svaren del four.

Exakt vad är det man blir bättre på efter 30?
Massor skulle jag tro. Jag har hört att man uppskattar kafferep mer och gärna börjar spela bridge. Du får vänta ut tiden och se, helt enkelt. Kom tillbaka med en rapport, hehe. 

Vad ska ett riktigt mellanmål innehålla för att klassas som mellanmål, enligt dig?
Öl, jordnötter och en toalettpaus.

Vad har du för skostorlek?
42 eller 43, beroende på sko och hur jag mår mellan benen. Om nu någon förstår det skämtet.

Vem är den snyggaste bruden du vet?
Jag har alltid svarat Jennifer Aniston. Men jag vet inte längre, kvinnan verkar ganska gråtråkig och divig. Istället får jag lov att säga vem som helst som ser bra ut och har någorlunda schysst personlighet. Söt är oftast bättre än snygg i längden, aight!

Vem/vad skulle du ta med till en öde ö?
Jag borde vara politiskt korrekt och svara kniv, för att "man kan göra allt med en kniv". Men fan vad tråkigt, jag säger kortlek. Eller dammsugare. För att på något vis bli tvungen att uppfinna strömalstring och dessutom, när jag väl lyckas med elen, kunna hålla ordning på min alldeles egna ö.

Hur ska din drömtjej vara som person?
Uppenbarligen allt som Jennifer Aniston inte är. Inte för att jag känner henne, men ändå...

Har du haft en låtsaskompis någon gång?
"Har haft"? Jag har ett tiotal idag. De bor i mitt huvudet och kommer fram nattetid och samtalar med mig om livsviktiga frågor. Men vi måste viska när vi talas vid, så att vi inte väcker de onda typerna. Som bor i mina fötter.

Om du fick testa på att vara tjej för en dag vad skulle du göra då?
Gå in i detalj och undersöka den kvinnliga anatomin. Sen skulle jag också ställa upp en spegel och utföra diverse handlingar naken medens jag studerade mig själv. Meka med cykeln naken, steka pannkakor naken, pilla mig i naveln naken och så vidare.

Vad fan vill du ha för fråga egentligen?
Just den här var ju en hit, om jag får säga det själv.

Säg 3 personer - en du skulle ligga med, en du skulle gifta dig med och en du skulle döda, och varför!
Liggandet skulle väl falla på drottning Silvia, för att jag vill se om hon fettsugigt något mer än bara halsen. Giftemålet får gå till prinsessan Madeleine, för att kunna ha klarat av bedriften att ligga mig igenom en halv familj. Den som jag skulle vilja döda är Tarras Wahlberg för att jag inte fick chansen att flirta till mig henne när hon väl var på hovet.

Hur är du som person och vad gör du just nu? Pluggar eller jobbar du? jag vet att du vill börja plugga i Göteborg, men tänkte om du pluggar något nu till sommaren kanske?
Hur jag är? Eftersom jag anser att jag har rätt så mycket självdistans så ska jag nu tala därefter. Jag är nog en jävla besserwisser som hatar att ta åsikter från folk som själv inte tål att man säger emot. Öppen för diskussion är jag också och dessutom beredd att byta åsikt om den får mig att se saker med nya ögon. Jag tycker illa om när folk stället frågor som egentligen bara har ett svar, då håller jag istället käften och svarar inte alls. Stället man en fråga, så tycker jag att man ska vänta sig två möjliga svar utan att bli grinig. Jag själv kan nog bli rätt så grinig, men mitt arga brukar inte hålla i sig så värst länge. Jag är nog lite för icke-långsint (kortsint?) för mitt eget bäst ibland.

Jag gillar att festa som fan. Om jag är ute med rätt och likasinnat folk. Går jag ut på krogen så är jag ute för att ha roligt med vänner och inte för att ragga ligg eller prompt träffa andra. Det händer att jag skiter i att följa med ut på krogen med vissa för att jag vet att de brukar sluta upp med att man står själv i baren och känner sig om ett femte hjul (eller ett tredje, om det är en cykel vi talar om).

