för lite hat.


Fick en kommentar av en anonym person förut som undrade hur jag "står ut med alla hatkommentarer".

!?!

Jag får nästan inga hatkommentarer (äckligt ord, låt oss kalla det "fårskallemummel" istället). Jag tror att det ultimata fårskallemummeloffret är den som framställer sig själv som invånare i Lala-land. Som vandrar på små rosa fluffiga moln hela dagarna, dricker beskt kaffe och skriver om kläder från Ducci.

Att spy galla har över en lönnfet Närking (jag), som redan vet sina brister och inte gör annat om dagarna än att fota katter och hata Takida - det känns jävligt meningslöst. Som att sparka på något som ständigt gräver sig nedåt. Med flit.

Vilken bloggare går lättast att tycka illa om?

sarah

ja, något sånt. min släkting låg i 2-3 dagar.. anar att jag också kommer göra de! klarade du dig eller tog du den inte? har inte läst bloggen sen dess... hehehe

stefan

Varför ska man slösa så mycket energi på att hata?

Karl

Jag svarar här - för jag hittar ingen gästbok :)- Ja, jag omges av dumma människor :)

Men det kan också vara en börda att vara smart.

Överanalytik är inte en dans på rosor :)Jag förstår förresten inte varför man skulle dansa på rosor.Marre

sv: fy skäms på dig! glöm inte dumstruten...men ohja, att jag är! och det blir en vända på townen på fredag med så då lär det ju rykas yttligare...menmen, tur man jobbar.frida

spy spy spy spyr på dig för att du hatar takida.Den som är lättast att tycka till om, hmm. Blondinbella elle Kissie? (Gud vad tråkig jag är)

Gun

Jag vet inte vem, Katrin kanske, men ingen kan ju hata dig i alla fall. Finns ju ingen anledning liksom.

Maajjah

snobbiga, inte bara bloggare utan vanligt folk. Eller bloggare som använder alter-ego

Tess

Personligen så förstår jag inte varför folk slösar tid och energi på "fårskallemummel". Jag gillar det ordet! Det får vi börja använda så kanske det kommer med i någon ordbok :-D

Sussi

Bloggare som är lätta att hata är dom som skriver skittråkiga bloggar och spammar sönder alla andra för att få någon besökare alls. Skit irriterande!

alex

alex

sv; hah! :')Men du, vadå "hat kommentarer"? Du har ju asball blogg så varför hata den?

Sara - Welcome to Saradise

åh, det finns många av dom. Typ Kissie, Dessie o allt vad dom heter.sv>> mjo, lite blöt vovve luktadde det allt men mest hundschampoo :D

MS | › Michael Jackson ♥

RE: jag tycker han förtjänade priserna! ville att han skulle bli aritst of the year och det för att om han fick bara gör en konsert skulle det blivit en obeskrivlig comeback ingen skulle kunnde sluta prata och då hade han automatiskt blivit artist of the year.. men nu när han avled, utan sin comeback.. så har allt uppståndesel ändå gjort han till AOTY, enligt mig. men som sagt, alla tycker olika :)

Mia

frågan är nog vilka bloggar man har lättast att tycka synd om... men det behöver man ju nästan inte säga. :)

sandra

Herregud vilken klockren människa du är, första gången jag läser din blogg, men lovar det kommer inte att bli den sista ;)

Blog Movement

Något har blivit fel. Det som brukade vara en inspirerande och fashinerande trend har blivit ett nytt mobbningsforum som uppmanar unga tjejer och killar till att hata. Som lär ut att det ända sättet att få uppmärksamhet är att provocera. Att blogga är fantastiskt, men det har snabbt blivit något väldigt destruktivt. Unga talangfulla tjejer driver bloggar med tusentals läsare varje dag och använder sin del av internet till att med alla medel blir starkast, mest populär eller mest avskydd. Men framför allt - den med mest läsare. Frågan är; är det värt det?Ord som slampa och hora är inga ovanligheter när man krigar mot sina bloggkonkurrenter. Man hänger ut varandras privatliv och inte är läsarna mycket bättre kom kommenterar på samma grova sätt. Allt detta inför mycket yngre läsare som ser bloggarna som deras stora idoler och tar efter. Vi har tappat ord som kärlek, integritet och vårt ansvar som föredömen.Att vara ung och tjej är inte alltid enkelt. Om det är något vi tjejer är bra på så är det att tävla. Att vara avundsjuka. Att snacka skit. Men vi behöver hänga ihop. Uppmuntra varandra. Vara på varandras sida. Vi behöver vända tillbaka blogtrenden till något positivt.Gå med i BLOG MOVEMENT - och stå för mer kärlek i bloggvärlden.http://blogmovement.blogg.se

joakim

Fan sköön blogg

sannab

om det finns någon kristen bloggare så paxar jag den som mest pain in the ass iaf.jo jag hoppas sannerligen det. hm det fanns typ gamla filmer ifrån 90 talet. ja inte en enda bra film förut en beatls film

Emma

Sv; Nej men, videon ska du ju inte se! Musiken ska vara på i bakgrunden medan man gör något... vettigare? =P

Anonym

det är ingen idé att tycka illa om bloggare. gäller bara att inte läsa bloggar man inte gillar. klickar man sig in på dem även om man inte tål bloggarna, blir ju puckona bara rikare. jävligt irriterande haha.

