pretto-pelle är i farten.


På tal om pretton...

Jag tänkte jag skulle gå och bli bloggpretto mot er alla nu. Ett sådant här inlägg som alla skriver då och då, har jag sett. Så jag tänkte "hey, vad fan - jag skriver ett liknande inlägg jag med".

Angående Bloglovin' - Nej, nej och åter nej, jag tänker inte "lägga till dig om du lägger till mig". Syftet med funktionen Bloglovin' är egentligen så jävla klockrent, nämligen att man lätt ska kunna hänga med i sina favoritbloggar. Varför skulle jag vilja följa en rosa fjortisblogg som inte attraherar mig det minsta? Rosa bloggar över lag  brukar tyda på en innehållslös skitblogg har jag kommit fram till (undantag finns självfallet, så som Lisas eller Egoinas).

Jag antar att det här med många prenumeranter handlar om att hamna högt upp på Bloglovin'-listorna. Men är det någonstans spammare kan få hållas så är det väl på de listorna, antar jag. För mer än så blir det väl inte.  

Angående spammare - Från med nu är det svaret "fint spam" som gäller på alla som kommenterar med orden "fin blogg".

Angående gratissidor - Inget kommer aldrig helt gratis. Alltid är det någon jävel som förlorar på skiten, även om denna någon inte är just du.

Ja, det var väl inte mer än så jag vill ha sagt... eller just det, lägg till mig på Bloglovin' så lägger jag till dig.

Fin blogg förresten!

(jävligt givande inlägg).
stefan

Fin blogg!haha, jag blir så arg när jag får spamm för det visar verkligen att personen i fråga inte läst mitt inlägg utan bara är efter tittarsiffror.

natta

agree.haha, idag var det någon som försökte spamma. först var det en kommentar där det bara stod adress till hennes blogg, och sen en till kommentar där kommentaren faktiskt syntes. har fixat i kodmallen så det inte går att klistra in i kommentarsrutan.klockrent!

Sandra

Haha "fint spam", det måste vara det enda rätta svaret (om man ens svarar alls) på sånna kommentarer.. mycket bra idé :PNja skoskavet var inte SÅ roligt. Det var bara det att min sambo och hans lagkompisar bjöd på något som var snäppet tråkigare.. och mer smärtsamt att se :P

Albin - Limited for the lucky few

Haha, yez thats me. Och du Pelle det var inte gult utan fierce precis som mitt nuvarande mörkbruna! ;D

anna

haha man måste få ur sig sån här bloggfrustration ibland pelle.jag som väntade mig en arg länkning nu efter allt du "varnat" mig för...

anna

svar igen: ja alltså om man har gillat MJ innan så är det ju självklart att man kommer känna en tomhet, vore konstigt annars. och självklart får man skriva hur mkt man saknar han osv i sin blogg hur mkt man vill. men det är när folk som liksom aldrig ens har lyssnat på han helt plötsligt ska hyllah onom för att det är "inne" att göra det på nåt sätt. då blir det bara tröttsamt.

Therese

Hahaha, helt rätt Pelle!Önskar att jag kunde slå alla "lägg till mig så lägger jag till dig"- och "fin blogg"-personer.

anna

haha inte? ja jag är skeptisk ;P

anna

jahaa det fattade jag inte. fast jag tycker som hon så ja ;Phaha jasså? ja när kommer den då? :;P

Dylan

Ja, den sortens kommentarerna känns aningens meningslösa.

Louise - Ur mitt eget perspektiv

Fan Pelle, jag som tänkte skriva om samma sak!

Nu känner jag mig som en härapa! Eller att du känner dig som en inspirationskälla? ^^

Lena

haha, ellerhur, pelle?

jag kanske skulle fixa till min blogg och ha den rosa, vad tror du om det? :Doch tack hörrö, roligt att höra! men det är nog så att det är roligar att fota på sommaren och blir mer fina bilder.. så det är nog mycket därför.. :)

Cicci

Jovars känner man för att mörda någon när "Ska vi adda varandra på bloglovin???" kommer upp bland kommentarerna. Jag koookar då!!! Nej din jävla skitunge, har jag lust att skriva, dra nått gammalt över dig!En del brukar undra varför jag, som inte har någon megastor blogg, måste granska alla kommentarer innan dom publiceras. Där är svaret, att jag inte vill ha en massa skit bland kommentarerna...

Antonia

Hahaha! Bra skrivet! Jag hatar när folk kommenterar om bloglovin eller "fin blogg".

Eller de som säger "Hejhej. Kika gärna in på min blogg" eller de som säger "Hej! Ha en bra dag. Kram" osv osv...

Bella

Det stämmer med bloglovin ;) jag är så trött på de :P

Elin

Haha jag håller med dig. Orka lägga till någons blogg som man inte ens vill läsa. Själv är jag inte ens med i bloglovin, något jag är lite stolt för ^^Sorry för att jag vart aningen off och aningen bitter, mitt sommarlov började aningen dåligt. Men nu är jag med i matchen igen!

Yksi

Ful blogg...! Skrev en "hata alla rosa modeblogg bloggare" den första som kommenterade var en modebloggare som gjorde reklam för en tävling i sin egen blogg för något klädesmärke...

