sleight of hand and twist of fate, on a bed of nails she makes me wait. and i wait without you.


Jag har varit förjävla sämst på att blogga den senaste veckan. Men det har varit mycket jobb för en gångs skull och imorgon är det en heldag med Göteborg och U2 som gäller. Det kommer bli kalas och jag skulle kunna mobilblogga om jag velat - men eftersom jag hatar mobilblogginlägg så skiter jag i det. Kommer ju hem till lördagen igen och då jobbar jag bara ett körtkörtkört pass. Då får det bli dags att gå igenom alla kommentarer. Igen.

Jag kör på med lite fler svar från frågestunden också, som ni kan underhålla er med när jag inte är i närheten.

Hur känns det att ha en blogglillasyster?
Som att ha ett husdjur som aldrig är nära till hands.

Kan du stå på ett ben tvärlänge?
"Tvärlänge"? Är det svenska för "asskitkuklänge"? I så fall nej, jag har fan ingen balans. Jag har till och med svårt att ligga ned, så dålig balans har jag.

Ramlar du om du nyser?
Ibland faktiskt.

Är du högerfotad?
Högfotad när jag sparkar fotboll, vänsterfotad när jag sparkar ned fjortisar. Det måste ju bli lite match, menar jag. Ibland binder jag mina händer baktill på ryggen dessutom.

Har du någonsin bränt dig?
På alla möjliga saker. På jobbet, på ljus, på tändare, i solen, på majbrasan och så vidare. Jag är ganska klantig, tror jag.

Beige eller brunt?
Brunt. För att det påminner om bajs.

Ever ätit valkött?
Nej, men det vill jag verkligen prova. Men jag har ätit både haj, sniglar och bläckfisk. Det är skitkul att prova nya saker och jag brukar vilja slå till de som inte vågar smaka. Precis som om det skulle vara gift man blev erbjuden att pröva.

Vad händer när du dör?
En änglakör kommer för att föra mig upp mot himlen, då jag genast utbrist; "men dra åt helvete, jag tror inte på det här skitsnacket". Då störtdyker de, änglakören alltså, ned mot jordens mittpunkt och hämtar upp Hades, som inte har ett dugg med bibeln att göra. Han ser ut som i Disney-filmen "Hercules" och sen så leker jag med hans blå låga han har på skallen, bjuder på en Guiness och så har ihjäl mig med en lie. Han känner döden, förstår ni. Ungefär något sådant.

Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara då?
En välbärgad lus skulle vara fint.

Vilken fråga skulle du tycka var den värsta i världen att få?
Något politiskt antar jag, det blir ofta fel när man försöker uttrycka sig politiskt i bloggen. I alla fall för mig. Men heja Sverigedemokraterna hur som helst!

Vem är din idol?
Oj, jag tror jag aldrig haft någon riktig idol. Ännu mindre har jag det idag, 22 år. Men jag gillar vissa lite mer än andra, men inte på det här maniska Kenza-älskar-emosarna-Tokio-Hotel-sättet. I bokvärlden gillar jag Nick Hornby ("Om En Pojke", "High Fidelity", "Fallhöjd") och inom musiken gillar jag den brittiska musikscenen speciellt mycket till exempelt.

Inte alls svaret på frågan, men vad fan...

Det snyggaste ordet versus det fulaste ordet?
Fin frågeformulering. Men jag får lov att säga att "vaginalt" är ett ganska vidrigt ord. Eller "sekret". Snyggaste ordet är kanske "amöba", haha.

Om du kunde intala alla människor något - vad skulle det då vara?
Rolig fråga! Hm, det vore roligt att spräcka några fördomar. Som att alla invandrare inte är brottslingar och kör BMW. Japp, var jag än vänder mig stöter jag på dessa ord. Så fort det varit inbrott eller någon skulle brunnit ned (vilket tycks ske förjämnan dessa dar) så är det alltid någon som säger att det är en invandrare. Idiotiskt argument för brottslighet, att man lämnat ett annat land.

Vad får dig att läsa en blogg och vilka bloggar skulle du överhuvudtaget aldrig läsa?
Humor! Det finns inga bloggar som är så jävla välformulerade som de som skriver med en gnutta komik i texten. Och jag tror det är så, de som är roliga i sitt bloggande kan formulera sina texter förjävla mycket bättre. Alltså läser jag roliga bloggar, som driver med sig själva och med andra. Jag koller in hos mina humorfavoriter flera gånger varje dag faktiskt, några av de är Pjoltas, Pubes, Siri Skylwalker och Ella.

I motsatta ände hittar vi de som ältar samma skit dag in och dag ut, jag ledsnar lätt och orkar sällan läsa.

Är du lika rolig i verkligheten och framåt som du är i bloggen?
Hahaha, ja säg det... det är väl upp till andra att bestämma, antar jag. Men visst är jag expert på one liners och att göra mig lustig över både mig själv och andra. Jag har jävligt udda humor faktiskt, jag kan nämligen finna något roligt allt runt omkring mig. Jag tror folk har svårt att greppa min humor till en början ibland, speciellt om de är jävligt pryda. Jag brukar beskriva mig själv med att jag säger saker högt som de andra bara tänker.

Alltså svarar jag: ja, jag är jävligt rolig. Åtminstone tycker jag det själv. Hahahahahaha. Hohohohohohoh.

Änd of diss part, mår to komm!


KATEGORI: På tapeten