kändisspoting i norrköping.


Jag såg en kändis inne på Pressbyrån i Norrköping. Eller jag tror han är en kändis i alla fall, jag har alltid haft svårt att bestämma vem som är kändis och inte. Det var i alla fall Marcus Birro med familj. Jag blev lite snopen över att springa på de sådär. Inte för att jag sa något, men ändå.

Sen så såg jag en pytteliten orm i Kaktusparken och blev precis lika snopen. Fast inte riktigt lika snopen som på Pressbyrån. Jag känner nog mer respekt för Birro än ormar. Kanske att det rent av är rädsla, hehe?

Nu är jag hemma på landet i Närke. Har plockat sten, klättrat i träd och lekt grillmästare. I den ordningen dessutom. Nu måste jag bada och raka mig. Det här med hygien... det är tidskrävande och jobbigt ta mig fan! Vad gör ni, ey?
Rosita

Du skulle ha varit med i kändistävlingen som mitt bihang hade i Stockholm!

1 poäng för en kändis hemifrån och 3 poäng för en kändis-kändis. Vi vet ju alla vem som vann. :D

Lilla Fröken

Ja, jag bjuder absolut på en sån kaffedrink om du kommer till Övik. :)Man blir lätt lite konstig när man ser en kändis och då särskilt om det är någon som man ser upp till. Jag vill känna mig så där cool och nästan bara nicka som hälsning till personen i fråga...som om det var vem som helst. Men hur beter man sig? Istället kommer man på sig med att nästan stirra på personen i fråga medan tusen tankar virvlar runt i huvudet. Jag antar att det är för att man i grunden är småstadsbo och inte van att se fler kändisar än Foppa och gänget. Haha, ja jisses...Marcus Birro är en fantastisk författare och absolut en kändis...en kulturkändis! Jag gillar hans mörka språk. Om du inte har läst Kalashnikov så tipsar jag om den. Det var ett par år sedan jag läste den men jag minns att jag gillade den boken då.

Alician

Marcus Birro - han är ju verkligen kändis! Fast en ganska okänd kändis. Fast en vettig kändis i motsats till många andra kändisar!:)

spiderchick

fanx ey!

Anonym

B-känd iaf

JOHANNA THEDÉEN fotoblogg ;D<3

Ny design hos mig, och feedback uppskattas! Kika in, kanske? ^^ :)Ha en fin kväll!

anna

aldrig fattat grejen med den där birro. tell me pelle.Lena

pelle, jag vill ha bildbevis!

ROXY

haha, men ormen var sötare en birro kan jag tänka mig? ;>

Anna[fotoblogg]

Fin blogg!

Anonym

haha jag har ingen aning om vem det är ! :P

andrea

kommentaren va från mig :P

Sarah

Har du aldrig sett Home Improvement? Har du aldrig varit barn? ;) Haha.. Tim Allenhttp://images.google.se/images?hl=fi&q=Tim%20Allen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wiDOH!!

jussi

självklart ska jag köpa mig ett par sådana :) har du sånna skor ? :D ( converse alltså )

Madde (maddepladder)

Jag såg Charlotta flinkenberg (tror jag) på Repslagaregatan. Med man och son. Tjockholmarna bor på hotell i Norrk och går på Kolmårdens djurpark såhär års. Skulle jag tro. Nu måste jag kolla hennes blogg och se om jag gissade rätt!

Madde (maddepladder)

Jag hade så jävla rätthttp://charlotta.chic.se/

C H A LL A N S FOTOBLOGG

Hej hej:) Ska vi följa varandras bloggar via bloglovin?? Skcka en kommentar till mej när du har börjat så börjar jag på din:)

Åsa

Vart kommer du ifrån Pelle ?!

karråååååå

nu kommenterar jag bara för att få uppmärksamhet av dig för jag tkr du va jättesööööt!

Madde (maddepladder)

Sök efter versionen med Elton John istället för Dido! Kan inte välja vilken som är bäst. Dido tror jag men det va jäkligt nice att höra den i lite annan tappning, omväxling förnöjer ju. :)Och eh, ja. Han håller i sig. Snöar jag in så snöar jag in. Speciellt när det är som med Eminem, någon man haft som extremt stor favorit för längre sen som man sen hittar tillbaka lite till.

Frida

Hah, visst får man en sån där chock! Jag och mamma såg Benny (han heter väl så???) i ABBA gå in på McDonald i Täby. Det gick inte riktigt att fatta...

Frida

Oj, många som premmar på din blogg såg jag. Ja, nu har du en till. :P

martha

lyssnar på musik och är nöjd att min läpp piercing är tillbaka där den hör hemma! :P

fridaöaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeller??? jorå!!!

hahaah är kissis också

och alahaha..... vet inte ens vem kändisen är

JOHANNA THEDÉEN fotoblogg ;D<3

Svar: Tack så jättemycket!

Och tack för att du tog dig tid att spana in den (;

Louis

Haha, det där känner jag igen.

Man kommer på sig själv stirra på kändisen när deras civilklädda livvakter tacklar ner än mot marken.. Det har hänt mig en gång.haha okej det var väl inte så illa! :D

Heyli

du har dom knäppaste frågorna bara så du vet ;p hihi

Frida

Haha! Nja, det var väl sådär. Det var ju innan vi visste vad det var, speciellt innan jag visste vad det var. Jag hann ju aldrig stoppa det, så då gick det för långt.

Åsa

svar; HIHIHIHI! :D

josephine

haha, men de är väldigt svårt och pricka in faktiskt.. fast som sagt jag är så nördig på supermario så jag kan de mesta :p

Dragana

Ormar är rätt mysiga de!

Anonym

Härlig blogg! :)

Alina

oj såg inte att det var du först, headern va jättesen:) men diggar din blogg hur som helst, hur står det till med dig?

ROXY

aaw, vad fint att höra :> haha, de där med stalkingen glömmer man ju ej i första taget. och du har väl inte glömt ordet: krukindian? ;D

Emil

Haha, nu så! ;) Men hon ser bra ut faktiskt :D

Pinar

Åh vad jag blev sugen på att grilla nu!

Anna

japps, jag har mobilt bredband. Inte för att jag använder det så ofta. men sjukt bra på tåget eller mitt ute i skogen du vet kommer ju liksom från kolmården. svårt att missa skogen då...Fint att du försöker att vara hygienisk i alla fall. Men man kan ju inte lyckas varje gång, men bra att du försöker. A man's gotta do what a man's gotta do så att säga :PMen du inser att nu kan jag stalka dig på ett helt annat sätt. väntar bara på det perfekta tillfället att börja... -läskig musik hörs i bakgrunden-

eller nja.. . Im no stalker, ingen seriös sådan iaf.

Fanny

Ha en bra dag!

Emma says style, love & rock and roll.

Jag är ändå grymt imponerad av ormen. Jag har aldrig sett en orm i det vilda!! Men Marcus Birro tycker jag definitivt man kan räkna som kändis, de flesta vet väl ändå vem han är! (Fast vad vet jag, jag är ju norrlänning, här uppe ser man inte så många kändisar, hehe)

Mia

Jag tänkte skriva "vem sjutton är Marcus Birro och hur kan man känna igen honom i en Pressbyrå?" men jag googlade och nöjer mig med att säga: "hur sjutton kan man känna igen Marcus Birro i en Pressbyrå?" =)

addan

brukar du besöka andras bloggar?