bedrägeri.


Smickrande bild, ey? Undrar hur Daniel kommer att kommentera den.

Ett par saker som gör dagen lite vidrigare:
- att få hem ett brev med ett nytt VISA-kort för att mitt gamla "kan ha blivit utsatt för bedrägeri". Det låter ju klockrent och... inte så förvånande. Jag lämnar ju ut mitt kortnummer hej vilt, så det skulle inte förvåna mig om någon snor lite cash av mig.

- att upptäcka att kursboken man läser är hundra sidor längre än vad man först mindes. När jag kom till sidan hundra igår så tänke jag; "ja, bara två tredjedelar kvar"! Tredjedelarna blev till fjärdedelar (tre sådana alltså). Men jag speedar på i godan ro. Jag har kommit på att ett kapitel i den här bokjäveln tar ungefär två timmar att läsa. Trots att sidorna bara är på tjugosidor eller något. Men de är maffiga. Så in i helskotta maffiga.

- att jag kommer komma försent till essäträffen som är om fem minuter. Jag sitter här istället. Illa. Ska gå snart. När som helst.

Nu måste jag gå och köpa en kaffe på McDonald's så att mitt gamla bankkort kan spärras automatiskt. Ikväll återkommer jag med nästa steg i "Operation Blogghora". Till vidare; ha det gött, nollor!
Anna

Fan vilken dag Pelle.

Men nu kan det å andra sidan bara bli bättre, eller hur? heheoch snällt att du visar dina talanger för oss bloggbeundrare ;P

Ricochet

tror nog aldrig att jag fått någon sån varning. och jag köper en jäääävla massa saker online :P

Anonym

usch låter som en lite mindre dag, allafall med visa kortet. Du är inte den ända som har en mindre bra dag :P Har lyckats göra så en blodåder spruckit i mitt finger och jag ska sitta vid datorn i 1,5 timmar till vilket är svårt för jag kan inte räta ut fingret utan att de gör ont :P

marie

Mitt namn lyckas försvinna när jag skriver, bara å du vet att de var jag som skrev de innan :)

Hanna

Haha, när de flesta tar 100 bilder, väljer å vrakar, redigerar å klipper bort för presentera sig själva så snygga som möjligt väljer du de värsta bilderna, haha, gött, fortsätt så! :)

Heyli

åh men tack för att du förskte iaf, jättesnällt ju :) men jo, jag har googlat i flera veckor och testat det mesta tror jag!kan ju alltid testa med ättika på golvet, har ju ett par liter kvar sen jag testade att köra det i maskinen! tack för tipset och lycka till med att läsa den där boken!

johanna

Ingen pollensnuva här. en vanlig äcklig dryg förkylning!! :(

Sussi

Assnygg bild! Hoppas att dagen inte fortsätter att bjuda på vidrigheter!Dom har inga namn alls faktiskt...vi döpte dom en gång, men glömde bort till vad. Nu heter dom "Hon" och "Han". :P

Jenny - tankar, foton & musik

haha ojdÅ!:O men jag är snart tillbaka kan du ge dig på! ;)

bella

hehe, jag är fruktansvärt partisk i den frågan! howlin pelle är liksom världens bästa vad han än gör, och jag tycker han gjorde en charmig version ;-D förresten, tja! fick reda på att hives kommer till hultsfred en vecka efter festivalen idag, yeeehaa! ha det grymt, och hoppas du slipper fler vidrigheter!

JOSSA

sv: Haha eller hur:D

Lena

nämän, USCH! höh

men det är väl ändå fint med nytt kort? hoppas du inte blivit av med några gamla pengar bara..

Emma says style, love & rock and roll.

Mitt kort har också blivit misstänkt utsatt för bedrägeri. Jag gillar att handla över internet så...

Frida

Brännbollen gick så bra som det kan gå när man spelar med galna tioåriga småpojkar. Vi räknade inte poäng ;)

anna

härliga nyheter det där. fick också ett sånt där brev med nytt visakort av exakt samma anledning för någon månad sen men ingen hade rört mina pengar. eller ja, inte så mkt att röra iof ;P

Peter

Håller du fortfarande på med "operation blogghora?" :Ohmm... det var det värsta! trodde du gett upp den idén. :p

Anonym

haha, nejdu ;D jag + städning fungerar inte sååå bra i hop

matilda

haha riktigt charmbild, och skön blogg du har (:

Geccod

Skönt att ha det så nära till Donken som du har. Jag har fått ett 200kr presentkort dit men har väldigt få kompisar som vill äta där med mig och jag vill inte äta där ensam heller. Livet är hårt. Haha!Laptopen jag köpte i fredags är en HP, Compaq. 2gb ram (uppgraderingsbart) samt 250gb hårddisk. Grafikkortet minns jag inte riktigt mer än att det var dugligt för det jag ska ha datorn till - surfa, se film och lyssna på musik. :-)

Lil lina

Tack. Det svåra är bara att veta hur man ska kunna få med sig fler folk.. många som vill, få som gör nåt!berdrägerier är inte nice, själv gick jag 420 + idag!

Louise - Ur mitt eget perspektiv

Jag kan inget annat än hålla med dig.

Men förstår mig inte på deras lag system. Att betala offrets familj pengar för sedan släppa förövaren fri. SJUK!

Det blir ju nästan som inget hänt ju! :/

stefan

Du får se det positivt, du fick ett nytt visakort med samma motiv på sedan innan. Ditt kort började ju bli lite slitet:D

Miss Dramaqueen

Haha härligt att du är ute i god tid;) Hög femma på det också!

Filmnörden

Sv: Haha, nja helt ärligt så tycker jag inte om den filmen så värst, men har man inget annat för sig en seg måndagkväll så duger den väl ;)

Louise - Sveriges största au pair blogg

Hahaha det finns verkligen människor till allt.And this picture, smickrande. Haha.

Kim Ekholm

Va? Hade han inte kommenterat den än:O ?? :DHehe

Men nej, 47 är Normalt! (A)

Emil

Du diggar inte Malena Ernman - La Voix alltså?;) HAha! Men vem gör det ?:O Kommer bara tycka om den om den skulle vinna, men det tror jag inte. haha!

Emil

Nej nollningen är ju i höst såklart. Har bara fixat overallen ;)

Anonym

DU prickade helt rätt. adress(?) så får du en klubba:D

Sarah

Men come on! Danielponken har ju inte sagt något. Blä!