fram eller bak?


För er som en inte vet det, så gillar jag att jaga katter med min kamera. Det är skitkul och jag brukar tävla med mig själv. Fulast kattkort vinner. Utmana mig gärna.

När jag ser på bilden ovan så finns det en sak som slår mig, är det en framtass eller baktass man ser på sidan där? Vad tror ni? Eller är jag dum i huvudet? Är det vaccinet som spökar?
elvis

det där känns som en framtass! jag tycker

mig se tillhörande högertass uppe i hörnet?sv: jodå. nu känns det lite bättre iallafall. :)

Lina

Du är dum i huvudet!

:)

Framtass! :)

Neha

Framtass för om man tittar hur leden går så ser det ut så

Eva

Ja visst är den fin va? Och det skulle ju vara hemskt med ett nödfallskit utan den otroligt oumbärliga underbara dryck kallad kaffe. Det behövs för att överleva, helt klart!!

Framtass, tippar jag. Fö ö är nog dina katter rätt härdade vid det här laget.

Julia

jag blir så uppmuntrad av att läsa din blogg Pelle, speciellt dina kattinlägg, för plötsligt känns det som att jag inte är helt hopplös och kanske trots allt har ett liv ibland ;D no offence! ;)och jag röstar helt klart på att det är en framtass!

m

på något sätt gillar jag bilden!

förövrigt är jag nästan säker på att det är en framtassis :b

evelina

hejhej, det skulle vara kul om du kunde läsa min blogg och ge lite tips?Ha en bra dag, kram!

Anonym

Besök min blogg ! (:

Rosita

Haha men söt katten!

Frida

det liknar ju min katt! :O

Malin & erika

Cute kittie

Neha

Fan vilken jävla blond människa!

Mari

Jag har en skitkul bild på Nisse. Jag tror jag utmanar dig!!

Sara

Jeez, vad är oddsen! Jag har letat och letat och letat som en åsna efter den tidningen, men det ser inte ljust ut. Jag minns att sedan jag läste den serien så har jag varit oerhört försiktig med just det Kalle-numret. FÖR försiktig, obviously, jag hittar den verkligen ingenstans!

Julia

ja oj! Jag tänker bara bröderna lejonhjärta men jag vet inte... :P Vår statistik-Fjalar kallar vi för Fjalle och han är sådär passligt disträ och flummig så att man inte alls ska orka lyssna på honom :Djepps, du är en ständig källa till glädje ;)

pubes

du är dum i huvudet, men det är en framtass, man ser ju den andra längst upp till höger?

Åsa

Jag lägger min röst på framtass. Och ja, du är nog lite dum i huvudet, men på ett fint sätt :D

Johanna

Hatar verkligen sömnlösa nätter. Varit många sådana på senaste tiden. Kanske vädret, undermedveten stress, eller svin-vaccinet? Hm.. Får fundera vidare.Jag tror det är en framtass. :)

Lilla Fröken

Haha katterna stirrar alltid så elakt på dig när du fotar dem!Jag har inte bestämt mig om jag ska vaccinera mig eller inte. Jag velar fram och tillbaks som en annan velpotta. Kan inte du skriva ett inlägg med fördelar till varför man bör vaccinera sig Pällä? Förutom att man kan bli en zombie och ta över världen då. Eh.

Per

Söt kissemiss.... :)

Anonym

Haha vad knäppig du är! Men jag tycker du förlorar fulast kattbild för den där var ju jätte fin!! Eller iof så förlorar ju jag för jag har ju inget kattkort.. Heller ingen katt faktiskt! Hehe:-PJa kaffe is the shit på morgonen!!

Maja

Haha du ska se vad våran lokaltidningar plockat fram för katter till åretslussekatt för i år. Har aldrig sett så många fula o läskiga katter på ett o samma ställe haha.

Hannah

Haha vad knäppig du är! Men jag tycker du förlorar fulast kattbild för den där var ju jätte fin!! Eller iof så förlorar ju jag för jag har ju inget kattkort.. Heller ingen katt faktiskt! Hehe:-PJa kaffe is the shit på morgonen!!

Carolina

Om inte katten är helt missbildad så är det nog vaccinnoja... det måste ju vara en framtass såklart!

Sofia

Tricky one. Personligen tycker jag nästan att det ser ut som en kanintass, men om så inte är fallet och katten ifråga inte är supervig, så borde det nog vara en framtass. :P

Pjoltas

Det är vaccinet som spökar. Bilden föreställer egentligen en svulstig man som dricker Samarin sittandes på en bänk någonstans mellan Rörstrandsgatan och Fridhemsplan. Det som sticker ut är bara ditt dåliga samvete..som lätt kan botas genom att du skickar 200 kr till Pjoltas. Ja? Ja!

=)

http://pjoltas.se

Frida Stigevik

katter har alltid så roliga grejer för sig xD här om dag sprang och hoppade doris på "klo-grejen" och vred sig i luften för att göra en "karate-kick"! xD hahahaha

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hmm fast att försöka göra ett porträtt baserat på ett kasst kort är ju en verklig utmaning ;)

dahlgrenskan

Hehe, jag skulle nog gissa på en framtass

FotoJohansson -I en hobbyfotografs objektiv

Fram ser det ut som :)

Korven

inte för att vara sånt men jag brukar vara kattvakt åt en sepekatt så jag kan slå vad om att jag har fulare bilder.

Rebecka

Sv: Hahaahaha, årets avslöjande för er stackars killar! Ni skulle bara ana ;) nej men jag tycker själv det är "bra" underhållning om man ska säga så men vet att glee blivit kritiserade pga. klicheer och stereotyper.... Därför jag skrev det!Dock scenerna där du sjunger.. Väldig fult mimat:S

Fredrik

hehe dessa tävlingar ;P synd att ja inte har bilden på min dator men där kan ja slå vad om den fulaste, ser precis ut som en "gremlins" xD

Anonym

Fram ditt jevla gökabo!

L I L I J A - en personlig blogg med mycket foton & vardagsmys.

Haha, jag samlar också på fula/roliga kattkort :)

Min katt brukar vara ganska duktig på att leverera.

Monika

Framtass, helt klart.

Anonym

Framtass, helt klart.

Anonym

Jag ska slå dig i fulast kattbild. Den kommer upp på min blogg inom kort. MOHAHA!

lisa

framtass!!!

Caroline

Caroline

Haha, du är så kul med dina kattbilder :)

Felicia

Du är utmanad och kan i stort sett känna dig besegrad! Rätt så fult kattkort, check it ooout! Vad vinner jag? pusselipusspuss

felicia

haha isåfall utmanar jag dig med bilden från mitt tidigare inlägg ;)

beciell

Okej, känn dig FEEEETEUTMANAD i fulaste kattfototävlingen, checka in bilderna jag fick på min perser nu i månaden;http://beciell.blogg.se/2009/november/fotosortering.htmlhaha. Total utklassning? :)

Soffi

Det är framtass. Eftersom dom "sitter" på baktassarna :)