Skitbloggshelvete.

Min blogg är på riktigt dum i huvudet just nu - det är så att jag vill sluta blogga på en gång. Saker som inte funkar är som följer:

Kom ihåg mig-knappen: Jävla skitsak, men den funkar inte! Irriterande som fan!
Besöksstatistiken: Ah, ni tänker att det säkert inte är något fel. Men jo, det är det! Jag drog med mig Stefan till universitetets datasal för att testa en sak. Det var på vägen hem från Linköping som Johanna sa att något i stil med att "hon brukar gå in i skolan och det är ju ett besök på min blogg, hehe". Så vi gick till en datasal. Skrev in URL:erna stefanlarsson.blogg.se & pellespersonliga.se. Resultatet blev att Stefans blogg ökade med 20 unika, min stod kvar... hm. Det var ett test som visade på något. Eller inget.
Osynliga kommentarer: Jag ser inte alla kommentarer. Skitirriterande.

Skitsaker jag vet, men jag är något av en perfektionist!
Jag funderar starkt på att lägga ned pelles personliga. Jag tror det är punkt.se-adressen som är idiotisk!

Vad säger ni, hänger ni med om jag gör en ny blogg? Som ser precis likadan ut men med ett annat namn?
Kim Ekholm

Har du samma problem med att "komma ihåg"?

Jag och Katta (Fakkors.se) har också det. Sparas du eller glöms du bort hos mig?Ja se den. Den är riktigt kul. En av de bättre på länge tror jag:)

Anonym

Ahh jag fattar. Dock inte för mig. Vi (Jag och Katta) funderar på om det kanske kan ha att göra med att vi har eget domän. Vad tror du?

*saga

Ja men kom-ihåg-knappen funkar inte hos någon för mig typ, bara 50% typ. (typ typ typ)Men min kom-ihåg-knapp funkar hos dig. Alltså, direkt när jag ska kommentera finns alla uppgifter där.Klart vi hänger med om du startar en ny blogg!

Hanna

Ja jag vet, riktigt dålig bloggare e jag! Desto flitigare anställd, heh, jobbar exakt varje vaken minut typ, men ja uppdatering koooooommer! ;) Va gör du då? Lyxledig å glider runt som ALLA ANDRA nu när d e helg? ;)

Mia

jag lämnar aldrig din sida..ALDRIG!!!

Stefan

Jag hänger med. Menar du på blogg.se eller på något annat bloggforum?

Geccod

Självklart hänger man på! Jag tror också att det kan vara din domän, som du säger. Har märkt att Kom ihåg-knappen inte funkar på särskilt många bloggare som just har en egen domän.

Geccod

Hehe, nej jag är inte bortrest. Funderar över hur min lördag i Norrköping city ska bli bara. ;P

Emma

Självklart! :)

pernilla

klart man hänger med. haha. hängde du med?

Liene

men min krånglade också imorse:/sv: visst var det en grym dans! önskar att jag hade dansat den med, bara esteterna som gjorde, alltså dom som har dans där.

Lisa

man kan ju alla repliker utantill :D

Emma

såklart vi hänger med!

HANNAS

sv: Haha jaså? Inte längre då?

anna

det är nog inte punkt se som är grejen. det tog evigheter innan min akommentarer syntes också, och det segade som fan i morse. jag skylle på hela blogg.semen sjävlklart följer jag med dig till en ny blogg om du b estämmer dig för det. I go wherever you will go you know.

Sarah

sv; Nja A Camp körde nog inte mer än 3 låtar, men bra lät det! :)

Elin

I början fungerade inte din "kom ihåg mig" knapp för mig, men nu gör den det. Bara min msn som man får lägga till när man kommer ihåg det, fast den klarar du dig nog utan :>Du får göra precis vad du känner för, tala bara om det först ^^

Tuva

Å, förlåt. men jag skrattar lite när jag läser de där. Såå humoristiskt skrivet ;)

Madde

Jag följer din blogg vart den än går.

Emma

Såna där saker brukar inte funka för mig heller, och jag har vanlig blogg.se-adress. Brukar anta att det helt enkelt är för att teknik hatar mig.

Madde (maddepladder)

Varför skulle man inte hänga med? Jag läser inte din blogg för att du har .se på slutet! ;D

Catriin

Samma problem överallt verkar det som ;)Önskar dig och de dina en fortsatt skön helg

malin

Lämna inte bloggen. bara, skit på den!

och för vilka skor du ska välja, ta inge av dem, köp ett par på konsum för 45:- och spar pengarna, eller ge dom till mig :):):):)

johanna

haha det med statestiken var ju lite märkligt tycker jag!japps jag överlevde påkörningen av gåstolen =)

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anonym

Anna

DU FÅR INTE LÄGGA NER!

men om du flyttar så hänger jag efter... inte för att jag förföljer dig eller så... heh ler ett galet leende och försöker se normal ut :PLena

såklart man gör, jag har redan hängt med dig på dagbboken/bloggen på lunar, den på msn och den här.. en fjärde klarar jag nog.. ;)

Solli

svar:nej, tyvärr har de inga för försäljning...annars hade jag ju hängt där varje dag!förresten..din bakgrundsbild..hur har du laddat upp den på blogg.se , den är väl större än 1000 px i bredden? för maxbredden för att ladda upp är ju 1000 px..

Miss X Jung

Shit vilka skumma grejer den har för sig då..? Min blogg e bara dum för man inte kan lägga upp filmklipp ><Jag följer dig SLAVISKT vart du än går, and U know it ^
~

Emelie - EmeliesPlace

Hatar när bloggen ska krångla!! :P