bloggpaus.


Alla tar bloggpaus. Jag har säkert läst en tio bloggar nu som säger sig behöva pausa och ta ett uppehåll i sitt skrivande. Varför nu, varför har alla mindre tid nu helt plötsligt? Jag gissar på att en faktor är solen. Solen, den där stora brinnande saken uppe på himlen, tar fram UV-knarkaren i de likbleka svenskarna. Idag har jag sett många med shorts och flip-flops. Det är nästan så att det blir perverst. Inte för att flip-flops framkallar äckelkänslor och för att de är så sjuhelvetes fula, utan snarare det faktum att det faktiskt bara är 24 april. Som att klä sig i skidställ en stekhet julidag.

Jag själv har hittat den perfekt balansen i vardagen. De ser för tillfället ut på följande sätt; skola, hemgång, blogg, tentaläsa, missa solen, blogga och, om jag är jävligt ambitiös, somna till tentabloggen. Nästa helg är jag ledig. Är det sol då ska jag läsa ut "Män Som Hatar Kvinnor".

If you do give a crap, som doctor Cox hade sagt. Nu blir det femton sidor läsning innan jag tar mig igenom alla era kommentarer.
Frida

Jag tror att jag egentligen hatar bloggar. Jag bara låtsas tycka om dem.

Peter

varför bloggar folk inte bara på kvällen dåå? :Oför visst förstår man att de vill ha solen! Den varma soleeeeeeeeen!Nu är förresten frågorna besvarade du som behövde chilla ett tag :p

Geccod

Typiskt svenskt att springa ut i solen och tro att det är sommar de första varma dagarna på året. Nej, jag har då inte bråttom ut, det är långt kvar till sommaren. :P

Vronkan

Haha.. Jag har nog dragit ner lite i mitt bloggande. Men jag har ingen officiell paus. Har väl helt enkelt inget vettigt att säga.....

Däremot har jag njutit av solen. Så mycket att jag har EN illröd arm. :S

Miss X Jung

haha, jag som återvände efter en "paus" nu när solen kom. Ja, jag är ju trots allt lite annorlunda ^^

Mari

Inte konstigt att så många är sjuka denhär årstiden. Det är alldeles för tidigt att gå runt i shorts. Håller med dig Pelleponken! ^^

Karolin

Never take a brake just shake;)... Typ! Du är så duktig Pelle:)

elaine

jag fattar inte heller det där med att ta paus nu xD

Makrill

Vad går du för utbildning i Norrköping?

Vi har samma framtisvisioner du och jag! (weeehoo vad du bryr dig om det)Ha en fin kväll! Bye!

Elina

Bloggpaus i vad liksom? En dag? :P

martha

me Looove Dr. Cox

Rebecca

Jag tar inte bloggpaus, jag uppdaterar bara jäkligt dåligt haha! dessutom missar jag solen och ser ut som ett lik bredvid alla andra solknarkare...jag känner mig på topp just nu...verkligen! ;p

Anonym

Pell

Kalle

Pelle, det gäller att inte följa flocken! När andra skriver, tar man paus, när andra pausar, skriver man. Kalles skola: gör tvärtemot den stora homogena massan, man blir bara en kopia av tusenals andra!

Elin

Det är väldigt skönt när solen kikar fram kan jag lova, tänk dig då att vi fortfarande har lite snö kvar här.. Jag gick utan skor idag!Förvisso hade jag sockar och det var av andra skäl än värme(jag gick i för små skor till skolan och fick skavsår som nästan blödde vid det laget jag var framme). That's my luck!

Emma says style, love & rock and roll.

Jag är så jäkla less på folk som pausar hela tiden. Nu ska jag vara sådär präktig och hålla på men jag jobbar fan från åtta på morgonen och till sena kvällar, jag ser fan aldrig sol - men ändå slänger jag in ett par inlägg i bloggen.. Att blogga eller inte blogga, det är frågan! ;) (Nu måste jag bläddra ner till ditt blogghoreinlägg och se om du uppnått tusen, annars är det dags för lite din mamma igen)

Eva Linder

Nej, ska du pausa, då kan ju jag inte varje morgon här Kuala Lumpur gå in och läsa dina vitamininjektioner:) Så djävla trist!Men å andra sidan förstår jag dig. Själv så skriver jag när jag vill, vill jag inte kan det gå flera dagar.Ha det skönt i den SVALA vårsolen:)

Liene

sv: tack, så glad jag blev:D förstår dig och man kan ju inte sitta vid bloggen och kolla runt på bloggar hela tiden lika flitigt.

och tror också att det är solen som är en av orsakerna till varför många bloggar inte lika mycket mer.

fin bild!

Diana

Ny läsare här och jag fullkomligt älskade din blogg. Klockren och så där härligt sarkastisk. Ganska olik min..men om var någon annan så skulle jag nog inte läsa min.Blogg, blogg!

Lena

jag har också tänkt på att det är många som pausar nu. tror det är våren ja, folk får panik och måste ututut.