terraaaaah.


Hur tänkte man när man skapade en husfasad som denna? Det är här inne som man skriver tentor vid campus Valla i Linköping. Är man inte nervös nog innan skrivning, så spyr man gärna av synen av detta hus. Jag gissar att det en gång i tiden länge länge sedan, typ på åttiotalet, varit ett dårhus. Bara namnet får en att undra, "Terra".

En liten reflektion från mitt håll.

Hur tentan gick kan jag inte svara på. Känslan är likgiltig och jag gillar den inte. Jag svarade på allt och kan inte säga om det var rätt eller fel något av det jag skrev. Vi får väl se vad resultatet säger. Klarar jag det inte så är det bara att köra en omtenta, inget mer med det. Det är så jag måste tänka just nu, hehe.

Nu förfestar jag java (också känt som drycken "kaffe"), kommentarssvarar och lyssnar på Suzi Quatro. Fan, vad jag ångrar att jag tog åt mig jobb ikväll, jag kommer inte hålla ihop. Bara nu, klockan sju på kvällen, har jag varit vaken över tretton timmar. Jag som annars brukar vakna nio och somna nio (säger vi).

Jag har kommit på nästa del i "Operation blogghora". Ni kommer hata det, hehe. Mer om detta om cirka tre veckor. Jag låter det här bli världshistoriens längsta cliffhanger.

MIssa inte att spana in mitt förra inlägg och kom ihåg att besöka Annas bloggshop.


KATEGORI: Pelles vardag

ny tröja av anna.


Jag tänkte leka modebloggare ett tag. Kenzo är mitt namn.

Anna är nog bloggvärldens coolaste kvinna. Hon har sin bloggshop där hon säljer tröjor under namnet Avanna. Ett märke som också börjat att sälja herrtischor. De är grymma som fan! Spana in de, ey! Jag valde, som kan kanske syns på bilden (även om den är jävligt dåligt tagen), Charlire Chaplin-motivet.

Ett tips bara! Stöd Anna och hennes business! Kenzo signar ut.


KATEGORI: På tapeten

jobbig och ytlig.

Ovan är en kommentar om Svennebanan-skönsångaren. Du har nog rätt, "Sage", jag är är ganska jobbig. Säkert ytlig också. Speciellt när det kommer till köttkorvsdreads. Men faktum kvarstår att han var jävligt dryg. Kolla på klippet själva, det finns på YouTube. Men jag fattar, den typiske svensken har svårt när han eller hon får höra kritik. Uppenbarligen jag också, därför lämnar jag ditt IP-nummer och mejladress.

Klockan är perverst tidig och jag klev upp halv sex. Jag vaknade inatt och blev svinförbannad. Över att jag vaknade alltså. Det var för varmt i rummet så här sista april. Crackade fönstret och somnade om. Tentan börjar klockan åtta och bussen går om en timma. Den här skiten kan gå hur som helst, jag har inte en jävlaste aning om jag läst in mig på rätt saker eller inte. Men om senast sex timmar så är allt över för denna gång.

Sen är det hemgång mot Närke som gäller. Ikväll ska jag jobba också. Ett val som jag ångrar nu så här i efterhand. Jag är för trött tror jag. Tur för mig att det bara handlar om tre timmar.

Sveriges mest onödiga inlägg, hej!


KATEGORI: Pelles vardag

över nu.


Tummen mitt i handen och ett långfinger mellan tänderna. Jag vet inte vad jag gör här. Än mindre vet jag vem som fotade.
 
Fyra inlägg på en dag. Jag vet inte när det hände sist. Säkert förra veckan. Men just nu känns det som om det var hundraelva år och trettiofyra dagar sedan. Nu (läs klockan fem) har jag lagt ned tentapluggandet. Är det inget jag kan nu, så kan jag det inte för att jag sitter till tolv inatt. Nä, imorgon när jag går till bussen så läser jag på alla anteckningar en sista gång fort som fan. Sen får det gå som det går, jag skiter i hur. Sen är det ledighet som gäller. I sex hela dagar. Grymt. Ska dricka öl varje dag. För att jag kan.

Imorgon är det Valborgsmässoafton, vad händer?


KATEGORI: Pelles vardag