Ingrid

Hata är väl ett starkt ord.. Det är väl mer att man ibland undrar varför vissa människor ens har en blogg ifall den inte innehåller något... Tänker väl mest på 12 13 åringar nu som tycks skriva: gick upp, hade en rosa tröja, gjorde läxor. Och som inte kan stava/konstruera meningar. Och med det sagt så har jag ju uppenbarligen en VÄLDIGT inressant blogg (rolling eyes)

elvis

är för MYCKET hat! hade alla slutat hata hade ingen brytt sig

om kissie & liknande och hennes bankkonto hade varit tomt. :P

Eva

Jo tack, det är jäkligt skönt. Det är en helt klar nackdel att bli äldre, tänder som kránglar och kostar en jä... massa stálar dessutom.

>Människor som hatar är i regel otillfredsställda och missnöjda med sin egen tillvaro. Och de kommentarer jag ögnar igenom i din blogg är väl allt annat än hatiga???

BlueRoseCase

Hahaha! Underbart inlägg! Och skönt att blogg.se funkar igen. Jag tappar tålamodet alltför snabbt när det varken går att skriva inlägg eller kommentera...

anna

I love to hate you! sjukt bra låt du :) annars vet du mkt väl vilka bloggare jag "hatar" ;P

http://gaabriiellaas.blogg.se

yes box ;)

Ellenor

sv. haha åh tack för den fina komplemangen ;P

marty

sv: yes det har den. men jag börjar glo igenom de två första innan, catch up liksom

Anonym

Tja, alla dom här fjortisbloggarna är inte så svåra att tycka illa om...Sv: Nej nej, du missförstod mig. Det är absolut inget fel på yllesockor, jag älskar yllesockor. Problemet var att dom var köpta, ska vara handgjorda juh ;)

Julia utan y

Å så var det ju jag som lämnade den anonyma kommentaren ovan. Inte riktigt vaken än...

Linda

Säkert dom där Kissie, Dissie, Pissie & Co, de är inte alls svåra att ogilla för mig.

Daniel

E HELT CHOCKAD att jag inte får mer hat comments när jag bögar mej och halvt visar rumpan i mina videos etcMen bra så.

luckeboi

Man och kvinna har sex i kyrktorn. Kolla in senaste inlägget ;) Ha det bra!

OBS! Du har en snygg blogg :)

Hell's Bitches - The naked truth!

SV: Fem :)

Ellie

sv: Äntligen någon som tycker att jag har bra musiksmak!

korven

Kissie så klart. Och alla hennes äckliga anhängare. Men vadå hatkommentarer, varför skulle du få sånt?! Inte ens JAG får hatkommentarer och jag kan vara en riktig bitch i bloggen..!?

Rebecca Poncin

ja det hoppas jag verkligen! Det värsta som kan hända är ju bara att en hel klass skrattar ut en eller så..börjar kasta pennor kanske, hmm

Pillan

Men det är ju väldigt svårt att klanka ned på dig när det inte verkar som om du faktiskt pluggat PÅ FLERA DAGAR!?Jag skulle ju förvisso kunna gnälla på dig angående just detta faktum, men det är roligare att ta i ordentligt någon gång när du har ångest!OCH, de enda bloggar jag verkligen kan hata är de bloggar jag önskar att det var jag som skrev. Dom där roliga, intelligenta bloggarna. Till skillnad från min bitterblogg liksom.

Sara

Sv; Tack!

Lite yr och ont i huvudet fick jag, men ingen feber.. som tur var ;)

Har du vaccinerat dig?Jag bara hatar Dessie, så bläää!

Felicia

Svar: Jo nu dagen efter så mår jag faktiskt rätt så illa, men igårkväll kände jag nästan ingenting!

rebecca

hejhej, nu har jag börjat skriva min blogg igen så klicka gärna in och börja läsa. du kommer inte ångra dig ;)kram

sarah

Kissie. Man har inget annat val än att hata.

Juriststudenten

kissie? Mjo!

Erica

Hehe, fårskallemummel låter ju gulligt.. :D

Lisa

jag hatar de bloggarna som är jättetråkiga så därför läser jag dem inte hahah. men jag hatar inga speciella. jag hatar spammare. de är jävlar. och såna som inte vet hur man stavar.

Annika

Fårskallemummel är ju bara roligt!Närking? Nice! Me too liksom! xD

Caroline

Ja det beror lite på hur man menar. Gillar ju inte tex Dessie och Kissie, men ändå läser man skiten. Men man ogillar ju när folk spammar för att desperat få läsare, deras bloggar borde bannlysas. Gillar inte direkt heller som snor idéer från andras bloggar till sin egen blogg, speciellt inte när man kopierar rakt av (även där kan jag nämna Dessie och Kissie). Inget kul heller med de som typ aldrig uppdaterar. Varför ska man ha en blogg om man inte gör det? :)

Alexandra

Lätt svar: KISSIE! Bra blogg btw :) Ha en skön kväll / Ally

Jonesy

Lättast att tycka illa om : Valfri storbloggare.