vatten.


Smygreklam.

Jag är i något förstadium till att bli sjuk. Jag känner det på mig. Vad gör jag då? Dricker vatten. Dyrt vatten. Dyrt vatten på flaska. Vem är jag, prinsen av de förenta blåöarna i Döda havet?

Inte blir det bättre av att morsan kommer hem och berättar att de ska få vaccinationsspruta av jobbet för att minska spridningsrisken av den överhypade influensa som går bärsärkagång genom landet. Hon hade lika gärna kunnat sagt: "vi (mor, far, bror och tvilling jobbar på samma jobb) får spruta av jobbet, så du får dö din stilla influensadöd själv bäst du vill".

Högst troligt så har ingen svininfluensa dödat mig tills imorgon, så en spruta hinner man väl med. Frågan är om inte en mineralvattenöverdos lyckas med dödsbedriften i stället.


KATEGORI: Pelles vardag

ännu ett val.


Idag fick jag hem min valsedel för kyrkovalet. Så den 20 september är det jag som går och röstar.

Hahahaha.

Nä, så blir det nog inte när jag tänker efter. Jag har försökt läsa vad det är exakt man röstar för och framför allt vem eller vilka man röstar på, men jag begriper inget. Inget alls. Även om Svenska kyrkan inte är något som intresserar mig speciellt mycket, så är det ju alltid kul att använda den demokratiska rättigheten som är just röstningmetoden. 

Eller så får Jesus min röst. Men det kanske är som att lägga ned den? Kanske går att ordna direkt från köksbordet? Eller via nätet?'

Någon som begriper sig på kyrkovalet?


KATEGORI: På tapeten

nu vet ni.


Det finns en sak som jag pratat om många gånger med mina vänner. Det är ett jävla I-landsproblem, jag vet, men det irriterar mig likt förbannat lika mycket varje jävla gång. Ni vet när man pratar med någon och så ställer man en fråga eller göra ett antagande och så får man orden "men jag har ju sagt det!" slängda mot en?

Så här funkar jag, pällä nielson:
- jag pratar/skriver/röksignalerar med fler än en person dagligen.
- jag kan omöjligt komma ihåg varenda fjuttig detalj i andras meningslösa vardag.
- jag vill inte komma ihåg varenda fjuttig detalj i andras meningslösa vardag.

Jag tycker att en mening som lyder i stil med "men jag ju sagt det" eller "men jag skrev ju det i min blogg" är en jävla förolämpning. "Kommer du inte ihåg allt jag säger så är du inte värdig min tid".

Pff!

Nu vet ni.


KATEGORI: Pelles vardag

klööööönk!


Klunk! Klunk! Kan inte vara bra att vilja äta syntetisk firre.

Jag ljög igår. Nu hoppar jag på kommentarståget...


KATEGORI: Pelles vardag