Skitdag på mig!

Tönt! Någon i Linköping (om nu IP-sökningen fungerar) blev tydligen irriterad över mitt tycke om Blondinbella. Och jag vet nog faktiskt vem, om man ser till sättet att skriva. Man får säga emot mig utan att vara anonym... ja, jag klarar till och med av att bli önskad en "skitdag" utan att det faktiskt gör något. Det som stör mig mest är anonymiteten.

Fast det där med skitdag stämmer ganska väl just idag. Försov mig idag. Rätt så mycket. Hade en kvart på mig att ta mig till skolan och ta emot essäkritik. Trots att jag hade jävligt bråttom så svängde jag in en snabbis på Donken och köpte en latte (Kenzo, ni vet). Vi fick bra respons, behöver bara ändra lite grann. Ska sitta med det nu. Annars är jag döende i detta nu och slut efter att ha sovit dåligt för tredje natten i rad. Antagligen blir det en lika dålig fjärde natts sömn, yey! Det som är jobbigast är att jag inte har en jävla anledning till att sova dåligt. Men jag tror att det är lussevakan i helgen som fick mig ur balans. En jävligt utflippad balans.
Hinken

Men Pelle,ska inte du blogga med de andra bloggarna.

Näe jag trivs bättre här... hehe =)skiträdd... Jo man undrar vad som händer när glasen slår mot varandra kling kling

Emma

Usch, sover du fortfarande dåligt alltså?! Jag somnar lite bättre om kvällarna nu, men det är på både gott & ont, jag har ingen anledning att vara uppe eftersom att jag sett klart alla Veronica Mars. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till?! Hur ter sig livet efteråt?Och till din anonyma kommenterare, vad har modekulturen och illviljan att diska med varandra att göra? ytligt skimmer? Det låter som om någon försöker vara smart med fina ord men har inte en aning om vad denne talar om! Vart ligger problemet då? Vart är det livsfarliga?

Madde

Du får komma och jobba en stängningshelg så lovar jag dig att du är ännu mera ur balans.

Sassy

Det är så töntigt med anonyma människor som skriver dumma kommentarer!

emelie

typiskt att personen i fråga var anonym också. det bevisar hur den är och inte vågar stå för vad den tycker!

Ha en TREVLIG DAG! :D

Jacqueline

såå töntigt med anonym kommentar -.-

Sussi

Oj, vilken udda kommentar. Någon som borde ta två djupa andetag innan den anonyma feglorten kommenterar.

Det kanske är kaffet som gör att du inte kan sova? ;)

Miss X Jung

åh, orka anonyma elaka/störiga inlägg >_<Sv, jo, man kan ju hoppas på att de lägger in värsta solskenet ^^ Han tog iaf inga utebilder för de va så illa me all dimma ^^God dag till dig

Christina

Läste ditt tidigare inlägg om Blondinbella och jag förstår inte riktigt varför denna anonyma människa blev så upprörd. Jag tyckte det du skrev var väldigt opartiskt..Håller väl med att dagens media är en aning galen men är man så svag och dras ner i skiten (modekulturen, som personen syftar på) så är det nog inte media som är problemet utan hur denna olyckliga människa mår allmänt. Ett exempel: skulle heroin bli lagligt skulle inte JAG börja knarka bara för det. Got it?

w

haha ahh google, "te pingvin" bäst är den :D jag går första året på samhälls linjen :)

circus em

jo. fast jag har ju sett en del videos med henne och hon står mest och fingrar i håret, tittar lite nonchalant och tuggar tuggummi helt freniskt.

johanna

IP -sökning.... var gör man det...? berätta...för nu blev jag ju nyfiken haha =)

Marcus Å

Alltid roligt att få såna kommentarer från läsarna :PHan tyckte den var bra så vi fick jullov nu, ni då? :)

Anonym

haha, ja det vill man ju, det var shit gott :)

ah det är faktiskt det =)

Amato

haha, ja det vill man ju, det var shit gott :)

ah det är faktiskt det =)

Natalia

hoppas att det inte blir en skitdag på dig imon då;)

anna

usch jag hatar anonyma kommenterar, så jäkla störande. jag tycker man kan våga stå för det man säger iaf.

johanna

Tack, då skall jag göra det bums...skall bli intressant detta.... s

Daniel

Man ska inte bry sig om anonyma jävlarBara att radera å glömma!

Marcus Å

Jo, samma för oss så vi gjorde klart det direkt! När åker du hem till Närke då för jul? :)

Jacqueline

SV: tack så mkt :D

jennifer

svar; hahaha ah fyfan tänk sen när hon är 17 och kollar på det. shiet jag skulle skämmas redan nu!

STYLEMIND

Peeelllleee.. du får inte säga så =Pfaktiskt kommer nog både magnus och hanna bli gifta. men inte med varandra. kollade du på programmet nurå? i morrn får vi när dom är på resorna ;)

caroline

hatar dagar när det mesta verkar gå fel. som ett tema som följer efter en hela dagen! sucks.Jag förstår dig! Men jag som hade peppat hela dagen.. :/ Å andra sidan- fatta vad galet bra det kommer bli imorn istället då! Haha. Vad ska vi börja med?

anna

svar: haha ja en jäkla ära du, känns bra :) och ja galliano som president i finland tycke jag lät kanon!

Josefin

Haha, det var nog en av dem roligaste förolämpningarna jag nånsin hört, och jag har hört många förolämpningar från idioter med dåligt ordförråd.

Alina

sweet home alabama, igen, man hör inget på den förra videon eftersom det var mic då;D eller så blir det en annan, får se:)

marika

tillåt mig skratta!

Natta

Ähhh orka bry sig...TÖNTAR !! Du vet hur männidkor kan vara ibland. Dock konstigt att det var ett anonymt inlägg...tönten vågar väl inte stå för sina åsikter ?? Men det gör du ;D !! Keep up the good work !!

A

"Skitdag på dig". Hahahaha!

Den anonymen kommentarsskrivaren tog liksom skruven av hela sitt "arga" inlägg där.

Ungefär som att vara förbannad och försöka smälla igen en dörr som går trögt och bara låter "pfffff" istället för "PANG!!!". :D

Yvonne

haha, vilken fin komentar.. hehe