LIENE

sv: haha gör inget, bättre med färra kommentarer än fööör mycket, för vissa har tendens att säga för många komplimanger tills de inte längre riktigt menar det. Rätt doser så är det bra:) eller så kanske det beror till vem man ger komplimanger också.Bra tankar!Erica,

Tummen upp för att du bloggprettade om tre ämnen i samma inlägg ;D

Bella

Hon är designer till alcazar :) det är maggan det!

Frida

Hoppas du får en trevlig kväll! :)

Sarah

HAHA. Skitjobbigt, I know!

"DFin header!! Ha en fin dag förresten, älskar din blogg fast jag bara läst rubriken :))) Puss. ps, bloglovin???"

Amanda

Kan du tänka dig, jag har redan dig på bloglovin? ;)Hm, funderar på om jag ändra bakgrundsfärg på min blogg till rosa, men nej tror jag skippar det iaf xD

Jenny - tankar, foton & musik

ja verkligen! :D muuummmmssss

MYARAQ

Allt det där du nyss skrev har jag i min kommentarsruta.

För att vara säker liksom.

Rosita

Jag tycker Kent-bilden får vara till mig och det var allt.

Fin blogg förresten!

Å lägg till mig på bloggkoll så lägger jag till dig!Hahah, förlåt, var tvungen :)

Peter

eller hur? ELLER HUR?! jag blir så arg på dessa som känns som att de verkligen inte läser inlägget.Exempel: fan, alltså jag har spytt i dag."hur är det med dig i dag?" "fin blogg" "vad gör du?"SKAFFA MSN OCH SPAMMA ERA DJÄVLA FRÅGOR DÄR ISTÄLLET!nog sagt. nu ska jag få i mig middag och sluta vara butter!

Kim Ekholm

jag skriver under på detta inlägget!!!!

:

:)

linn

Sv: har praktik på en veterinär klinik, har tänkt att utbilda mig till vet.ass ( djursjukvårdare ). Så fördriver lite av min tid där då jag inte fick något sommarjobb.håller helt med! fy fan. har de inget bättre för sig?

Ann-Katrin

Fast jag tycker din blogg är jäkligt bra, utan att spamma. Får man det? Spot on, helt enkelt. Själv har jag inga spammare, eftersom min blogg/bloggar är för obetydliga för det, men det räcker att kolla andras kommentarsfält så blir man matt... Det och korkade hatkommentarer är väl det värsta.

anna

hörru!! nu är kombinationen bil+tröja klar:D kolla på bloggen vetja!

Madeleine [geekosaurus]

Haha, jag skrev ju också ett sådant inlägg nyligen. Tro fan det är någon som kommenterar två inlägg ovanför "ska vi följa varandra på bloglovin'?" GAH! Pantade äckliga småkids!

Maria [Fotoblogg]

sv: tack så jätte mycket

Angie .

Håller med om det där, typ totalt. Fan, poängen med blogg är INTE "spamspamspam och gratissida reklamera här". Hatar sån jäkla skit.

Anonym

Jag visar bara min inre sida!

Yey, på ett eller annat sätt klassas nog min blogg som rosafjortisblogg!

Haha, ja du :)Hur skickar jag dessa låtar till dig då:)?

Lilla Fröken

Så rätt, så rätt. Något annat jag inte gillar är när folk skriver som kommentar nåt i stil med:

"Sv: Ja det var kul. :)", utan att kommentera över ens egna inlägg. Envägskommunikation så det bara visslar om det. ;)Att bli följd via bloglovin är ju något man förtjänar. Om hundra följde mig via bloglovin bara för att jag tiggt till mig det skulle det inte glädja mig lika mycket som de fåtal som faktiskt följer mig frivilligt nu. :)Mari

nej nu blev jag lite ledsen..

Jonas

Lite avreagerande inlägg är aldrig fel att göra ibland och syftet med detta är helt rätt och jag håller fullständigt med :)Förresten, fin blogg du har! ^^

Kristina

Den bilden bara skriker frutation!

(dukanskefickenkommentarföurmenglömmdeskrivanamn)

Yey, jag kommer nog klassas som en rosafjortisbloggare?

haha och hur skickar jag dem?

PJOLTAS

Lägger du till mig. Ligger jag med dig!

=)

http://pjoltas.blogg.se

aynur

åh, vilken fin blogg du har!!!haha, ett väldigt bra inlägg, och jag håller med dig helt och hållet... även om jag gjorde reklam på min blogg.men jag antar att du menade att du inte gillar folk som gör reklam genom att kommentera det.

miss x Jung

Spam som e så sjukt kul! (kan man överföra ironi även på nätet eller var det det man INTE kunde...)Kameran e grym! Kanske lite för grym för mig som inte förstår riktigt ännu... men jag jobbar på det! Den har så mkt funktioner, sjukt kul. Okej, du som har systemis kanske inte blir lika upphetsad som jag som tidigare bara haft en simpel kompakt(is), men ändå! Den har ju t.o.m GPS, köp för fan ;)

Matilda

Jag vet en bra rosa blogg! Den heter showjumper, du kan vinna saker där, heeelt for free! Ska vi lägga till varandra? Din blogg är så fiiiin.;)