle med och att hon till och med skulle bjuda mig på öl. Självfallet ska hon inte det, jag får väl knycka lite från sparkontot. Så ikväll blir det pubkväll med Erik, Tobbe, Sandra, Chasse och en jävla massa andra. Kan bli kalas!

Så jag signar ut nu och hoppas ni får en grym kvällen före kvällen före dopparedan. Antagligen lär jag slockna som en gris när jag kommer hem om inte tidigare än så. Vad händer för er ikväll?
Karin

mm för att borra lite i min käft liksom.. hur kul kan det va:)

Christoffer

Ja du, nästan så jag gjorde det! Tur att jag alltid har dubbla kalsonger på mig!Ha så roligt ute ikväll och ta det lugnt! ^^ Jag ska se på film jag. =)

caroline

yes det är han :P

anna

bra drag av dig att åka på pubkvällen ändå! drick en öl eller två för mig :) jag ska se på fotboll nu, sen harry potter och sen lär jag slockna hehe

pernilla

jag pimplar lite vin och lyssnar massa bra music ikväll =) firar att jag kan köpa mat imorron, whooo slipper svälta i jul! ;)

A N N A M E L L I T ASV: Både bilderna är från i morse, så gryningsbilder för hela slanten!

johanna

jag har det helt underbart här hemma..... :) man borde åka hem oftare...... =) hur har du det hemma då?

Ida

Kul att du tycker det, nu är jag så gott som klar. Kanske du kan hjälpa mig med mitt lilla problem?

emelie

svar: ja det blev du! :D Hoppas att du har haft en trevlig dag!

Anonym

pelle lilla, storebror är en känga i arslet om man inte har rika päron! Csn är blyga vettu.. Kom hem kompis!

Miss X Jung

det blir halvt CSN eftersom december inte är en hel skolmånad. det tas igen sen i augusti då man får 1½ cirka...

Madde (maddepladder)

Sv:

Man kan göra rekonstruerande operationer med tarmarna vilket innebär att man då inte behöver ha stomi längre. Det finns två olika sådana operationer och jag har gjort den ena för ett par år sedan men blev då jättesjuk igen och fick komplikationer så jag va tvungen att opereras igen och få tillbaka stomin. Tror inte att jag kommer att försöka göra någon annan rekonstruerande operation, det är inte värt att riskera att bli sjuk igen...

stefan

Jag kom nyss hem från jobbet så jag ska sova snart eftersom jag börjar 06,30 imorgon igen!

Natalie

Haha ååhh Pelle!!!

Vad glad jag blev över din visit! Trodde du helt glömt bort mig!!!Tack tack!! Och som vanligt, här, mycket trevlig läsning! :)

Hinken

Du får en mjuk start att leta upp vad Alea iacta est betyder.. hehe

Emma

Äh, ibland måste man känna att man lever, trots kärv ekonomi, hoppas du har kul!

Hanna

Hej! Jo lite shopping blev d allt, fått alla julklapparna fixade nu! Hoppas på att julkänslan kommer imorrn då granen ska kläs, kommer den inte då e d typ fan kört! :) Gonatt!

Lena

skoj, jag har en vanlig kväll i mängden, läser ikapp bloggar och borde sova för länge sen eftersom jag ska upp och jobba!

Eva Linder

Klart jag tror på tomten, fast bara den där elaka lilla med grå jacka.

Och det där med ekonomin under studietiden var ett elände, fast när man tänker tillbaka så hade man alltid råd med ett och annat krogbesök.

Vilka söta syskon!

God Jul!

caroline

Låter som en bra idé att följa med ut ändå! Ibland behöver man roligheter mer än vad man behöver pengarna, är det inte så?Haha, ja jag känner väl mer att det är svårt att få lite bloggtid över efter allt man kan göra när man är ledig eller komma på något att skriva om annat än sånt som är rödklätt, mat eller snöbrist.. Men, jag får väl helt enkelt skriva om bara sånt då! Problem solved.