Dagliga sidor.

Jag har länge tänkt skriva en blogg med de sidor jag är inne på dagligen. Nu har jag rannsakat mig själv och här mina svar. Varav ett av dessa jag är lite... nja, jag skäms för det.


Blogg.se så klart. Här ifrån läser jag bloggar, jag skriver bloggar, jag kollar kommentarer, besökssiffror och så vidare. En av Sveriges bästa hemsidor, faktiskt. För oss som gillar att skriva.


Här kommer den jag mer eller mindre skäms för, Blondinbellas blogg. Varför är jag inne här då? Jag vet inte, det är inte alltid jag läser. Men jag förundras över vad denna tjej åstadkommit med en blogg, hon är något av ett geni. Ett sjuttonårigt geni.


YouTube så klart, där jag följer favoriter som communitychannel, Spricket24, CuteWithChris och alla de andra. Det händer ibland att man fastnar här inne i timmar. Gloendes på diverse gamla nittiotalslåtar och intron till olika TV-serier.


På tal om TV-serier, här är sidan, IMDb, jag springer till när jag måste veta vem eller vilka några personer är. Vad farsan i "That's 70's Show" har varit med i innan eller vem som spelar huvudrollen till "Nyckeln till frihet". Man får inte bara svar på frågorna utan lär sig lite trivalkunskaper också. Som att Matthew Perrys farsa spelade mot sin egen son i ett Scrubs-avsnitt bland annat.
johanna

du är inte ensam om att ofta besöka blondinbellas blogg, för det gör jag med :D

Lena

haha, skoj blogg! Jag är bara inne på blogg.se dagligen av de där.. men youtube så gott som dagligen också.. imdb säkert inte ens en gång i månaden och blondinbellas blogg kanske jag varit inn på tre gånger någonsin.. ;)