onsdag betyder


Det är dags för "Veckans blogg"-tips. Det känns som de här inläggen haglat över den här bloggen den senaste veckan. Men yo, det ska bli bot och bättring! Det här är i alla fall  min egna hyllning till de bra bloggarna ute i cyberspace och som inte bygger på någon typ av röstning från ert håll. För vi kan ju alla erkänna att en sådan "omröstning" bara är till för att få kommentarer, något som verkar vara högsta prio hos många (säger han som horar).
 

Carro (som fick sitt extra smeknamn "Barro" av mig i julas, som en hyllning till julgranen) är en cool brud. Väldigt estisk i sin bilder och ordval, samtidigt som humorn finns där i inläggen hennes från stund till stund. Tillsammans har jag och Barro startat projektet "konstiga plural" som legat lite på is här, men som ska kickas igång snarast. Helst imorgon. Mer än så här kan jag inte säga. Mer behöver jag inte säga. En grym brud med kick ass-humor! Klicka på länken ovan!

Jag håller på och pluggar som fan just nu och ska läsa två kapitel till innan dagen är slut. Det betyder fyrtio feta sidor och cirka fyra timmars plugga. Jag åter kommer om ett kapitel igen. Så länge kan du hora med mig, så skulle det vara schysst. Klicka på knappen nedan!
anna

pelle det är synd att du inte förstår kents storhet ;)

EMMASJ

ja de blir ju lätt så!

med mig är allt fin, hur är det själv:)?

Lil lina

förra från mig alltså- att du ahde rätt om karlarna!

Erica,

Jag har faktiskt också en kamrat som heter Barro ;D

Else

i must to plugga, blööö.

jillian

Haha, det är exakt mina tankegångar! Älskar kaffe men dricker ju inte det gärna mitt i natten såvida det inte är inför en fet tenta.. Som det var för mig igår! Jag pluggar företagsekonomi. Det är så sjukt tråkigt men god damn, vad bra det är att ha i bagaget.. Dudå? pluggar du något?

anna

åh den där har jag hört innan. grymt bra!

jillian

Det är för jävla härligt att vara högskolestudent! Lycka till med ditt pluggande. Själv har jag två veckor kvar till nästa tenta. Jag längtar!

lina

verkligen sjukt tungt :((allt bra med dig då? kram

Rosita

Ditt pluggande lät onekligen rätt trevligt!

Eller så inte. :)

Rosita

Ditt pluggande lät onekligen rätt trevligt!

Eller så inte. :)

Anonym

ett aprilskämt som vägrar släppa taget...

Lövet

hur gör man för att bli nominerad till blogghora då?

caroline

Du är för goo alltså! Rörd till tårar (hmm, nästan. Hade varit om det inte vore så att jag är stans coolaste brud som aldrig rör en fena av vare sig sorg eller glädje.. (inte sant det heller)) det här var sjukt roligt att se & läsa!! TAAAAAACK!

Håller med om att pluralet nästan är på pinsamt långt uppehåll. Nästa, nu tack?

Tusen tusen tack igen, jag vet inte hur jag ska kunna åtgälda (?) detta!