fin fån, du.


En grej jag tycker är svårt: att ge folk komplimang för deras nya mobiltelefon. Ändå frågar jag ofta "öj, har du ny fån?". Så får man veta att den är ny och man tvingar fram ett "åh, fin du". Sen vad som menas med just en "fin telefon" fattar jag inte ens själv. Å andra sidan så finns det ju inte många ideal jag förstår mig på.

När blev telefonen nya kukförlängarbilen?

För mig räcker det med att min mobil har egenskaperna att kunna ringa och ta emot samtal, samt att det finns någon typ av SMS-funktion. Vill jag ta kort så använder jag kameran och vill jag lyssna på musik så använder jag mp3:n.

Jag och multitaskprylar går fan inte ihop. Ju simplare ju bättre.
Matilda

Håller med helt och hållet! Medan polarna springer omkring med värsta flashiga 5000-kronorsmobilerna nöjer jag mig med min som jag kan ringa och SMSa med. Den har någon slags kamera och mp3-funktion men det är knappast något jag använder.

Sofia

Äsch ska de fylla mobilen kan de lika gärna ta i! Fast jag är mest ute efter designen och behöver en mobil som kalrar miljarder sms så minne och snabba knappar prioriteras ;)

Powerofme - A new side of me ♥ FRÅGESTUND

hoppas du får en trevlig helg

anna

jag är likadan, använder kameran och ipoden ändå så det räcker om det funkar att ringa och sms på den :)

carolina

vad hemskt att min kille har en iphone, för när du säger det så räknar jag nog det som en k*kförlängare när jag ser killar på s tan styla med dom! haha!

jag har en mobil för 400:- en röd liten samsun som jag köpte förra julen när det visade sig att min gamla visst var låst till telia och jag ahde sagt upp mitt abbonemang för att skaffa tele2. så länge jag kan ringa och sms:a är jag nöjd.

finns ju handikapptelefoner annars? ;)

angelica

Äntligen har jag hittat på någon som stödjer mig i detta!Själv är jag ägare av 2 telefoner (jaa... jag vet) Den ena är kass och den andra är kassast,

Dock är den kassaste en utav den "bättre" modellen.

Ju simplare ju större chans att det funkar!A

Minns när den första iPhonen dök upp i fikarummet. Någon konsult som flashade.

Främsta finessen verkade vara att man kunde ha en bild på ett ölglas i displayen och så när man vickade på telefonen så rörde sig ölet. Wow! ;)

Verkligen värt pengarna!Såg du inte min "filmrecension" enbart för dig och Jempa?! :D

Mikko

Håller med till viss del, men eftersom jag läser medieteknik, så måste jag ju nästan säga emot här :)Det beror väl på vad man vill fota och när, eller? Mobilen e perfekt på krogen när man troligtvis inte vill släpa med sin feta kamera. Smidigt att överhuvudtaget kunna ha allt i ett, snart kommer nån komma svävandes förbi dig på gatan, varpå du frågar: "Vafan... du flyger ju... hur gör du det?" och han svarar då: "Jag vet inte, det är min mobil som gör det." :P

miss x Jung

du e kille, ni klarar inte o göra flera saker samtidigt. Måste vara förklaringen... ;)

wingers

simple things for a simple mind :P

Natasha

Jag måste faktiskt erkänna att jag inte heller behöver något avancerat.

felicia

Ja jag tycker faktist så. Jag menar, tänk så mycket lättare livet vore med en kylskåpslampa..

feztis

Ja verkligen, men nu har man hållt igång ett tag så nu är man varm ändå ;)

Terese

Yes jag bor i staden och det är hur trevligt somhelst. Gillar din blogg, blev tvungen att bloglove it. And btw, its a framtass ^^

- Therese -

Kul att du skriver om detta just idag när jag precis lämnat in min jävla trendboard och min jävla moodboard rörande just mediespelares utseende o funktion :P

stefan

Det behövs inga mer funktioner än att kunna ringa och skicka mess, jag håller helt med.

Erica

Jag köpte en ny mobil som man kan lyssna på musik i nyligen. Den är nice. Fast på ett sätt håller jag med dig också. Tidigare så räckte det med att ringa och sms:a för mig, men nu kände jag att jag nog ville ha en ny mp3-spelare (eller kanske en ipod) men körde på en musikmobil istället. Kameran i mobilen använder jag dock nästan aldrig.

Ewezi

Hatar nya mobiler ^^

Mari

hehe, men jag tycker du lyckades ganska bra med att berömma min nya :PJag tycker det är bra att ha musikspelare i telefonen, för då slipper man ha en mp3 :) Färre saker att hålla reda på liksom.

A

Japp! En forskare fanns det i början.

Men de trodde på honom. Fast sket i honom sen och lät honom spolas bort av värsta tsunamivågen.

Mallamousan

Härlig blogg!!:)Ha en bra fredag!:)http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

Lina

Läs min blogg http://lijna.blogg.se

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

javisst är det, liksom I rule the world..eller nåt..

=)

jennie

det är pga av bloggar som din som jag läser bloggar! du är grym.