Jag gillar min familj och ser alltid fram emot att åka till Närke och träffa alla igen. Denna känsla brukar hålla i sig tills dess att jag slänger ned väskan på gästrumssängen, sen så brukar jag börja bitcha om att jag vill åka hem igen. Inget ont mot resterande Nilssons dock, snarare  jag som är jävligt udda.

I det stora hela så är jag aldrig nöjd. Har jag ett jobb, så vill jag plugga. Pluggar jag så önskar jag att jag hade ett jobb. Jobbar jag morgnar, så önskar jag att jobbade natt. Finns det bara saltlakrits så vill jag ha kola. Har jag kolagodis så önskar jag att jag hade en påse chips och så vidare. Jag tror att de här tankarna bottnar i att jag tänker att det alltid är grönare på andra sidan, vilket leder mig framåt i livet och mot ett bättre liv. Fråga mig inte hur jag får de här tankarna att gå ihop dock. Annars är jag, lite mer kortfattat, en gladlynt person som gillar att skämta och skoja om allt och med alla. Ambitiöst lagd och gillar att jävligt roligt. Att kunnda driva med sig själv något av det hetaste som finns, i mina ögon.

Och just ja, jag pluggar Statsvetenskap 1 vid Linköpings universitet.


Hur ser din morgon(gå upp inte stress/stress)/kväll(snart dags att sova)rutin ut?
Huh? Jag tror jag hajar frågan. Jag vaknar nästan varje morgon av att klockan ringer. Är det skola på morgonen så går jag ofta upp en och en halv timma innan jag börjar. Då hinner jag äta frukost i tid, vakna till och sedan göra mig i ordning ordentligt. På helgerna ställer jag också klockan på morgonen, då jag mår piss av att sova för länge. Kroppen skulle kunna sova till tolv varje helgmorgon, men hjärnan min vill upp vid klockan nio. Så jag pallar mig upp, piggnar till och mår gött som fan.

När jag ska sova så brukar jag lägga mig när jag är trött, hinna piggna till en aning och slår därför på en TV-serie på datorn och somnar till den. Ibland blir det rätt sent, men oftast kommer jag i säng vid elvaslaget.

Så där, die änd på frågestunden. Det här var ju skoj. Om tre år gör jag kanske om det hela igen.
anna

bra att du tagit dig ifrån aniston nu, aldrig fattat varför alla killar tycker hon är världens snyggaste. hon ser ju medelmåttig ut.du slow-mo anna är mer vanlig än du tror.

Jessica andersson

intressanta svar!

Sanna

Haha kommer du ihåg när jag o Oscar sa att du var en bessewisser och du hade slagit upp det o sen sa du att du inte alls var det;) nu fick jag rätt i alla fall! du t.om. beskriver dig som en besserwisser=) haha

Fast man ska stå för sina åsikter och har man alltid rätt så har man;)

Anonym

haha jag gillade ditt svar på min fråga (som var den näst längst ner) haha det svaret fick mig ett gott skratt och nu vet jag att du är en bra och rolig person som är värd att lägga ner tid på att läsa din blogg. din blogg är bra och intressant :)

marie

haha jag gillade ditt svar på min fråga (som var den näst längst ner) haha det svaret fick mig ett gott skratt och nu vet jag att du är en bra och rolig person som är värd att lägga ner tid på att läsa din blogg. din blogg är bra och intressant :)

Sanna

raderade du min kommentar? det var det värsta;) haha

Sanna

skit i min kommentar ovanför..

Emma says style, love & rock and roll.

Haha jag skrattar så jag kissar lite i trosorna åt svaret om vem du skulle ligga med/gifta dig med och vem du skulle döda...

