över nu.


Tummen mitt i handen och ett långfinger mellan tänderna. Jag vet inte vad jag gör här. Än mindre vet jag vem som fotade.
 
Fyra inlägg på en dag. Jag vet inte när det hände sist. Säkert förra veckan. Men just nu känns det som om det var hundraelva år och trettiofyra dagar sedan. Nu (läs klockan fem) har jag lagt ned tentapluggandet. Är det inget jag kan nu, så kan jag det inte för att jag sitter till tolv inatt. Nä, imorgon när jag går till bussen så läser jag på alla anteckningar en sista gång fort som fan. Sen får det gå som det går, jag skiter i hur. Sen är det ledighet som gäller. I sex hela dagar. Grymt. Ska dricka öl varje dag. För att jag kan.

Imorgon är det Valborgsmässoafton, vad händer?
Lövet

det kan du ge dig på!valborg? fylleslag 5.0!

Ella

SV: Uhm. lol. För att det råkar ju inte vara den mest kända förkortningen, efter lol då alltså?! Det var ju den tråkigaste delen på hela inlägget! Inte för att Popping Champange någonsin kan vara tråkig, men...

Therese

Haha. Du säger det, Hur grymt som helst! :)Valborg blir Cortegen till att börja med sedan kanske lite party, men vi får se. själv då?

Jessica andersson

haha jaa, hon har ju några bomber till bröst ändå! men det är väl sånt ni gillar?;Dhar inga direkt planer till imorn, sj?

Kalle

att folk bara hinner, jag förundras alltid. en annan sikter på twice a week! ;)

fyra på en dag är starkt jobbat!valborg blir götet! ska bli fint, o tåg är skönt att åka!pelle! köp tischan på http://www.yokiono.se/ för 249 kr inkl frakt!

Vronkan

Biojobb för mig då då..

marika

svar: det kommer äver några vänner så ska vi grilla och ha det mysigt :) ska du göra något särskilt?

Marcus Å

Imorrn blir det lugnt, vad ska du göra? :)

CAISA

Svar: Haha! Värst vad du var rolig då :D (om du inte visste så är det faktiskt min tvilling syster, haha :P)

Lena

åh, nice Pelle! Lycka till med tentan, dååå! Och du, spara inte på ölen - det tänker inte jag göra! ;)btw, pluggade du verkligen så mkt idag? du kan ju aldrig pluggat mer än jag jobbat! HAHA

Frida

Haha! Det är lite kul faktiskt när man hittar sånna bilder som man inte har ett minne av alls! Sånna bilder kan man hitta i min morfars mobil! :D

Tack, tack så hemskt mycket!

madeleine

Ja men jag kommer å städar inga problem ;Dvalborg blir firandes

i tivoliparken här hemma med goda vänner

hur blir din valborg ?kram

Åsa

Svar; tack så mycket! självklart är jag nöjd ;D

Emelie

Sv: Du förstår Pelle att när jag är med människor jag inte känner så väl pratar jag för att jag är nervös eller helt enkelt inte står ut med den pinsamma tystnaden! =P Men med männiksor jag känner kan jag (Tro det eller ej) bara sitta tyst och lyssna! Allt är bara fin fint med mig, hur är det själv?? Du uppdaterar ju iaf varje dag, hos mig får ni vara nöjda med en i veckan.. Spänningen är olidlig!

Sarah

Fan vad cool du är Perra, köp ut åt mig också så blir du ännu coolare. För att du kan! ;)

Karolin

Åh tack så mycket Pelle! Har du det bra, jag ska också dricka öl, en jädra massa även fast jag inte förtjänar det, så mycket som du som slitit o pluggat, jag måste hitta gnistan C uppsatsen ligger i lä, hur hittar man rätt riktning? Du är fin Pelle!! Kramen

Miss X Jung

lycka till!!!Uuuh, jag vill också ha tentaslask o dricka öl i sex dagar ^^ Blir nog en tråkig valborg för min del. Fast sova e ju rätt kul ändå!Jag har städat ur min lägenhet i kalmar o från o med imorrn e den inte längre min. Alltså har jag vinkat adjö på riktigt >_< Nästa tripp blir bara för nöjes skull!

martha

i valborrg blir det till att sega och äta ibumetin :P hehe

Mari

Lycka till på tentan!För mig blir det inget fylleslag inte, för jag ska jobba :/

Sussi

Sååå, det blir öl och en MASSA bloggande i sex dagar alltså?

emma

grillnig står på schemat imorgon! (: vad ska du göra?

Elin

Jag hade funderat på att åka ut till bushen och mysa där vid en brasa och bada jacuzzi eller nåt, men får se hur det blir. Som det ser ut nu har jag ingenting alls att göra.. >.< själv?

anna

ja man ska inte plugga sent på natten dagen innan, det har min moder sagt minsann.och ey du vet vad jag ska göra imorgon så jag skiter i att svara på den frågan ;P

frida

Jag är LEEEEEEEDIG imorgon. Hur känns det?

Lycka till på din/dina tentor iaf :D

Erica,

Lycka till, det kommer absolut att gå bra! :D (Med både tentan och ölöppnandet ;D)