Linda

Jag är ganska långt tvärtom jag: jag diggar prylar som kan göra massor med flashy grejer. När jag skulle köpa ny telefon, velade jag mellan den jag sen köpte och en annan, och de hade båda mp3-spelare, kamera och andra coola grejs. Om jag ens använder mig av ens hälften av alla funktioner den sen har är en annan sak, och en nackdel är ju att de ska kosta så förbaskat mycket.sv: Hmm... My people will call your people and we'll set a date. ;D

tea

sv: Hm, jo den var bra. Jag älskar ju twilightserien, men har man läst böckerna är det oftast omöjligt att nå upp till samma detaljnivå när man gör film. Men det var otroligt kul att se hur de hade byggt upp allting som man själv bara fantiserat ihop. Sen att killarna var halvnakna och tränade som bara den, gjorde ju lätt filmen ännu bättre.. hahaha :Doch jag håller med! skoj när mobilen lägger av, och man står där utan ring/sms-funktion, men också utan kamera och musik.

Malin

Sv: haha du har san koll du! Klart Cheryl ar del av X Factor hysterin (hon ar domare) men inlagget syftade mer till hennes lattext i singeln Fight For This Love an X Factor. X Factor ar otroligt stort har! Mycket pga Jedward (john & edward, tvillingar som rostas vidare varje vecka i ren protest fastan de ar helt otroligt talanglosa).Och gallande mobiltelefoner sa ar jag nog ganska jatteskyldig nar det galler mobiltelefon som bade ringer, poppar popcorn och knyter skosnorena at mig... ja okej inte riktigt men jag har en G1 (google phone med andrdoid platform) vilket i princip ar en iPhone fast helt utan granser... du kan bygga precis vilken funktion du vill till den.Later lojligt I'm sure men jag skulle aldrig kunna ga tillbaka nu tror jag...

Frida Stigevik

sv: jodu, men trots "ledighet" har jag fullt upp ändå! :)

anna

det är ju burton som gjort den så det lär den vara ;)

Pjoltas

sv; Nej, har jag alltså rippat Pelle-pung igen!? Jaja..det var ju inte meningen. Jag lägger inlägget i ett kuvert och skickar Göteborg eller nånannanstans på andra sidan jorden.

=)Pjoltas har nästan alla apparater, men använder just bara...snoppförlängarluren. Alltså en (1) apparat.

.

http://pjoltas.se

Pjoltas IGEN!

Prova att tejpa fast telefonen i snoppen... Jag tror fan den blir lite längre! =)

Fast jag behöver ju inte det. Jag är stolt över mina 7 1/2 cm, kort kan tyckas...men jävligt snabb!

.

http://pjoltas.se

lisa

ja ringa och sms räcker gott och väl och det är det man kan göra med min mobil :).man har ju kamera för att ta kort med och mp3!

angelica

(svar)Tahah, ja man får ta tillfällerna då man känner att man orkar.

Dock stoppar jag mig själv när jag börja tänka "undrar om jag ska gå upp 7 i morgon gå en promenad runt sjön (9km) och sen gå och lägga mig igen.

Nej du, lördagar är till för att man ska sova lääänga! ahah

Caroline

Allt som är multifunktion går sönder mycket snabbare. Säger jag som köper såna grejer, haha :)

Johanna

hehe observerade inte direkt barnen utan deras samspel :)

Anonym

Hej, kolla in mina senaste redigeringstips!

lr kan du bara spana in min fotoblogg vettja :)

Ha en toppen dag!

JULIA AMANDA

Jag vill ha musikfunktionen med i mobilen, mindre sladdar så (annars måste man växla mellan hands-free sladden och hörlurarna) men jag håller med om foton tar man med en kamera!

Rebecca

Har "praktik" typ, ska kolla lite om jag vill bli det osv :) Hjälper till med lite allt möjligt!

camilla

joru, man skulle kunna tycka det. men inte jag. jag går back. :Phah, helt rätt! min sambo har en sån där; "jag är så chick så jag har inte knappar! jag är en knapplös mobil! tryck bara på min display! SMART!"

sen NÄR e de sexigt att se ngns mobil med feta, flottiga tumavtryck över hela skärmen? NÄR??

lovisa

en sån mobil har min pappa :D hahaha

eller mamma.. vetifan

Linda - Livet är rosa!

HAha, orkar inte med alla som ska ha hundra funktioner på sin mobil. De enda jag har den till är att ringa/svara och smsa xD.

Linda - Livet är rosa!

HAha, orkar inte med alla som ska ha hundra funktioner på sin mobil. De enda jag har den till är att ringa/svara och smsa xD.

Karolin

Haha jag skaffade min första ipod förra julen fick den i julklapp då så känner igen mig i det du pratar om, sen så körde jag på den hederliga mobilen av nokian fram till för två år sedan men jävlar vilka raggnsings knep det där var att ha en tegelsten till mobil;)... ÅH men Pelle det är ingen press skulle vara så kul bara, ta det när du har tid:).

Korven

min mobil ska få plats i fickan utan större obehag, kunna ringa samtal och sms:a.Min mobil är rätt ful alltså! :D

Annika

Nejmen, gud vad trevligt med folk som tycker samma sak som jag, trodde nästan jag var ensam. Min mobil är köpt för 400 kr (nypris) och funkar super, laddningen håller i typ ett halvår, till skillnad från vissa andra mobilen som jag vet som måste laddas en gång i kvarten!Trevligt med likasinnade!