Sanna

Jo jag sa det till Jeffa för två helger sen.. tror du hon gjorde det? nej hon va lika onykter som jag o se hur det gick..hemskt.. o varför ringer jag min äldsta storebror som är mer överbeskyddande än min pappa är? ringer honom ju aldrig nykter haha

nej Sanna ska vara lugn ett bra tag framöver;) inte mer än två glas vin har vi kommit fram till;P

Vronkan

Det var DU som skrev att det blev bättre efter 30. Därför antog jag att du hade svaret på vad som blev bättre. :Psv;

Det var bara ett INFÖRprogram om ESC. Och ja.. Haha. Marie som kom sist fick vara med och tycka. :)

Lilla Fröken

Nej men vänta inte tre år. :( Jag var ju utomlands medan du hade din frågestund.

Jessica andersson

aa precis, tack! det är riktigt hemskt, det kliar i fingrarna! börjar nästan bli lite desperat!!

Stella

sv: jo, jag mår bra, är mest förbannad. man tror att man vet var man har folk men ibland så gör de något man finner fullkomligt oacceptabelt. och då smäller man av tyvärr.

Anonym

Haha, vilken underbar personlighetsbeskrivningXD

Lilla Fröken

Camera obscura eller dynamic earth? Bra att du är tillbaks Pelle! Hur mår du?

Peter

Det ligger alltid nåt i det jag säger?! jag är ju ingen djävla fjortisblogg....Twillight fyra kändes bara... för tjejig. PUNKT. Skönt att den boken är över om jag ska vara ärlig.du läser väl alla mina inlägg nu väl?! det brukar jag göra Pelle på din... det brukar jag göra på din...

anna

ja men inte så konstigt när du nämnde henne två gånger ;)

Lena

hohohoho, jag gillar skostorlekssvaret! exakt min humor, pelle! ;Poch du, hon skulle säkert gilla dig med, så det är bara att komma och hälsa på henne, jag visar var hon bor!

Madde (maddepladder)

Meh! Klart som fan jag kan glädjas åt andra! Juh... :D

Frida

Mycket vacker bild där!Körningen har gått mer än bra. Det har gått smaskigt bra ska du veta.

Kim Ekholm

43? fan vad smått:) Jag har ju 47:) hehe.

Ja, men i morgon kväll har du längre hår än mig:) hehe

Kalle

hehe du hade ju faktiskt ganska trevliga och roliga frågor! och redan på första så har vi vinnaren! skitbra fråga haha, kunde inte låta bli att garva till både frågan och svaret!ochjag är där om 3,2 år typ

Mari

3 åår!! Jag som hade en sån bra fråga. Typiskt..

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

håll fast vid aniston- hon är gyllene!och tackar ödmjukast för de fina orden du skräder över mig herr Pelle!

Jag hoppas herrt-shirtsen blir färdigtryckta denna vecka =)

Ricochet

skuumt,måste ha hänt nåt med mallen... ska kolla...

Ricochet

nu funkar det! vete fan vad som var fel!

Kalle

hehe snart 27 iaf, känns för jävligt!

eller nej det är ok

känner mig som 24 än!

Pjoltas

Efter att man blivit 30 år, så upprepar man sig mer.

Efter att man blivit 30 år, så upprepar man sig mer.

Efter att man blivit 30 år, så upprepar man sig mer.

Efter att man blivit 30 år, så upprepar man sig mer.

Efter att man blivit 30 år, så upprepar man sig mer.

Tror jag...

Karolin

Vad kul här ska jag läsa när jag inte ser i kors typ som jag gör nu och VAD HÄRLIGT ATT ha dig tillbaka... Nudlar är den bästa snabbmaten ever, så indeed... Kram på dig!!!

Ella

Hahahhaahah, Silvia wtf?! Lite...uhm...nej jag vet inte. Jag trodde du skulle ta typ Carolina Gynning...eller Anna Book.

Underhållande frågestund, men det tog sin lilla tid, aye?Sv: Dude. Är inte min blogg ganska så negativ redan? Asså...hela min tillvaro är negativ. Men ok. Jag ska lira ihop något negativt...

lina

både bra och roliga svar :) haha

Miss X Jung

shit. Jag inser nu hur mkt jag saknat din blogg! Du skriver ju så klockrentunderbartsupermegabra ^^