Pimpad banan.

Jag borde sova, det borde jag verklligen. Måste bara säga att det är gött som fan att vara hemma i Norrköping igen. Skönt med trådlösa internetet, skönt med miljön man är van med, skönt med sin egna säng... fast samtidigt jävligt trist. Jag gillar Örebro och Närke som fan, hur tråkigt namnen än låter.

Jag känner att jag är jävligt svår idag. Jag gillar mig inte så här. Typiskt söndagshumör faktiskt. Andra fruktar söndagarna för att måndagen ligger runt hörnet (för svenskar kan inte njuta för stunden). Jag gillar den inte för att jag alltid mår piss. Inte alltid kanske. Eller jo, ibland är jag bakfull - ibland är jag pubertal.

Nu sitter jag här med min nya Kjell-datamus och trixar i Photoshop. CS4 är svårt! Eller det ser mest lite annorlunda ut än mot CS3, funktionerna är väl ganska mycket detsamma. De som inte är nya då det vill säga. Jag är ingen mästare och det var ju ett tag sedan jag satt nu. Men jag har pimpat en banan litegrann. Jag vill ha lite Warhol-känsla över den, lite som på Velvet Underground-skivan ni vet. Jag är halvnöjd.
Vad tycks? Innan utlåtande; tänk på att jag är jätterookie, haha..


KATEGORI: Okategoriserbart