beundrarpostLena fjäskade till sig sin vinst igår, det är ingen tvekan om saken. Det var med sagor (den här & den här) och tillhörande bilder som hon vann Operation Blogghora. Eller hon kom visserligen på delad förstaplats, men ändå. Idag fick jag i alla fall hem teckningen som hon skrev till "Pelle och grisarna". Jag undrade först vad fan det var för blåsippa på kuvert och drog genast paralleller till Sverigedemokraterna. Detta utan att faktiskt veta vad för blomma som representerar det "partiet" (kunde inte bry mig mindre om saken heller, om jag ska vara ärlig).

Men yo, Lena och Sverigedemokraterna... skillnaden är ju inte enorm, hehe ;) Tack i alla fall, Lenin! Jag blev glad av att få din teckning. För det är väl du som målat? Eller är det din treåriga kusin kanske?
Emma says style, love & rock and roll.

Hahaha Lena är ju störtskön!

Peter

Hoho! där ser man! Jag har ju din vinst redo att skickas iväg egentligen men du får vänta minst en månad till innan det. (kostar svinmycket att skicka saker från USA.) om du itne redan visste det. :p

Lenin

Men Pelle, vad roligt att vinna! :D

Nej, det har jag missat, har du skrivit det tidigare? ojoj, jag har inte hängt med riktigt.. över 100 olästa blogginlägg! jag har inte riktigt kommit igång efter helgen, men jag känner mig hedrad som vann!

vem delar jag vinsten med?

Lenin

Och jodå, jag känner mig hedrad som blir jämförd med Sverigedemokraterna. Som sagt, det är ju ungefär samma sak. Men jag tvivlar på att de skulle ha en handritad blomma på kuvertet!

Och du, KLART JAG MÅLAT SJÄLV! Jag är så sjuuuukt konstnärlig!

Marcus Å

Undra när jag får fansmail? ;)

Rosita

Hhahaa, bra att Lena vann, som hon fjäska. ;D

Mari

Så det är fjäsk som går hem hos dig alltså. Ska jag komma ihåg!

stefan

jag vill också ha beundrarpost!:( haha

modeNeoccal

This site is very cool throughout the Internet by a hot girl [url=http://king-xxx.blogspot.com/][color=red][b]Clik[/b][/color][/url]

anna

naw vilket fint litet brev :)fy faaaan vad jag är trött förresten (och förkyld då)

Lenin

men hallå, vadå fjäsk?

vad är INTE fjäsk i såna här sammanhang om nu det här är fjäsk? BAH

Miss Dramaqueen

Heja fjäsket!Svar: det finns då INGET gulligt som kan förknippas med möss. Inget är så äckligt som dom!