special edition


Idag blir det en special edition-version av "Veckans kåta ögon". Detta för att Operation blogghora del 3 tar slut idag. Det gick vägen, vi kom upp i 1000 kommentarer. Visserligen var det väl en 80 stycken helt anonyma och tomma kommentarer och ett par hundra "mjau". Men inte gjorde det något, skulle jag prompt velat ha 1000 unika kommentarer så hade det aldrig gått. Så tack till alla fantasilösa jävlar där ute, haha.

Nu till de som blir VKÖ vecka 17. Idag uppmärksammar jag bara de som gjort bra ifrån sig under veckans om gått. Med "bra ifrån sig" så syftar jag bara på de coolingar som kommenterat bäst på operation. För tar  vi ut vinnarna. Jupp, de blev två och om de inte har något emot det, så tänker jag dela dela min tvättade hundralapp på två. Till två femtiolappar alltså, inget annat. Skulle de misstycka om priset så, ja... så kan de ju glömma att få något alls.

Grattis till Lena och Emma som la ned kropp, själ och tid på att stödja Sveriges onödigaste bloggprojekt.

Andra grymma peeps som inte haft något liv under veckan är: Elin, Pjoltas, MarieJane, Linda, Karolin och säkert en hel hög med människor till. Ska börja gå igenom alla kommentarer nu. Så som jag sagt att jag ska göra i... ja, vad blir det nu, fem-sex dagar? Jag skyller uteslutande på tentan.
MarieJane

haha, tack för "no-life" stämpeln ;) och de va så lite så med kommentarerna. en manligare färg säger du.. ja-a mörkrosa kan väl vara manligt :) dessa moppar är riktigt snygga i modellen!

linda

Ha ha.:p Jag fick tvångstankar och var tvungen att se till att du klarade det! ...Skulle inte kunnat somna annars.Vissa tkr att det var fusk att vissa skrev en miljon kommentarer MEN låååångt ifrån alla skulle ha lyckats få andra att göra samma sak för en... asså jag menar att om jag skulle sagt "hjälp mig få 1000 kommentarer" så skulle jag antagligen få 10 st på en vecka.

anna

men vafan pelle jag kommenterade en del också ju. kasst.ja självklart pratade vi om dennis, det går väl inte att undvika ;P och ja jag är fullt medveten om hur skeva mina tår är.

Emma says style, love & rock and roll.

Haha - jag delar mer än gärna utnämningen med Lena. Och tydligen har vi inte mycket till liv alltså ;)

Lilla Fröken

Haha tack för den Pelle. :p

Självklart stöttar man ju och när det väl görs ska man väl göra det helt ut? Hehe

Hoppas att livet leker med dig!

Jessica andersson

hehe ja, du vet ombyte =) känna sig fräsch och så sen när man ska in till stan o röja ;D

vet inte varför jag köpte två egentligen.. beslutångesten spelade kanske in lite hahah

Madde (maddepladder)

Tack! Men det va mitt sista uppdrag för bladet, hade avsagt mig det sedan innan. Just nu känns det lika bra för jag hade velat be dom att fuck off iaf. :)Men, men skit samma. Blev skitpissed först men sedan fick jag lite perspektiv på det. Det är ju faktiskt inte DN det handlar om. :)Sorry att jag inte hjälpt dig med horandet. Det va ju kul att det gick hem ändå...

Anonym

hahaha, halsduk? du är galen pelle, gaaaaalen! ;D

Ricochet

men hennes mage (och kropp i allmänhet) är fiiiiiiiin: http://twitpic.com/286zt

som sagt, fler kvinnor borde vara som Amanda Palmer. tror världen skulle vara en bättre plats då.

Ricochet

men hennes mage (och kropp i allmänhet) är fiiiiiiiin: http://twitpic.com/286zt

som sagt, fler kvinnor borde vara som Amanda Palmer. tror världen skulle vara en bättre plats då.

Karolin

Du är ju bara för fin Pelle:)... PEPP is all we need, totally!!! Kram

Pjoltas

Japp, inget liv här. Det är fett överskattat!

Ang: Cykelhjälm. Nu har jag fyllt en toppluva med dasspapper...det känns jävligt snygg och fitt (fit).

Lycka till med tenteriet!

johanna

nja, ett par hundra mjau gjorde jag inte.. men kanske hundra!

Heyli

ah men tack va roligt att du gillar den!! tycker den vart bättre jag med, SÅÅ less på den gamla :p

Vronkan

Nej, jag bor inte i Norrköping. Tvättäkta dalkulla, du vet. :PHar inget att säga om Slumdog, eftersom jag inte sett den. Lillebror kollade. Han verkade måttligt imponerad.

Joakim

sv: självklart pelle :D

Mattias Abulu

Oh, lord have mercy! Visst är det så att det är 3 år slöseri om man går den linjen! Jag bara längtar tills 29 maj då det är studenten, då slipper jag allt som har med branschen att göra.Vad gör du idag då, antar att du lämnat HR bakom dig?

Eva Linder

Tack, vi kämpar på tre dagar i veckan, jag och min personliga tränare. Svettigt och kämpigt, men nu börjar jag gilla det.Hoppas att allt är bra i vårsolen...

johanna

haha ja, det var jag, men jag pallade inte skriva mitt namn utan spammade helt enkelt lätt som det är :D ses vi på bussen i veckan?

Emma says style, love & rock and roll.

Hehe en piñata :D men nu är det bara närmsta släkten som ska komma (du vet paj, sallad, kaffe & lite bullar typ) men jag ska fan ha en piñata på bröllopsfesten - det var ju en skitkul idé.. Frågan är väl bara vad/vem den ska föreställa!?

anna

guten morgen pelle!

frida

haha jaaa.. det är det! varför är det så tufft? :p

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja + att det är tragiskt att se och läsa just dessa bloggerskors kroppssyn..de är redan pinnsmala men definierar sig som tjocka för att de kanske kommit ur tonåren, får lite kvinnliga höfter och måste gå upp en jeansstorlek men medan de var som smalast fick det att låta som att de gärna hade gått upp lite...jisses.hoppas du får en fin måndag herrn!

kramErica,

svar: Vem är Erik?! Nej men Pelle, nu har du missat något ^^. Det är en kille som var med i Robinson, utan att egentligen passa in där. Istället för att vara den där typiska dokusåpetypen så var han en punklärare från malmö som var väldigt analytiskt, rakt på sak och smart! tummen upp!grattis till veckans vinnare ;D

anna

men du det är tråkigt att vila arslet av sig! och har man litt.sem imorgon finns det inte så mkt val =/

Jenny

Jepp, väldigt konstig blandning. Men inte mindre god för det. Eller kolen är väl inte direkt god, men dolmen däremot, mmm..yummie :)

Koldolmar utan kol, det vore något det.

CAISA

Svar: Jag använder kitobjektivet till min Nikon D60 ;)

Lenin

jaha, vann jag med Emma? COOLT!

Ehm, du är ju kass på att berätta saker! ;DOch du, Emma kan få hela hundringen, så sparar du på porto också! (ja, så givmild är jag) Men om du incisterar på att skicka mig en 50-lapp tänker jag rama in den, så det så!