Låt festen börja!Låt festen börja! Snart ska syrran styla till mig till Björn Borg. Det blir nog alla tiders med lite tur. Ha en bra lördag, det ska jag ha!


KATEGORI: Pelles vardag

Talang.

Jag såg nyss på Talang med moder. Hon hade spelat in det från tidigare ikväll för att hon inte ville missa kvällssolen förut. Det är så man gör på landet, man missar aldrig kvällsskolen. Höh. Det var någon (förlåt om jag avslöjar något nu) tioårig brutta som vann. Hon sjöng Celine Dion. Bert Karlsson blev väl lycklig över att ge ut ännu ett skivkontrakt, kan jag tro. Men ärligt... hur stora succér har Bert Karlsson kommit med? Bortsett ifrån schlagersna. I och för sig är ju Falukorv-Sverige mycket för schlagers, men vad har han mer? Bruttan var annars bra, ganska tråkig låt.

Minns ni föresten hans egna låt "Hoppa Hulle"? Kvalitativ musik.

Mitt rum är förskräckligt varmt. Så pass varmt är mina fingrar klibbas ihop nu när jag sitter här och plitar. Vad är egentigen höjden av svettighet? Hur är du när du är som mest svettig? Vart blir du svettig?

Den största frågan är ändå; vilka vågar svara? Haha. Idag har inte varit någon bra bloggdag. Förlåt för det. Upp i ottan imorgon med. God natt.Johan Rheborg visar stolt upp svetten, hehe. Han håller förövrigt på och spelar in Kenny Starfighter-filmen. Kan det bli något att se tro? Antagligen inte.


KATEGORI: Pelles vardag

Fred är tillbaka!

Min nya YouTube-favorit Fred är tillbaka med ett nytt klipp. Idag ska sexåringen gå till tandläkaren. Denna kanal är förövrigt också den mest stigand (bevakare det vill säga)  för tillfället. Helt rätt.KATEGORI: Pelles vardag

Punktlista igen.

Min dag (ja, jag gillar att göra listbloggar när jag inte kommer på annat):
- Jobbat häcken av mig och skällt på chefen. Han var en böld i röven där ett tag när jag var i köket, men sedan la hann av. Lite åtminstone.
- Varumottagning höll på att göra mig galen. Efter tre och ett halvt år så har jag tydligen missat allt - enligt vissa.
- Svetten har drypt omkring mig hela dagen. Aldrig har jag tidigare svettat så mycket som idag. Fräscht när man hålls med mat. Väldigt salt.
- Flintasteksätigt och druckit vitt vin med familjen. Flottigt och surt. Kombinationen var slående. Till efterrätt var det diareéframkallande körsbär. Inte för att någon blev påverkad i de södra regionerna, men man har ju hört...
- Gav syster sin present, så kvällen har blivit fylld av "Mia och Klara".
- Bitchexpediterna, Viveka Andrebratt och de desperata singelbrudarna är de bästa karaktärerna. Gulletussan går inte av för hackor hon heller.
- Dags att bränna morgondagens skivor.
En del Bruce lär det bli tills imorgon, i fall någon bryr sig.


KATEGORI: Pelles vardag