bloggbrudar i staden.

Det är bloggfest på gång i stan'. Så vitt jag förstått så händer det saker och ting på "Palace" här i Norrköping och ett sjuttiotal bloggbrudar invaderar stadens gator. Det var inte vidare svårt att se vilka av alla som var på väg till festen och vilka som var permanenta statsbor. Det rätt så modetröga Norrköping var invaderat av hippieband, gladiatorskor och allt som nu är största trenden i bloggosfären.

På tal om den här festen så såg jag precis en kommentar från Roxy, som tyckte att hon, jag och hennes syrra Nina skulle ses och ta en fika innan de gick vidare till festen. Jag kan minnas att jag fick den här förfrågan för någon månad sedan, men sa att jag var upptagen. Egentligen skulle jag ägnat kvällen i Karlstad tillsammans med syster och Sahara Hotnights, men avstyrde det hela när jag inte hade råd och såg att jag sett fel på tentadatumet. Så dagen idag har gått ut på att tentaplugga, tvätta och svänga förbi ICA.

Till systrarna Ljungkvist vill jag bara säga att förlåt för att jag var sen och se eran kommentar först idag, men jag har faktiskt pluggat röven av mig och inte orkat/hunnit/velat kolla igenom alla kommentar. Jag är säker på att vi kommer ses i framtiden. Kanske på någon lite mer könsneutral bloggträff väldigt snart? När jag har mindre tentaplugg och mer pengar. Vi får säga så. Deal, ey?Helt utan skam i kroppen så tog jag en bild från Ninas blogg.
På bilden syns hur som helst the Ljungkvist sisters.
Louise - Ur mitt eget perspektiv

Åh Nina är en sån härlig tjej !

TaRa'

hahha vilken rolig profil bild du har :D

Emma says style, love & rock and roll.

De fina systrarna! Jag skulle inte tackat nej om jag vore du, fast är man stressad så är man.. Och jag tackade ju faktiskt nej till bloggfesten i Norrköping - men det är ju så jäkla långt dit... Fan det är söndag idag. Jag har feberyrat så mycket i helgen att jag helt glömt blogghoran.

Marcus Å

Nu du är jag tillbaka igen ;)

marika

jag kan säga att sahara var riktigt bra! trots att jag inte kände igen många låtar.

anna

ey pelle du har ju kommit upp i över 1000 kommentarer, grattis! ;)

anna

ja jag ska ner och sätta mig på ett fik på torget med en kompis och bara softa ett tag. hoppas känslan går över.hur går det med plugget?

anna

vad skönt! alltid härligt när man börjar se ett slut på läsandet.

anna

haha vilken rolig katt!

Natalia

fyfan för tentaplugg!:O

Jessica andersson

de hade varit kul att gå på bloggfest :D

Elin

söta =)

nina

du är ju för rar pelle plutt! självklart ses vi en annan gång :D

norrköping är ju mysigt! vi får komma & hälsa på i sommar?! :)bajsklutt!

Sassy

Vad synd att du missade dem, de verkar så himla grymma, båda två!

FIRDÖAÄAÖAÖAa

jag är solbränd på ryggen och det klias liksom fattar du hur jobbigt det är..... sitter på lektionen... och klias.... outhärdligt.. folk måste tro att jag har löss på ryggen:(

Lena

haha, illa att du missade det.. ;P

själv såg jag igår att jag fått ett mail om en fet rabatt på inträdet till sahara hotnights.. haha! fast, jag hade väl inte gått ändå eftersom jag var i sthlm.. men ja..