it's gliding for me.


Några av er peeps undrar var fan jag håller hus. Det ska jag berätta, aight! Det är ju så att vi har besök här i Norrköping över veckan, så man passar ju på att umgås. Jag är tillbaka med full styrka på söndag kväll eller kanske måndag, vi får se. Fast just nu ska jag ta mig lite tid att läsa ikapp det jag missat.

Jag lyssnar på Plastic Bertrand. Igen. Jag hade inte en susning om att den där låten var över 30 år gammal. Old shit.

Igår drack vi drinkar som ena fjortisar. Jag dricker nästan aldrig drinkar, det brukar vara för äckligt sött och jag brukar bli illamående bara av att lukta på de. Likadant är det med cider och alkoläsk. Men den här blev grym. Kanske för att jag blandade den, jag vet inte, hehe. Lika delar Martini och limekoncentrat (fyra eller sex centiliter), fyra isbitar och slå på med fruktsoda. Rör till sist om med elefantformade drinkpinnar som en av er snott på sig och det är klart. Billigt, bra och förjävla gott! Genast förstår jag varför så många super Martini, det är ju billigt som fan!

Jag uppmuntrar inte alkoholkonsumtion. På vardagar. Utom onsdagar. Och fredagar.

En rolig sak; jag var precis inne på min Bloglovin'-sida och fick se att mina prenumeranter har fördubblat sig på bara ett bara månader. I februari hade jag en sisådär 25 stalkers och nu är ni betydligt fler. Så gör som 48 andra personer och följ mig på Bloglovin'! 

PR över för denna gång. Vad har ni för er?
Mari

Martini är riktigt gott, känns lite lyxigt på nåt sätt :)Jag ska inviga grillen ikväll, kommer bli riktigt bra tror jag!

Emma says style, love & rock and roll.

Kul med mera stalkers! Jag vill dricka bubbliga vidriga söta fjortisdrinkar men jag har fan inte råd - så jag nallar av vinet ikväll!

Anna

haha. jag kan stalka dig på annat sätt än bloglovin'. just so you know...om du någonsin skulle undra över de där mysko sakerna som händer :P

martha

nice med stalking.jag sitter & svär över skolan. den dåligaste uppfiningen nånsin!

Anonym

mitt domän låg nere förra lördagen och söndagen, men sen i måndags har den funkat och jag har bloggat:)

ja ska bli nice som vet inte vad! platsen i sthlm är ju grym:)

Maria

Tack för gratulationen :) Känns hur kul som helst att äntligen få berätta för världen! Hoppas allt är bra med dig! Kram//Mary

cecilia

Haha aha, jaja, då kanske det var bäst att du var utan påskägg då (;AMEEEEN, är du också norrköpigsbo?Sorry för sent svar!

wingy

men pelle, rom&cola då? eller mojitos? white wine spritzers? du, om någon, borde testa pimm's. det blir inte mkt bättre än så. fan, vi borde festa ihop! jag hade lätt supit dig under bordet!

Madde

Martini är äckligt

A

Åhh, "Ça plane pour moi"!!! Vilken nostalgi.

1978, då var man 11 år! Älskade den låten (och den håller fortfarande).