Utsvulten.

Jag
är
socialt
utsvulten.

Hjälp för fan, jag vet inte vad jag ska använda dagarna till. Jag gick från att ha umgåtts med mina varje dag i två veckors tid till att hux flux bara jobba eller dega hemma. Jag måste hitta på något snart. Vi måste alla göra det. Snart. Helt på onsdag. Typ. Under juli kommer jag jobba som en jude, så förstår inte hur jag ska hinna med att umgås med folk. Jag får väl gå i socialcelibat. Det får bli en nödutväg. En sista åtgärder så att säga.

Dessutom vill jag åka och campa någonstans, hänger någon med? Dags att törna in. Sov gott.


KATEGORI: Pelles vardag

Projekt lada.

Okej, så jag har kommit till slutet av målningsprojektet. Det är bara en liten topp kvar att måla. Vi skulle ha gjort klart allt idag, men liften vi tänkte hyra hade pajat när den var uthyrd till några andra. Tur, det vore en ren mardröm att bli fast upp i skyarna på en sketen lift. Varenda vindpust känns och går som ett rangel längst hela maskinen. Jag hatar't.

Här kommer iallafall lite bilder, före, under och (nästan) efter. Det har gått fort, med tanke på hur lite tid jag lagt ned sammanlagt. Hade jag gjort det på raken så hade jag väl kommit upp i tre dagar. Då måste jag också påpeka att huset är gigantiskt. Se själva...Oj, vad solen låg förjävla fel på bild nummer tre. Men jag hoppas ni nog skillnaden ändå, tror jag. Jämför med toppen bara. I väntan på liften så målar jag kortsidan som man kan se på bild två. På husets vänstra sida (från ditt håll sett) så håller pappa och storebror på och rustar. Märkligt att det är gårdens mest oanvända hus som får sig en upprustning. Så kan det vara.


KATEGORI: Pelles vardag

Snabbis.

Dagens bästa: var schemalagd på jobbet idag 17.00 till 23.00 och sedan så är det dags att öppna imorgon igen. Härligt. Kommer nog få sluta tidigare ändå. Har redan bytt ned mig en timma med Lovisa. Den som lever får se, så är det bara. Annars är det adjö för denna (bloggsnåla) dag. När jag kommer hem är det direkt i säng som gäller. Måndagsöppning är det ju till råga på allt. Det betyder väl i vanlig ordning att jag a) kommer att lätt att somna, men vakna igen vid tolv och vara klar vaken. b) känna mig som i trans hela dagen.

Ba-ra-ra-rapp-bap-ba; i'm hatin' it!


KATEGORI: Pelles vardag

Kattmatslunch.

Jag är en jäkel på att laga lunch. När det verkligen vill sig från min sida, det vill säga. Vilket sker mer sällan än jordbävningarna i Asien. Det säger en hel del. Men jag är en fena på det. Idag blev det lax (på tal om fena), på en bädd av tomater och gurka i marinad. Till det en sås av créme fraiche med citronsaft och fetaost. MIssade dock att laxkotletterna skulle bynas på vardera sida i två minuter och sedan åka in i ugnen. Då jag inte jag slagit på någon ugn och inte orkade vänta fick det bli till att mosa dessa lite. Jag var för hungrig för orka bry mig. Det såg inte riktigt ut som det kunde ha gjort. Som kattmat över grönsaker. Men det var gott.

Det var på grund av kattmatssynen som jag sket i att ta kort på mitt mästerverk. Annars så låg kameran redo att låta sig bli använd. Bloggar blir lite roligare med bilder, visst?KATEGORI: Pelles vardag