Operation blogghora.


Jag behöver hjälp från alla er!

Jag satt precis och tänkte över om man skulle göra något revolutionerande i bloggosfären. Sen så kläckte jag det, vi ska få in sökordet "Pelles personliga" på Bloggportalens topp-åtta-lista. Vi allihopa tillsammans!

Hur ska det gå till? Jo, med er hjälp så kan vi klara det och nedan berättar jag rent konkret hur det hela går till. Varför? Av helt egoistiksa skäl självklart. Nä, men ärligt talat, det skulle vara grymt kul och se om det funkar! Kanske kan man rent ut av peta ned "Sex" från förstaplatsen? Idén känns lite 1000apor, det är jag medveten om, men till skillnad från Alex & Calle Schulman så är ju jag ingen megabloggare. Så här med inleds "operation blogghora".

Såhär hjälper du till:
Klistra in den följande länk på din blogg:
http://www.bloggsok.se/BlogPortal/view/SearchEntry?searchText=pelles+personliga 
Göm den gärna bakom en "mystisk länk", till exempel så här:

"Jag ber er, KLICKA INTE HÄR!"

På så vis genererar varje klick på denna länk i en sökning på Bloggportalen, hajar ni? Sprid ordet, nu jävlar ska vi kirra det här (tänk om jag kunde brinna lika mycket för viktiga frågor som jag gör för det här, haha). Och självklart kan du sprida ordet vidare i Facebook, MSN och liknande forum också!

Och hörrni, KLICKA INTE HÄR!Uppdrag slutfört, snart kommer nästa utmaning!
Och tack för hjälpen. Eller något.
Lena

hahaha! :D

roligt, pelle! får vi se naket om det lyckas?

Anonym

OSCAAAR,

sv: haha okej =D

Miss X Jung

du e för lustig. Jag ska lätt hjälpa till att hora ut dig >_<

Jessica andersson

javisst, man ska aldrig hålla inne sin kärlek. Och det kändes bra att ägna ett inlägg till bara sina närmsta =)läste de om blogghora, och jag ställer upp :D men jag vet dock inte hur man lägger in länkar och sånt?

D

Jag klickade på alla tre, haha.. :P

Lena

pelle, jag är done! hah. kolla

baaaaaaaaaaaah

haha det här fixar vi! ;)

johanna

Ja, det är sannerligen ingen munter och rolig historia, men den har iaf ett lyckligt slut.... och det är väl tur det.... =) men det kommer bli roligare inlägginom det sen när framstegen görs.

Sanna

jaså? du läste inte mob saken först alltså? nja det är klart man kan ju läsa uppifrån o ner men i det här fallet hade det ju varit smartare med nerifrån o upp.. fast är ju inte lika kul;)inga problem med det där blogghorandet men det får bli på msn för bloggen har inte så stort besöksantal;) haha

Alexandra

jo jag vet :/ går på lördagar tror jag :p

Linnea

Ja pelle det har du rätt i, det är på p&l vår kära pete kommer att spela i sommar. Så dit måste vi fara:DNu ska jag hjälpa dig med din operation:)

m

haha, jag ska klicka för dig! åt dig! med dig!

Marcus Å

Klart jag ställer upp fixar det imorrn! :) Vad ska du göra 28 mars? :)

Anonym

Du ska bli en kändis!

Daniel

hälsade jag.

Hanna

Ja asså alexanderplatz känns väl som att d e navet (ja typ, hah) i den här stan, mkt som utgår därifrån å så ligger d en hel del köpcentran där å så! Imorrn åker vi mot göteborg igen så just nu vore d enda rätta att ta tag i packningen...hrm, håhåjaja...suck...Har förresten just lagt upp killers-bilder nu!!

Sarah

ska försöka få mina 2 läsare att klicka på nån sån länk babyernman verkar skön men shit vilken dålig låt. skicka mede för i helvete

ROXY

haha, du är en underbar filur ;)

vem vet vad som dyker upp för hemligt i min blogg imorgon ;)

Katarina

Du får det nästan att låta som att jag ska gifta mig :P Nåja, studenten är den 3 juni.(la in en diskret länk till din operation blogghora, eller vad fan man ska kalla det... inte länken till inlägget, utan jag föll för pressen du la på mig och ja... ÄSCH! Jag tänker inte ens försöka förklara mer!)

CALVIN

Det känns bra att ha dom :) Jag ger dom till företag när jag går på go-see och ska prata blogg annonser. :)

Vronkan

Klart jag fått saker sålda på Tradera. Annars känns det rätt korkat att posta Tradera-paket. ;)Och kolla. Jag är också med i operationen. På mitt sätt. :)

http://jvil.blogg.se/2009/march/javisstja.html

Linda

Jaha.. ja jag har tillochmed nyss bestämt mig för att sjukskriva mig. Ska lära mig matrutiner, få en normal dygnsrytm, börja motionera och prata med en psykolog lite då och då. Det blir för mycket om jag ska jobba/gå i skolan samtidigt.Ska försöka lägga in länken sådär "gömd".. fast vet inte riktigt hur man gör så.. :p

Johanna

Haha;D Bästa på länge, har sutit och sökt massor nu ju ;)

Heyli

ja måste ju, blir så dyrt att betala hyra på lägenheten och lån på huset :p men snart flyttar vi nog!förstod inte riktigt de där med länkarna och de, de där med topplistor är inte min grej, men klickade på länken iaf, hoppas det va så man skulle göra :p

Peter

jo jag såg det! mäkta proud för nu är jag cooling?! ;ohahaha ja jag ska hjälpa till i morgon hade jag tänkt, hur länge tänkte du köra din blottning för världen? :P

caroline

KLART JAG SKA HJÄLPA DIG! Bara för att du är galen & knasig nog att komma på nåt sånt här :D love it.(dock inte ikväll. Är way too sliten och butter för det just nu. Men det blir veckans mission, helt klart!)

