skräm mig.


Jag tycker inte om eftersänd post. Här handlar det om post som är för viktig för att slänga och för viktig för att skicka det till barndomshemmet. Därför höll jag andan igår när jag fick hem ett hårt brev. Utan att egentligen ha någon anledning så tog jag det för ett handskrivet brev från Kronofogden. Medens jag öppnade det så planerade jag gömställen för min personliga tillhörigheter, så att de skulle bli svåra att hitta. 

Döm av min förvåning när det var speedwayreklam i kuvertet. Vad fan, bara för att jag har två speedwaytokiga päron så behöver man inte eftersända post om "sporten" för min skull. Illa.

Annars så är det bara att infinna sig på Ullevi den 30 maj för ett Grand Prix. För den som är intresserad.

Nu blir det plugg och rollspelsopponering, pff!
anna

wow pelle ska vi inte gå på det där då?!haha ochd et verkar inte heller vara lätt att komma ihåg att skriva i ditt namn ;)

Sarah

Fan vad lång gatuadress?

Vronkan

Hahaha... Speedway. Aldrig gillat. Trots att jag bodde granne med Tooony under flera år. ;) Sporten är väl dock på väg att dö ut här uppe, då Masarna blev nedflyttade.sv;

Woow. Cooolt. :D Blir jag kändis nu? ;)

Em

Värt att eftersända reklam?! haha

Sarah

What som har hänt.. Hmm det är en jäkligt lång historia. Men låt oss säga att det är konstigt att vuxna människor, i detta fall lärare, har lägre EQ än deras elever. Jävla fitthålor.

Daniel

men du blir inte skrämd om jag säger att jag har rabies?

Louise

Haha den känslan känner jag igen! :D

✿Linda H ✿

hehehe....

binded magazine

Spank right back to you! =)Nu finns en ny krönika uppe i tidningen! =)

Hälsningar från Redaktionen

Kim Ekholm

Haha^^) KulJaså, vart anmäler man sig^^

wingy

okej, jag har lite tråkigt. ska vi gifta oss? eller baka kakor? whichever is fine by me.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha ja man köper väl knappast alla plattor med en artist man inte gillar..

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

nu tror jag att jag kan vara nöjd med den här dagen, klappa mig själv på axeln...Jag fick Pelle så att han teg..

Yey!

superstar

Turvändning? ...haha, nääääh, det tror jag inte. Det är så mitt liv alltid sett ut! ;)Den där reklamen hade ju kunnat vara huuuur viktig som helst, rajt!!anna

I hope so. jävla hyresvärdar.

lisette

Hejsan:) spana in min galna outlet jag har :) Allt mellan himmel och jord och just nu har jag även lagt upp lite smycken.. Ta dig en titt och skriv gärna om du är intresserad av något :Dhttp://lisettee.blogg.se/outlet <--- där är direkt adressen till min outlet..KRAM LISETTE!

Elin Andersson

tja pellets! Vad händer hos dig?

Elin

Rollspelsopponering? haha det lät skumt :>Bra att jag upptäcker mina kommentarer ungefär fem dagar efter att de är skrivna, jag har vart oaktiv med bloggen så jag skyller på det ^^

Men nope, inget studentpepp här inte, i så fall får man peppa länge med tanke på att lilla Elin bara går i tvåan och inte tar studenten förrän om ett år ;)

Amanda

sv : Får se hur min taktik funkade, gick nog inte så jättebra, men ändå!Tänk att tom post kan skrämma livet ur en, var är världen på väg?!! :O

Mari

Haha gaalet!

Erica

Vad tycker du om dagens nyheter. Allt från AMF, CSN till IPRED-Lagen. Läs mina åsikter på http://icasasikter.blogg.se. Lämna även dina egna!

Amanda

Pelle förresten, jag har glömt att säga men tänkt på många gånger att din blogg är den bästa jag någonsin har läst! Den innehåller allt och är helt perfekt :)

anna

pelle, undrar inte du också vem som blir den rätte för rosing? I know I do.

anna

pelle, undrar inte du också vem som blir den rätte för rosing? I know I do.