förra veckans


Båda två av mina återkommande inslag, "Veckans kåta ögon" och "Veckans bloggtips", uteblev förra veckan av flera olika anledningar. Exakt vad dessa inslag innebär kan ni läsa under respektive kategori med samma namn här till höger i menykolumnen. Istället för att hamna en vecka back nu så slår jag ihop de båda för denna gången och låter vecka 17:s inslag komma och gå som vanligt (på onsdag respektive söndag). Denna mix up-utmärkelse faller i alla fall på en av mina favoriter i bloggvärlden;


Wingy försöker ragga ned mig i landet (eller uppåt, vem vet?) för att fira Valborg med henne och hennes peeps. Idén är grymt lockande, även om jag redan har gjort upp planer för den helgen. Men jag säger som pensionärerna; "det där hinns med". I alla fall så är Wingys blogg helt klart värt ett besök. Hemlighetsfull och ärlig. Inte blir det sämre av den råbarkade humorn kvinnor besitter heller. Fråga henne vad hon skulle göra om hon var kille för en dag. Gör det. Så får vi se om hon svarar lika ärligt där som hon gör vid sidan av bloggen, hehe.

Besök! Helst idag!
Heyli

jag veet så tråkigt att alla storbloggare tar hem allt och vi får ingenting, jag vill också haaaaa :p haha

Louise - Sveriges största au pair blogg

Haha tro mig, hatkommentarerna finns där. Inga hos dig alltså?

Jag hade en som klagade på mig och då tog ja upp de i min blogg, tillslut erkände personen vem de var, vad hon tyckte och hur hon hade ändrat sin syn på mig. Idag kommenterar vi friskt hos varandra med "Så känner jag PRECIS också" eftersom både är fd au pairer och verkligen vet hur det känns att komma tillbaka hem igen.Men det kommer jag aldrig göra igen, ta upp någon anonym kommentar i min blogg för att andra inte tycker som jag. Eller förstår min ironi.ang. flygvideon. Ja, dem finns och dem är grymma. Jag lyckades inte åka med dem men det hade varit riktigt coolt och verkligen en upplevelse.

Dem har lite tävlingar och sånt också under flygningarna.Kramar Louise

Emma says style, love & rock and roll.

Ska kollas in!

Eva Linder

Bra blogg du länkade, jag gillar tonen i den.Vägarna håller hög kvalité i KL men vägarna går hur som hellst, och det är alltid minst fyra fem filer och avtagsvägar på Malay och bilar och moppar och muppar och fans moster.. alltså helt omöjligt egentligen, och dessutom ska du köra på vänster sida..Men det var bra att det gick åt skogen igår, för sedan var jag ute på en egen liten tur och jag tycker nog att det går bättre och bättre. Om några månader kör jag som Malayerna själva:)

sarah

hahaha, lite föööör mycket ;D

Lisa

Mäh, Pelle! Jag kommenterade ju på det inlägget där du bad om adresser igen! Jag tänkte faktiskt på det senast igår kväll, "Hm.. Han kanske har tröttnat på min blogg, den är trots allt väldigt förändrad sen vi började skriva med varandra..." Men här är du ju!Varför googlade du?? Jag hde letat bland kommentarerena.. men jag vet ju iofs när det va jag kommenterat sist... och du har ju ganska många sådana...Dessutom är det värt att påpeka att du mindes vad du skulle googla på. LISA och inte Emma, Lotta, Karin, Fia, Ingrid, ja, du vet hur vi haft det du å jag..

lisa

jag blir ju knäpp på dina himla "inte-komma-ihåg-mig"-funktion!

korven

jag vet ju vad JAG hade gjort om jag var kille för en dag, mohaha. på den nedesta bilden suger ängeln an killen.. försökte få till en avsugning på min bild med men han fick inte plats.

anna

guten moooorgen! what redan planer för valborg?! j ag som hade räknat stenhårt med att du skulle komma hit och se på serier hela dagen/natten. ingen alkohol för anna inte.

Sara

Nä men tack så mkt vad snällt sagt :D

Sara

Bara fint här :) Ska strax ut i solen! Du då?

marika

svar: jasså? jag tycker den verkar rätt så bra jag, än så länge och med tanke på att vår handledare lägger ner noll energi på att hjälpa oss så får man ta vara på den lilla hjälp man får!

Anonym

haha nope:P men mitt hus iallafall:D

allt bra med dig?

wingy-wingy-wingman

jag tyckte det var lite konstigt att jag hade uppnått mer än den dagliga kvoten av besökare innan tio på förmiddagen... :STACK! du är ju bara för faaab. passade på att läsa lite i dina kommentarer, o du verkar ju inte vara den enda som gillar mig ; )

Daniel

Varför fick jag ingen utnämning?? KATASTROF!

martha

verkligen. känns rätt stressigt må jag säga men jag ska klara det! I Hope :P

✿Linda H ✿

tack!! jag e nöjd med headern. han skall fixa till bakgrunden med tror jag så det kommer hända lite mer men när vet man aldrig... man tröttnar ju så lätt på sin sida men man vill ju att andra skall känna igen den!!

Erica,

haha tackar tackar för tipset!

Anonym

haha absolut, iaf nästa, fast skiljer sig lite

Eva Linder

Nej, infrastrukturen här i Malaysia ligger hästlängder före Sverige, ja, hela Europa. Men det kanske bara gäller Malaysia och Singapore. När jag pratar om att det är ett helvete att köra här så är det för att jag inte hittar så bra med bil. Men jag tar mig, snart hittar jag överallt.Ja, det blir några veckor i Sverige, fast på lite olika ställen, norrland, Stockholm, skärgården, cirkusturné i Västervik. Men självklart ska vi också våldgästa hemma hos Geccod. Ska bli riktigt kul:)

Anonym

haha jag hade redan tänkt så långt så det är lugnt, fast de kan ju ha med varandra att göra ändå

okej vi sätter punkt där:Ddet är bra, men hungrig, snart lunch! och med dig?

Lena

ja, Pelle. När jag bodde i Karlstad bodde jag där.

matilda

Tack.

Anonym

den dygnsrytmen gillar jag MYCKET mer, är inte direkt gjord för det här "upp tidigt på morgonen" å till jobbet, men man kan ju anpassa sig liksom haha får dock rätt lite sömn.

Inget märkvärdigt, nån macka sådär med goda pålägg. enkel lunch. Själv då? Eller frukost va det kanske förresten:)

Jessica andersson

Ja, klart jag gör ;D

på ett sätt känns det nästan lite skönt men sen ar man ju den vanan att ta upp mobilen för att ringa eller smsa! hahahänder idag då?

Lena

härligt!haha, jag läste "Karlstad" i dina kommentarer och såg min kommentar utan att fatta att den var min och tyckte det var spännande att du hade någon annan som bott i karlstad i dina kommentarer.. eh, smart Lena! ;)

Lövet

ja, hennes blogg är helt klart läsvärd! jag besöker den ofta. lite väl ofta kanske. haha