03Oct08

09:58

Kolla vad jag fick läsa på MSN's startsida precis nyss.

"Rykten om en filmversion av den populära tv-serien 'Vänner' har cirkulerat i Hollywood ända sedan den slutade sändas 2004. Men projektet har hittills inte blivit av eftersom Jennifer Aniston och Lisa Kudrow vägrat att ställa upp. Enligt färska Hollywoodkällor till Starlounge har de båda skådespelerskorna nu ändrat sig och tackat ja till att medverka i filmen tillsammans med vännerna David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc och Matthew Perry
 

Därmed kan Warner Bros, som producerade serien, börja förbereda sig för en film.  


- Det är mycket möjligt att Warner Bros sätter igång och gör en "Vänner"-film, säger tv- och filmbolagets taleskvinna Jessica Zacholl till Starlounge. Hon understryker dock att det ännu inte finns något färdigt manus, och hon vill inte avslöja någon tidsplan för när filmen ska vara redo för biograferna.  

Jennifer Aniston har tidigare konsekvent tackat nej till att medverka i en filmversion av "Vänner". Den 39-åriga stjärnan har varit rädd att det skulle stjäla fokus från hennes filmkarriär och återigen placera henne i ett Rachel-fack. Men nu har hon alltså till slut bestämt sig för att gå med på planerna efter att ha sett framgångarna för sommarens stora succéfilm "Sex and the city"."

En Vänner-film? Hur blir det? Inge vidare tror jag, det har inte genren med sig för att bli en långfilm.
4 kommentarer på "Vänner-film?"

Karin

03 Oct 2008 10:29

alltså om jag går upp direkt klockan ringer får jag nog blodtrycksexplotion i huvudet, svimmar och spyr på en gång och halva dagen är förstörd.. men det är bara en gissning från extremt morgontrötta jag!PS. 5SnabbaFrågor ligger ute nu!:)

Mariette Svensson

03 Oct 2008 10:53

Vilken fin bild på vänner......

Sofia

03 Oct 2008 21:56

Jag tror det kan bli roligt! I loooove them!

Malin

03 Oct 2008 23:22

Låter inte som en strålande idé precis, men visst skulle vi gå och se den allihopa med skräckblandad förtjusning... det är klart. Haha.

Kommentera

» Skriv vad du vill, här är det inte så noga.
» Ibland är jag upptagen, så ditt svar kan dröja en stund. Förlåt i förväg.
» Till och från så svarar jag på kommentarer i bloggen, missa inte det.

Kommentera här:
NAMN:
KOM IHÅG MIG?
BLOGG: