svaren del tre.

Bästa låt genom tiderna?

Oj, riktigt svår fråga! Jag får nog lov att svara Aqua med "Barbie Girl". Nä. Jag bara skojade. Det där med favoritlåtar tycker jag skiftar lite från dag till dag egentligen. Men ett par låtar jag aldrig tröttnat på är "You're the storm" med The Cardigans, "LDN" med Lily Allen och "Ready or not" med Fugees. Ganska tråkiga svar, jag vet. Men jag tror de låtarna har en viktig funktion till att jag är den jag är, på något vis. Ganska svårt att förklara.

Vad är din åsikt om kung Elvis Presley?
Elvis Presley är en av tidernas bästa artister och ingen sommar är sig lik utan lite dans till The King. Han är lite som The Beach Boys eller The Beatles, musiken kommer aldrig dö ut eller bli jobbig att lyssna på. Hade det inte varit för att han släppte hundratals plattor under sin karriär, så hade jag lätt köpt på mig alla skivorna (så som jag gjort med The Beatles). Jag gillar skivor


Vilken är den bästa konserten du varit på och vilken är din drömkonsert som du skulle kunna ge halva ditt liv för?
Mitt livs bästa konsert? Öhm... med risk för att låta lite dryg, men jag har varit på för många bra för att kunna välja bara en. Men Coldplay i Globen, när de nyss släppt "X&Y"-plattan, var ganska mäktigt eller för all del Bruce när han kom till Sverige med "Seeger Session Band". Jag blir lätt såld på arenarocken faktiskt.

Drömkonserten skulle väl vara att faktiskt få se The Beatles. Men då är det ju bara att fortsätta drömma. Om det nu inte skulle vara så att man speedade på kloningsprocessen och skapade en ny Lennon och Harrison. Eller för all del klarade av att väcka upp de döda. 

För att ge ett motsatt svar till fråga nummer två, en konsert jag aldrig skulle vilja gå på är Madonnas på Ullevi i sommar. Mer överskattad kvinna går ju inte att finna. Sämst live är hon dessutom. Shitney Spears är inget jag heller skulle vilja se. Kanske om någon betalade mig. Men bara kanske.


Vilken låt skulle kunna vara den ultimata låten som beskriver dig som person?

Jävlar, det här måste vara den svåraste frågan jag fått! Är jag helt ute och cyklar om jag svarar "Change The World" med Eric Clapton? Lyssna HÄR! Jag tycker den är rätt så mycket jag. Har funnits i min Mp3 sedan den jag köpte min alldeles egna Philips-spelare.
 

Om du enbart fick se en till film i ditt liv; vilken skulle du välja?
"Walk The Line". För att den har grym musik, snygga skådespelare och en bra jävla handling. Utan tvekan en film som är svår att tröttna på. Jag minns när den filmen kom och jag blev helt jävla såld. Jag brukar få sådana där "besattperioder" då och då. Just när det kom till den här filmen såg jag den på bio mer än en gång, köpte soundtracket, skaffade mig samlar DVD-boxen och så vidare. Grym rulle!


Några bra filmtips? Eller dåliga?

Bra filmer; Juno, Kill Bill, American History X, Ghost World, The Others och The Virgin Suicides.
Dålig filmer; High School-filmer à la American Pie (i alla fall de efter de två första) eller billiga rysare. I allmänhet sådana rullar som bidrar till idiotismen (mitt egna ord) i samhället. Inte mycket att ha! 


The Simpsons eller Family Guy?

Family Guy. Även om båda serierna är bra och inte borde jämföras, så får jag lov att svara Family Guy. Lite råare och smartare.


Vad tycker du om Ume?

Ume? Är det ett slags djur? Hehe. 


Vet du vad "kväsig" betyder?

Bara genom att chansa hej vilt så tror jag det är Värmländska för "konstig". Jag googlade inte. Jag svär. Kanske. 

Om du skulle snatta, vad skulle du snatta då?

Ett tuggummi. Det är litet och lätt att gömma. Fast ska jag vara ärlig så är jag för jävla feg för att snatta. Jag är ärlig och betalar för mig istället. Jag är rik. Och bäst! Jag har fått ett eget kreditkort av pappa. Men det använder jag bara till champangeduschar och hårgelé. 


