vill ha sommarlov.


1. Det var så jävla varmt här igår att vi satte oss i fönstret och drack alkohol. det var helt ofarligt, ska ni veta, det är bara ett par-fyra meter ned. Eller så.
2. "Oj, fotade du? Jag hade inte en aning om att du stod där". Det finns fler av den här varan. På oss alla.

Nu har vi dumpat Anna på busstationen och det känns tråkigt. Tillbaka till vardagen igen. Dags att skriva essä igen. Nu börjar jag ledsna på essäer (eller "paper", som det visst heter nu). Och läsningen suger rätt så rejält den med. 44 dagar kvar till sommarlovet och då ska jag bara ägna läsningen åt Stieg Larsson-böckerna. Om jag orkar.

Sveriges onödigaste inlägg. Nu ska jag fixa käk, läsa ett kapitel och sen blir det en kväll framför bloggen. Det var ett tag sedan sist. Vad gör ni idag?
Madde (maddepladder)

Redigerar text till ILCO-bladet. Har bestämt att jag är klar nu. Min redaktör bli galen på mig om jag kommer med fler ändringar. :)

Erica,

den översta bilden var ju inte alls superhärlig!!!

Emma says style, love & rock and roll.

Sweet att sitta i fönstret! Här kureras baksmällan :)

Miss Dramaqueen

Åh, jag vill också ha sommarlov?

Lena

åh, vad härligt det såg ut! jag satt alltid i fönstret ett tag! men nu är mitt fönster så minimalt att man inte kan sitta i det om man är äldre än två år! och det är jag väl?

Stella

jag har jobbat och missat det fina vädret.. hoppas att det håller i sig :)jag har 47 dagar kvar tills mitt lov börjat - håller räkningen, hehe

Malin gutke

Otroligt trevliga bilder. Tack för detta inlägg pelle, sitter på ett tåg som rullat i snart fem timmar, så dessa bilder behövs för att inte dö av uttråkan.

(Hehe uttråkan)

Peter

Höhö jaha. jag har inget att kommentera just nu. Eller. ja, jag sov i två timmar nyss efter att ha suttit i receptionen och slösat bort mitt liv kändes det nästan som. inte roligt!

Maria

Ja, hatkommentarer är faktiskt kul :) Åsa som roar sig i min blogg är så dum så att klockorna stannar och det är underhållande :)

Natalia

åh det ser mysigt ut:))

madeleine

har du sett stieg larssons

män som hatar kvinnor

om inte se den !!ha det bra i veckan som kommer kram

Karolin

1. Vad läskigt fyra meter typ, jag hade dött, för höjdens skulle inte för att jag kanske hade fallit men av känslan hade jag dött...2.Riktig söting som inte visste:D...3. Hittar jag på eftersom det inte finns någon 3a i detta inlägg... Pelle var håller du hus???:(...:)/Karolin

linnea

haha sköön fönster bild:)du är utmanad av mig btw;)

martha

sommarlov är niice. :)

Daniel

Där vi fönstret borde man pimpla viå röka en ask cigg!!

Malin

sommarlov i mitt hjärta. inte för att det kommer bli värst mkt ledighet.. men det är ju åtminstone varmt. :)

marie

Längtar till sommaren med något fruktansvärt :(

Emil

Jag vill också ha lov! :(

Idag har jag varit i skolan och sedan umgåtts :)

Sassy

Fan, jag vill också dricka öl i ett fönster, dessvärre vågar jag inte göra det här hemma eftersom jag bor på fjärde våningen...Men om du får dricka öl i Slottis får jag dricka öl i ett fönster, right?Det är bra med mig, eller var fram tills i morse då jag vaknade upp och kände mig trött och sur, men det går väl över antar jag...Själv?

Anonym

Jag är lite kär i dig. :-O

Anonym

Och tack för sympatin!