fem sanningar-grej, ni vet.


Ey, här är jag. Sitter på tåget på väg hem. Jag spar allt Göteborgsnack tills vidare. Istället kör jag en "fem saker ni inte visste om mig. Eller så gör ni det, för jag kan inte hålla reda på allt jag sagt". Lungt, ällä?

1. Det är äckligt hur mycket jävla respekt jag har för trafiken. Jag ogillar folk som ligger för nära bilen framför. Jag hatar när folk envisas med att köra nittio på en sjuttioväg. Jag pissar på folk som kör om en i en kurva och där med riskerar livet på sig själva, bilen de kör om och en eventuell bil som kommer körandes bakom denna kurva. Jag har en gång fått höra att jag kör "äckligt lagligt". Tackar fan för det, svarade jag då.

2. Jag förstår mig inte på folk som blir arga på att man inte svarar på SMS. Jag brukar ibland läsa och lägga ifrån mig telefonen och med flit känna att ett svar på meddelandet är överflödigt. Är svaret så jävla viktigt så är det bara att ringa.

3. Jag har en mörkrädsla som heter duga. Den kommer och går i perioder om varannan månad. Oftast grundar den sig i ångestfyllda beslut, mer än i själva mörket. Alltså har jag någon typ av jobbigt beslut att fatta ungefär varannan månad och sover då bättre om lampjävlen är tänd.

4. Piratpartiet är ett skämt och jag hoppas att ingen som läser det här faktiskt tänker rösta på de i EU-valet. Ett parti med nada politik (mer än FRA- och IPRED-lagarna) har inget i Europaparlamentet att göra.

5. Snålhet kan få mig att helt tappa lusten till att göra något roligt. Detta är ganska mosägelsefullt dessutom, då jag själv ofta påstår att jag inte har råd med det ena eller det enda. Men då är det oftast så att jag inte har har några pengar. Många jag vet (den som tar åt sig ska skjutas) lägger pengar på hög och har svårt att få tummen ur röven och bara gå på bio. Jag är nog den mest osnåla människa som finns. Vilket är både på gott och ont.

Reaktioner någon? Kör på!


KATEGORI: Okategoriserbart