jag har analyserat.


Det talas mycket om statistiken här i bloggvärlden, som om det vore det viktigaste livsmålet här på jorden. Själv blir jag galen på alla räknare som berättar olika saker för en. Den jag förstår mig minst på är Bloggportalens, hur fan räknar den? Var sjunde dag och per timma? Så om jag har siffran 1000 där, så betyder det att jag i snitt bara har cirka 142 besökare om dagen? En annan räknare som är helt jävla udda är Tailsweeps, som ibland räknar fel på en... ja, 70 procent? Jag kör på Blogg.se's statistikmätare, den känns mest pålitlig.

Inte för att jag egentligen bryr mig. Vilket kan vara svårt att tro med tanke på det utlägg jag lämnade ovan.

Det jag vill komma till här i alla fall. Jag har märkt grymt mycket skillnad på statistiken beroende på hur man för bloggen. För en tid sedan så hade jag besök här i Norrköping under en vecka och uppdaterade inte mer än en gång per dag. Det här lät jag folk veta i förväg och besökarna sjönk. Få inlägg om dagen tråkar ut folk. Sen slog jag till med "Operation Blogghora" som alltid bidrar till någon typ av snöbollseffekt och... ja, ni ser. Jag tror folk gillar det. Nu mot slutet, som ni också ser, har jag gått från att vara pluggupptagen till aningen mer aktiv, vilket också syns direkt. En viss ökning kommer ske när jag får tid att svara på kommentarer precis som vanligt. Men det får bli efter tentan på torsdag.

Återigen säger jag som doctor Cox; if you do give a crap! Det här kan kanske ses som en hjälp på vägen mot "livsmålet"? Annars är väl ett tips att följa de tio budorden. Fast jag vet inte, de känns lika nördiga de...

Stavat fel på bilden har jag också, fick jag se nu. Nåja...

Amanda

alla matare borde bannas.

Geccod

Det jag är mest nyfiken på är HUR många besökare du har. ;-)

Louise - Ur mitt eget perspektiv

Fniss!

Att se bilden ger mig flashback till skolbänken på historia lektionerna! :D

✿Linda H ✿

ibörjan kollade jag statestiken varje dag men nu går jag inte in på den alls... inte på 3v tror jag.. kanske skall gö det nu.. men det är deprimerande att se hur mkt den sjunker när man inte är aktiv i 2 dagar!! hahaha...

frIDAÖLDAAÄa

HAHA DU HAR JU STAVAT FEL HAHAH AVAD KAS DU ÄR

aHAHAHA nu skrev jag kas... ahah menade kass...haha jagär asless... försöker peppa mig själv ok!!?

Joakim

ja det har jag men även årsmodel denna är ju en 09a min gamle var en 04 a

Natasha

Skaffa Google Analytics!

Peter

men vänta, blogghora är ju typ meningen att folk ska ge reklam för din blogg eller har jag fått det fel? Emma says - gjorde ju det iaf :p eller hon sade att du var en lömsk människa. eller nåt sånt. OKEJ jag har glömt vad hon sade. Jag erkänner.

NIna

bra analys pelle. duktig du är! ;)

anna

nu ska jag ju då inte vara sämre än dig och självklart kommentera det här inlägget också.jag tror du egentligen bryr dig jättemkt pelle om din statistik. och ja bloggportalens suger. inte alls som på blogg.se ju skumt.

Ann-Katrin

Vad då "bara"? Och för övrigt, hellre beröra "bara" 142 och ha något att säga än att bara skrika ut i tomma luften eller än värre, att bara har en massa läsare för att de vill kolla vad man har gjort för något korkat idag.

Din blogg är kanon!

Lena

hahaha, bra där! ehm, klart du bryr dig! JUUU

leopardia

ökad besöksstatistik vid många inlägg kan ju bero på fler googleträffar ju fler inlägg, hmm, så besöksstatistik har ju egentligen inte så mycket att göra med hur många som faktiskt läser en blogg... eller?