polisgris.


Oink! Oink!

Förut när jag var på McDonald's (och köpte kaffe, inget annat) så var det ett par poliser som grep en hög dude. Först trodde jag snutarna skulle köpa mat själva, de har ju för vana att äta en hel del på snabbmatsställen. Duden stod längst fram i kassan och skulle precis få sin mat, när de tog han. Det dumma är att jag faktiskt kände förakt mot poliserna, som var tvungna att agera precis då. Det är bara IQ-befriade nördar som blir polis, folk med låga betyg och med bra kondition. Märk väl att jag är jävligt fördomsfull och antagligen har fel. Det är nog de anarkistiska tankarna från "politisk filosofi"-kursen som smittat av sig. "Polisen har inte mitt tillstånd att agera som de gör", hehe.

Nä, ett laglöst samhälle, det vore något det...


KATEGORI: Pelles vardag

skräm mig.


Jag tycker inte om eftersänd post. Här handlar det om post som är för viktig för att slänga och för viktig för att skicka det till barndomshemmet. Därför höll jag andan igår när jag fick hem ett hårt brev. Utan att egentligen ha någon anledning så tog jag det för ett handskrivet brev från Kronofogden. Medens jag öppnade det så planerade jag gömställen för min personliga tillhörigheter, så att de skulle bli svåra att hitta. 

Döm av min förvåning när det var speedwayreklam i kuvertet. Vad fan, bara för att jag har två speedwaytokiga päron så behöver man inte eftersända post om "sporten" för min skull. Illa.

Annars så är det bara att infinna sig på Ullevi den 30 maj för ett Grand Prix. För den som är intresserad.

Nu blir det plugg och rollspelsopponering, pff!


bloggframtiden här.


Ett fyllo.

Idag tog jag ett enormt steg för mänskligheten. Och för min blogg. Vad som väger tyngst får ni lista ur själva, nu tänker jag i alla fall tala om bloggen. Det andra får vänta, det där med mänskligheten. 

Vet ni vad jag gillar hos vissa bloggar? Jag gillar återkommande saker. Vem diggar inte Kissies "hissa och dissa"-lista? Det är den jag lever efter för varje vecka som går. För att inte tala om Blondinbellas "bloggtips"-lista. Ett projekt som visserligen bara höll i sig ett par veckor och där hon bara länkade sina vänner, men ändå. Sen så har vi ju Marcus intervjuer med alla storbloggare.

Summan av kardemumman, jag gillar all skit som man vet ska komma om och om och om och om igen. Därför går "Pelles personliga" in i fas två och skaffar sig en nyans till struktur. Med start denna vecka kommer det varje onsdag bjudas på ett "Veckans bloggtips". Där jag tipsar om en blogg som jag gillar. Med ett rätt så stadigt läsarantal på nacken så är det ju nästan min plikt att sprida länkar med schyssta bloggare till höger och vänster. Det finns många svinroliga och intressant bloggar som borde få sig en välförtjänt länk. Märk väl att inte jämföra detta med "veckans blogg" där vilken fjortis som helst försöker fiska kommentarer genom att få folk och rösta på ett antal skittråkiga "modebloggar". Nope, här listar jag riktigt bra och framför allt välskrivet shit (mutning är tillåtet).

På söndagar blir "Veckans kåta ögon" ett återkommande projekt. Ett mina mest uppskattade inlägg någonsin skulle jag vilja påstå. Här kan en person (eller flera), vem som helst egentligen, råka hamna under den åtråvärda titeln. Två regler finns; titeln kan syfta både något bra eller något dåligt och så får ingen motivation nämnas. Sug på den ni!

Parallellt med dessa två återkommande inlägg så fortsätter min helt egoistiska resa med "Operation blogghora". Dessutom ska jag och Barro återigen uppta vår kamp mot de krångliga pluralen. Snart som fan.

Vad tycker ni, låter det bra? Inte för att jag bryr mig vad ni anser, men det är viktigt att vara trevlig, hehe.


KATEGORI: Pelles vardag

i mitt badrumsskåp.Jag hittade en bakteriehärd i badrumsskåpet idag. En ren sanitär olägenhet rent ut sagt. Tre tandborstar i ett glas. En av dessa tandborstar är i bruk, de andra står bara bredvid och smittar ned sin omgivning. Jag har mått lite krassligt i magen på sistone faktiskt, det kan bero på dessa siljontals gamla salivbakterier.

Bilderna har varit ovanligt korniga på sistone. Något ollon (och det är inte jag) hade ställt in på låg bildkvalité. Men det får man väl räkna med när man låter vem som helst hålla i kameran och ta kort. Får lägga av det. För bloggens skull.

Nu; mat och Helt Hysteriskt! Sen; inget plugg (yeah!) och svara på kommentarer!


KATEGORI: Pelles vardag