terraaaaah.


Hur tänkte man när man skapade en husfasad som denna? Det är här inne som man skriver tentor vid campus Valla i Linköping. Är man inte nervös nog innan skrivning, så spyr man gärna av synen av detta hus. Jag gissar att det en gång i tiden länge länge sedan, typ på åttiotalet, varit ett dårhus. Bara namnet får en att undra, "Terra".

En liten reflektion från mitt håll.

Hur tentan gick kan jag inte svara på. Känslan är likgiltig och jag gillar den inte. Jag svarade på allt och kan inte säga om det var rätt eller fel något av det jag skrev. Vi får väl se vad resultatet säger. Klarar jag det inte så är det bara att köra en omtenta, inget mer med det. Det är så jag måste tänka just nu, hehe.

Nu förfestar jag java (också känt som drycken "kaffe"), kommentarssvarar och lyssnar på Suzi Quatro. Fan, vad jag ångrar att jag tog åt mig jobb ikväll, jag kommer inte hålla ihop. Bara nu, klockan sju på kvällen, har jag varit vaken över tretton timmar. Jag som annars brukar vakna nio och somna nio (säger vi).

Jag har kommit på nästa del i "Operation blogghora". Ni kommer hata det, hehe. Mer om detta om cirka tre veckor. Jag låter det här bli världshistoriens längsta cliffhanger.

MIssa inte att spana in mitt förra inlägg och kom ihåg att besöka Annas bloggshop.


KATEGORI: Pelles vardag