jag behöver er hjälp!

Dagens bästa kommentar angående Mel Gibsons kåta upptåg och idiotiska uttalanden:
Jag kan ta att någon anmärker på min stavning, jag är inte omöjlig på det viset. Men när någon som har uppenbara grammatiksvårigheter ger sig på att argumentera ett rätt så uppenbart felsteg, då jävlar kan jag inte hålla käften. Så du, du som kallar mig tönt, här kommer några av de missar du lyckades klara av på två meningar:
- "Hallå" stavas med "Å", såvida du inte befinner dig i Tyskland eller andra tysktalande länder (och nej, låt dig inte luras av Wikipedias ordförklaring, där har du inget att hämta).
- Meningen som slutat med "... runkrundor och idiotskrivelse du håller på!" bör istället avslutas med ett "med". Dessutom så har du också glömt att skriva med ett "R" i slutet av ordet "idiotskrivelse". Ett ord som jag för övrigt inte ens tror är ett ord. 
- När det kommer till användning av citationstecken så har du mycket att lära. Både ordet "skilsmässa" och bokstaven "L" ska ha dessa anföringstecken på båda sidor.
- Nummer mellan ett till tjugo (1-20) ska inte skrivas ut med siffror, utan ska stavas med väl valda bokstäver.
- Andra skiljetecken som saknas är blanda annat ett utropstecken efter "Hallo Pelle" och ett kommatecken efter "1 L".

... och så vidare. Jag tänker inte ens fortsätta. Bloggvärlden är känd för ha noll kännedom av grammtikkunskaper och rättstavning. Även om jag oftast ser och tänker på alla de språkliga fel som folk gör, så låter jag bli att kommentera. Därför att jag kan ha fel. Och har ett liv.

Nu till det viktiga med det här inlägget. Jag behöver fan er hjälp! Min dator kraschade ju som sagt förra veckan. Detta ledde till att alla mina hundratals bloggadresser jag sparat under mina favoriter blev raderade. Det är omöjligt för mig att minnas att URL:er jag ofta besökte. Så om du vet med dig att jag besökte din blogg med jämna mellanrum, lämna en kommentar här nedan så att jag kan lägga din adress igen, tack!
Natalie

HÄÄÄÄÄÄÄÄIIIIIIIII PAAAPIIIII!!!!Hur e det? Har du sett att jag uppdaterat massor och att jag har ännu en till blåg? http://papernotes.blogg.se!!!PÄIIPERNOUTS PÖNKT BLÅGG PÖNKT ESSÄÄ!!!Häii hääii

Mammiiiss älskar dääiii!!!

Lövet

HAHAHAH! lätt dagens roliga!

Lövet

HAHAHAH! lätt dagens roliga!

Citronfjärilen

Jag hoppas ju att min blogg i alla fall var lite intressant trots alla stav- och grammatikfel.Det är oerhört klumpigt att kritisera någon på det sättet utan att ha koll på språket själv.

Marcus Å

Du kommer väl ihåg min blogg :)

Lilla Fröken

Jag tror inte jag kan sova efter att ha läst detta blogginlägg, Pelle. Nu kommer jag garanterat få mardrömmar! :(

Vronkan

Jisses...

Jag säger som du. Stör mig på en hel del saker då jag läser bloggar, men inte tusan beter jag mig som ett arsle och är tvungen att påpeka det. Framförallt inte på det viset. :)Med jämna mellanrum, vet jag inte, men nog har du kikat in på min blogg då och då. :)

Lena

Pelle, har din dator kraschat? vad har jag missat? :O Nu förstår du min bloglovin'-hysteri va? och du, min blogg brukar du nog kolla ibland, tror jag. eller? ;)Och du, jag håller med dig om allting i inlägget! haha, störd kommentar! men man måste inte ha utropstecken eller så efter "Hej Pelle", det funkar gott och väl med ett komma.

Jessica andersson

hahaha men palla den kommentaren eller! helt ute och cyklar ju!

Jessica andersson

fan, de var jag som skrev nu sist.

A

Alltid kul med smarta kommentarer! ;D

Jag har fått några "Godnatt sötis" och "Godmorgon sötnos" i samband med att mitt inlägg hamnade på framsidan.

Urk!!! Jag är ingen "sötnos", framför allt INTE på morgonen.

Amanda

Det är skrattretande att folk ens lägger ner tid på att kommentera fel istället för att skriva ner sin åsikt kring inlägget. Men det är ju så bloggävärlden funkar, tyvärr!

Emma says style, love & rock and roll.

Hahaha - bra svar på tal. Orka kommentera att man stavar fel när man inte själv kan. Inte kasta sten i glashus - ajaj!

Och snyggt kommentarsfiske där i slutet ;)

anna

matchen gick åt helvete ochd et var en helt galen match. helt sjukt.

wingy

irk. jag orkar inte med alla grammatiskt handikappade bloggare. visst, alla kan göra fel, men det finns skillnad på misstag och idioti.och jag vet att du aldrig skulle glömma min genialiska adress : )

Malin

häj pele hurr mårr du idagg?

det her var rolligt at lesa!

marie

Sådana är ju bara så irriterande. Folk förstår inte att man någon gång kan skriva fel plus att man ibalnd råkar skriva fel pga att man tryckt på fel tangent. Fick också en påhoppare bara för jag skrev recept med ett x mitt i ordet, vilket då den gången var pga att jag kommit åt tangenten. så roligt att folk vill lägga tid på sådant :)

Sarah

Go Pelle!

Elin

Haha, hur orkar de? En felstavning dessutom, kan vara ett "missklick". Fast det förstår väl inte han/hon vad det är förstås ^^Vet inte ifall du brukade kolla min(icket aktiva) blogg med jämna mellanrum, men du har iaf den här (:

Mari

Haha!

Madde

Haha och 1 L lästen jag som en liter. Antar att du har min blogg adress men jag lämnar den igen. Annars är Firefox internet läsare bra för den har rättstavnings program, så aldrig mera felstavningar från mig.

Else

vet att du kikade på den någon gång, min blogg alltså. jag kan ju vara lite blogghora och lägga den här ändå, haha

Fotofix

Hoppas du har en fortsatt trevlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Sussi

Usch så löjligt!

johanna

haha där fick han så han teg asg

Filmnörden

Hahaha, jag skulle snarare vilja påstå att du är en av de få bloggare som faktiskt kan stava, till skillnad från många andra bloggare.

Sassy

Bra svar på tal Pelle!

Fast jag kan inte låta bli att tycka att den där kommentaren var underhållande, hihi.

Mikaela

kom igen pelle!

Lisa

HAHAHAHAAAA!!!!! (rättstavat?) Sjukt bra inlägg! Så här ska det se ut, det här är verkligen Pellespersonliga.

Anonym

fy fan va roligt, hehe. grymt svarat iaf

Peter

Hahahah! det där var bara för lame. vem orkar klanka ner på ett liteeeeeet stavfel typ? Och runkrundor.. vill jag ens veta vad det är?

Peter

Cp kommenterar sak... :( undrar om jag skrivit två kommentarer nu?

Natalia

du kikar på min:O

hahah så bra där satte du dit honom/henne..klockrent pelle!:D

Angelica

Haha! Vilket rikspucko!

STYLEMIND

Heeej kompis!

Mig har du väl inte glömt bort? ;)

kram

madeleine

HAHA !!

detta inlägg gillade jag skarpt !!

Undrar vad du får för kommentar tillbaka från "den"Vet inte om du haft mig liggandes bland favoriterna men du har varit inne ett par gånger å kommenterat min blogg iaf :Phave a nice day

bror

observer blev tagen i röven.