Vet du vilken dag på året som flest människor firar sin födelsedag?

32 augusti?


Sommar eller vinter?

Vår och höst! Haha, närå... jag gillar vintern för att du är det jul, men sommaren är trevlig med sina långa dagar och uteserveringar. 


Din värsta dejt?

Har aldrig varit på en dejt på riktigt. Det är ett äckligt ord och soim beskriver något konstlat och tillgjort. Nä, jag gillar det inte! Det närmsta jag kommit dejtande är bowling och cola. Minst lika roligt, om än inte mer. 


Om du kunde måste äta dig själv. Vad skulle du börja med?

Vänsterfoten. Sällan har jag haft mindre användning av en kroppsdel som min vänsterfot. Om jag skulle börja med vänsterfoten skule jag fortfarande kunna slåss med mina händer och hoppa fram på högerfoten. En teknik jag testat på många, många gånger.


Katt eller hund?

Helst inget av alternativen. Djur dör och det är bara jobbigt. Men helst en katt, tror jag om jag måste svara. De sköter sig själva och behöver bara uppmärksamhet när de själva kräver den.

Den fjärde och den avslutande delen av frågestunden kommer inom kort. Stay tuned, som man säger på MTV och i Amerikatt. Någon påminde mig om att jag missade "Veckans blogg" i onsdag. Och det är ju helt riktigt. Det får bli två tips  nu på onsdag istället. Great, aight?

marie

usch de är jobbigt när djur dör, de håller jag med om de du svara på sista fråga. Nästan så jag inte vill ha mer katt efter min katt dör, de blir så jobbigt när de försvinner.De var inte lite frågor du ahde fått föresten :)

pernilla

men hallå, bowling och cola är väl en dejt det med :D om det var med en tjej du gillade. Dejt behöver inte vara "käka middag med levande ljus" :P

superstar

försent, jag blev skiskraj och var tvungen att emigrera.... ;)Hoppas påsken varit glad o god!!

Rosita

Håller med dig Pelle, dåliga filmer är American Pie filmerna. Töche pjöller!

Lilla Fröken

Du svarar så roligt. Håller med om att Walk The Line är en av de bästa filmer som finns.

anna

åh du coldplay i globen efter x&y var amazing!! när de släppte ner sina gula ballonger fick jag enorma rysningar. grymt bra liveband. och håller helt med om madonna, är inte heller ett dugg sugen på att se henne.och du, walk the line tänkte jag kanske se ikväll, för sisådär 50e gången ;)

Mia

Walk the Line är en av de bästa filmerna någonsin. Joaquin Phoenix spelar Johnny Cash hur bra som helst! (:

Anna

men mina frågor kommer ju aldrig upp. Nu är mitt sista hopp "del fyra"Pelle darling. Fram med svaren nu :PHåller dock itne med om att vänserfoten är oanvändbar. Fick jag välja så skulle jag nog äta upp någon annans kroppsdel först :PPeter

Men ume är ju mitt sätt att skriva och säga "Umeå" på juuu!!!! åhhhh... :(

Mari

Ja du ä att bra kväsig du Pelle ^^

Annika

håller så med dig på filmvalen;)

Amanda

Rätt svar skulle vara den 10 april när flest folk firar födelsedag! Nu vet du det ; )Beatles hade varit obeskrvligt att få se live.

Marcus Å

Du har fått en award från mig :)

ROXY

word up for family guy. och agree om highschool filmer, vad är man för person om man kollar på sånt? slöseri med tid ;)

Emma says style, love & rock and roll.

Jag skulle nog ha svårt att välja mellan walk the line och borta med vinden. Men den är så grym! Bra svar på frågan om låtarna - klart det skiftar! Älskar också LDN...

Natalia

om jag bara hade gillat coldplay då de släppte det albumet.måste varit jäkla cool de gula bollarna i luften;)..nöjer mig med deras viva la vida tour..den var jäkla bra den också;D

Lena

Är "kväsig" värlmändska? det var som fan! hade jag ingen aning om..

Jens

Ume.. ett djur? Pff ;p

bror

jag gillar american pie!