sockor.


Hade tänkt ägna förmiddagen åt att handla julklappar och annat som behövs inför storhelgen om en månad. Tänkte fixa skiten nu, då jag är upptagen i stort sett varenda dag fram till jul (känns det som). Men efter att ha haft ännu en sömnlös natt, så lämnade jag inte gallerian med mer än ett par raggsockor. Fan vad jag är trött! Och fan vad jag är en storkonsument av raggsockor! Jag använder de tills de fallar isär och luktar död råtta.

Brodaah har lovat att jag kan ta hans bil imorgon och dra in igen. Jag ber till Hades att jag är piggare då, vad fan.

Törrt inlägg, jag vet. Med mycket svordomar. Återkommer snart dock, ska bara ta ned en massa julkrimskrams från vinden åt morsan.

Ho ho ho!
emilia

hej! kolla gärna i min blogg om du kankse kan hjälpa mej med vad jag skrev.. om att flytta ner menyn!

Pillan

jag har inte bestämt mig ännu huruvida du ska få genomlida massor med elaka kommentarer angående studier eller ej.. Det beror helt enkelt på flera faktorer, den tyngst vägande faktoren är väl att jag helt enkelt är en elak människa!Mmm, raggsockor. Snygga var dom också!

Emma says style, love & rock and roll.

raggsockor ja, jag visste det. Helt sjukt, det heter ju faktiskt tjocksockar!

Frida

sv. haha, jo. får ta det han säger om kläder med en nypa salt om man säger så ;)haha, jag har hål på båda hälarna på mina raggsockor. men jag vill inte slänga dem, det är ju nu dem har slutat att stickas ;)

Anneli

Jag älskar raggsockor. Raggsockor är det bästa som finns. Men mina går alltid sönder efter en vinter och mormor har slutat göra nya. Inte okej!

Veronica Berggren

myspys:D

Julia utan y

Men Pelle, köpta yllesockor? Har du ingen skam i kroppen? ;)Sv: Tja, jag tycker att det är en bra serie. Inte lika bra som Friends men helt klart värd att införskaffa. Kolla några avsnitt online först så vet du sen om du vill sätta pengar på den...

Ingrid

är det inte lite tidigt att julpynta?raggsockor tror jag aldrig att jag har ägt.. Eller jo, ett par rosa att åka skridsko i när jag var 5.

anna

men raggsockar kan man aldrig få för många av, jag överkonsumerar det under vinterhalvåret, supernice ju!

Caroline

Det är väl tusan vad alla håller på att julpynta :P :D Adventsgrejerna kommer fram på fredag säkerligen, julpynt får vänta till efter Lucia :D

wingers

är det inte "hoe, hoe, hoe"? :P

julia

mysigt med julpynt =)

E.

Diggar din header ;)

dahlgrenskan

man kan aldrig få för många raggsockor. det är guds gåva till mänskligheten ^^

Anonym

skrev ju om "tankar om biverkningar" i inlägget jag skrev om hela kalaset igår. SVINLÖJLIGT! hur kan man klaga på att få "lite ont i armen" när man blir så sjuk av sjukan..

lisa

åh så man kan köpa raggsockar på hms herravdelning! tack då vetjag!jag har köpt en julklapp av några wow! hoppas det inte spökar på vinden.

Myaraq

Du behövde nya raggisar. Faktiskt. Dina gamla luktade ända vägen hit. Jag köpte nya när jag var i Ungern i helgen. Himla bra uppfinning, raggisar! :DSV: Jag skrev oversize för att majoriteten av alla i bloggvärlden är modeslavar & lika töntiga som de inte kan stava. Men ja. Den är för stor. Jag tror jag har stulit den från pappa.Thx BRUSCHAN! (Om jag hade vågat mig på det, så hade du fått ett hjärta här)

Egoinas mamma

Raggsocker är ett måste!!

alex

Jag bugar och bockar, för att vara lite mer kvinnlig!

Åsa

Raggsockar FTW!Sv: Hett tips, önska dig en prenumeration i julklapp! ;)

Matilda

Raggsockor är ju underbart, själv går jag runt i ett par herrsockor som jag köpte i 10-pack på typ ÖB för 90 spänn. Underbart, underbart!Svar: Jag har alltid haft komplex för just min profil.. men jag kör en Blondinbella och hänger ut mig totalt, brukar funka!

frida

Ja, faktiskt.

Kånken is the best

anna

haha tack. ska ha med det i kalkyleringarna. vill ju inte att du inte ska vilja ha mig när du kommer hit liksom.

Rosita

Ja just, man må ju köpa julklappar också.

Hade helt glömt bort det, hahaha!Men jag var ju på skolan! Då kan jag ju inte svara på en sån fråga heller :)

Whiskey med vin är nahahajs, inte gott för fem öre men man mår bra av det :D Eller något.

pubes

sv: har man varit med lika länge som jag har så lär man sig ett å annat;)

svh

Bli veckans blogg på min blogg. gå in på http://welensavannah.blogg.se/2009/november/vecknas-blogg.html för att komma direkt till inlägget och där förklara jag också vad du ska göra :)

MS | › Michael Jackson ♥

RE: konstlat? nja för mig är det nu världen har förstår vad vi har förlorat..

MS | › Michael Jackson ♥

RE: konstlat? nja för mig är det nu världen har förstår vad vi har förlorat..

Tess

Ibland kan man ha totalt idéstopp när det gäller att köpa presenter och julklappar. Får hoppas det släpper innan jul bara :-)Svar: Jo, egentligen skulle jag ha struntat i att svara på den anonyma kommentaren. Tyvärr vann mitt temperament över mitt sunda förnuft :-S

Hell's Bitches

Åh vad mysigt med raggisar! :D

Jenny

sv:thaanks..det är dock en gratisdesign jag hittade för jag suger på sånt där..lite opersonlig men ska försöka fixa till de sen :)

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Fina var dom! :DSer varma å skööööna ut ju.

Sophie

Haha fan va grym du är! Fast jag måste vara så fräck och be dig om en sak, snälla börja inte en mening med OCH.

Det var allt :)

Sofia

Du har inte funderat på att börja sticka egna sockar? :P