Anonym

Nu äru 24. go Pelle.

baaaaaaaaaaaah

29e plats!! wow det är jubra för dig...hehehaha Tro faktiskt Danniel är lite av den där konstiga snuskiga farbrorn som alla har i släkten!vet du vad? jag hade velat vara Kjerstin Dellert med eller utan penis!!Anonym

haha ingen aning, den fanns här hemma.. nåt gammalt skrep liksom

Elin

Det gick rätt bra. Vi sa så mycket vi kunde, begärde ordet hela tiden efter att vi sagt vårat(man var tvungen att säga sitt innan man fick räcka upp lappen för att få ordet igen). Dock var det tråkigt att vi inte fick försvara oss någonting, vi kunde för mycket att vi eftersom inte fick någon fråga. Vi var det enda landet som inte fick någon fråga, skittråkigt var det >.< Annars bra, som sagt.Haha operation blogghora ser ut att gå bra, vad blir nästa projekt då? ^^Bah, nu ska jag sova.. godnatt :)

Linn

Jag har inte läst allt för mycket än, men det jag har läst är.... otroligt. Det är en journalist som har åkt runt och pratat med människor som drabbats av Tjernobyl katastrofen.

Jo! Jag stödjer ditt blogghoreri till 100%! Nummer 24 nu! :D Nu ska jag terrorisera bloggportalen lite mer!

Sassy

Haha, är det här vad du vill ska jag självklar hjälpa dig. Inte för att jag har så många läsare, men vi kan ju låtsas att jag ger din blogghorakarriär ett ordentligt lyft. Det är nästan så att jag vill bli din hallick.Jag har för övrigt inte sett det sista Mia Och Lara än, men imorgon är det fan på tiden!

Mange

Så, nu ska länken funka men är inget skoj. Hur är det annars?

wingy

har pimpat dig som fan nu, och klickat på länken tvåsiffrigt! detta är en mål som jag gärna kämpar för, haha!

Anonym

jag pluggar nv, hehe

haft bra dag ? :)

✿Linda H ✿

hahaha... du e lite tokig faktiskt!!!

Yvonne

det är jätte konstigt det här Pelle vs. Blondinbella. Vem kommer vara mer popis?

Mila

Hahah! Fan vilken kul ide XD

Amanda

Klart jag hjälper till :)

Tess

yes dexter heter han :)

någon roliga planering för veckan då?

Eva Linder

Jag hjälper till. Gillar fräcka tag:)

Dragana

Hahahaha... den var bra med "klicka inte här". :P(Svar: Nej, jag har inte mått så bra under den sista veckan... killar gör ju inte mitt tillvaro så bra. Hehe. Suck! Hur har du haft det?)

Anonym

haha vore kul ju*

Rebecca

Jodå jag är väl hyfsat bra (eller bättre än så), är inte den bästa att avgöra haha! Men har spelat med stadslaget, där bara dom bästa får spela, så bättre än medel är jag väl iaf ;pSåg att du låg plats 15 nu, heja pelle! :D

adi

KLART JAG SKA HJÄLPA DIG!

A

Klickade såklart en...två gånger.

Såg att du låg på 14:e plats nu. Go Pelle! Go Pelle!

;D

Natalia

ääääh...vf just bloggh*ra?xD

karin

tack hörru! brukar ändra kontrasten lite i bilderna... lycka till med topp-åtta-listan! hur går det so far?

Sussi

Har hjälpt dig på traven flera gånger nu Pelle. :)

Linda

Har länkat dig nu.^^Grattis oj plats 10!:O Såg du är förbi Kenza och precis under Linda Rosing, fan va kul om du hamnar i topp till slut!

Lilla Fröken

Haha jo men en film hade nog gjort änderna mer rättvisa. Rörliga föremål blir ju inte så bra när man fotar dem. :/Ja allt är bra med mig. Hur är det med dig då?

anna

gud vad jag missar bloggar på helgerna.

coolt om det funkar! får jag kirra imorgon, nu har jag ont i huvudet och ska sova.

stefan

oj oj oj oj oj, säger som de gjorde i Sanningens ögonblick igår. Man vill ju gärna umgås med toppen. Försöker du göra nått liknande? hah

Emelie

Såg att du till och med låg på 6:e plats nu! Grattis Pelle! =P

Madde (maddepladder)

Jag följde nog inte instruktionerna så bra men, jaja... :)http://maddepladder.blogspot.com/2009/03/battre-sent-aldrig.html