uppföljning.


Okej, så det här är det sista inlägget i ämnet "vaccinering". För nu. Antagligen kommer jag ta upp det snart igen. Ungefär vid den tidpunkten då det muterar oss människor och Svea rike går och blir zombieland.

Jag känner ingenting efter sprutan igår. Nu har det snart gått ett dygn och jag vet inte om det är för tidigt att ropa smultron, i så fall får jag väl äta skit och ta tillbaka det jag sagt.

Sen den här armsmärtan som 99 procent av alla verkar känna av. Jag vet inte om det är min helylle bonnuppväxt som talar, men jag tycker det känns lite som träningsvärk. Fast lättare. Inget farligt alls. Men det är ju tydligen olika för samtliga av oss och nu fattar jag att jag uppenbarligen har haft flyt (peppar, peppar). Känns gött det.

Idag har jag som mål att inte göra ett skit! Klagar någon på det, så får jag väl skylla på biverkningar.
wingers

Haha! lönt att ha en vaccinerings-kit nu ;P gött med en ledig dag dock. Jag ska som sagt ta min spruta idag, o hoppas att jag är fit for fight till morgondagens föreläsning vid 13...

Matilda

Hah! Vänta bara tills du vaknar upp och känner ett extremt sug efter människokött. Alternativt spy eller bita lite på människor á la 28 dagar senare..

thaikalle

I dag hedrar jag min apa som blev mördad igår natt med bilder.

Kitty

hahaha, rolig bild :)

luckeboi

Kolla in mitt senaste inlägg. En kvinna gifter sig med sin döde man :/ Tycker du det är okej eller inte okej? Skriv din åsikt :)

Ha det bra!

carolina

när jag och min syster var ynge körde vi straffslag mot armen när vi nyligen vaccinerat oss mot fästingar. det var en rolig och smärtsa lek ;)

korven

jag tog den aldrig! Jag ska ta på mammas jobb om det blir över eftersom jag tackade nej till den i skolan... Så det kanske blir nästa vecka men förhoppningsvis inte! (jag är anti sprutan faktiskt!)

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Skönt att det känns bra :)

Tillan

Sv: Jag klarade av att gymma men nu tar det nog stopp, fyfan för att städa!! Hur svårt kan det vara att dra tummen ur röven och börja städa??Jävligt svårt faktiskt.. mutter

Sanna

Skönt att du inte känner nått efter vaccinet =)

Andrea

Sv: ja eller hur, de är underbara! :)

fredrik

Faktiskt vad det ingen metafor, den här gången, jag skrämdes av det nästan om det inte var en förjävla stor blixt från en kamera ja då var den enorm xD det ska inte ens kunna åska nu men inget e omöjligt hörde från min lärare att det snöade på hans födelsedag o han fyller då år i juni :O hade jag tagit vaccinet före blixtrandet så skulle ja tro att jag såg i synes hehe du har ont armen nu alltså snart vet jag hur det känns oxå..

Agnes Cecilia

SV: Äh, låg på MVG-nivå i (nästan) alla ämnen i sexan. Känner inte att jag behöver oroa mig.Inga biverkningar än? Hm.. vänta bara..

Neha

Hahahahah. Jag garvar fortfarande. Måste sluta att ha dålig humor:P

Angelica

Inte för att vara taskig men på bilden såg det ut som att du hade lite tendens att bli zombie.

Håller tummarna för dig.

Å jag är också en bonnatös, men helvete vad jag fick ont i armen. Började som träningsvärk och gick över till armageddon.

sophia

du är nog den första killen jag har sett som bloggar :)

Sandra

Du ser lite ut som en zomie på foto faktiskt. En söt sådan =)

babby

sv. haha! Eller hur..? Blev sjuk(are) på köpet också... =(

Anonym

kolla gärna in min blogg :)http://juliastjarnfeldt.blogg.se

N I L M A

sv: jag sa aldrig att de suger? jag sa att de inte har något abonnemang för tillfället som passar mig som handen i handsken och att försäljaren jag pratade med inte nöjde sig med mitt svar som var "nej".

Johanna

haha vilken rolig bild :)

Eva Linder

Grattis till dig då;-) Är lite avis på alla som bor i Sverige just nu. Så himla lätt med massvaccinering. Själv vet vi inte om vi ska vaccinera oss eller om vi ens får det här.Ha det bäst! Gillar idén om att inte göra något alls!

b

Och imorgon är det min tur för vaccinering.

Hellre biverkningar istället för att få vårdas med konstgjorda lungor.Mikaela

Du har nog rätt, det ÄR bonnuppväxten... För i min jämtländska arm så känns det inte nåt..:-) Hård, hårdare... hårdast?

lisa

skönt med en slappar dag. jag sitter och hostar och har jävligt ont i halsen idag. usch. kanske svininfluensan på gång :DD? fast då borde jag ju redan ha fått alla andra symptom med heheh.ska bara slappa mest idag med.ha en fin torsdag.!

Yksi

Jag är bonnigare... jag blir aldrig sjuk...

Frida Femling

sv: Ja fyfan :) jag är fortfarande sjuk men jag måste ju ha en myras immunförsvar eller något. Nys lite på mig och jag ligger sjuk i 2 veckor. Ta en spruta och jag är sjuk i en vecka :P Hoppas du inte blir sjuk bara :) Jag måste nog vara den som är känsligast!

dahlgrenskan

sv: jaa, det var smoothie, en fantastisk skapelse vart det. problemet var ju bara att det låter så jävla högt ^^

det där med bonnuppväxt verkar stämma. eller ja, i mitt fall, wannabe-bonnuppväxt.

Daniel

Orkar du inte ens masturbera?? skandal!!!

nathalie

känns lite som du vill få biverkningar! höhösv: hoppas jag med :-D

ida

jag mår faktiskt braaa ! ;D jag har ont i armen men ingen feber eller nåt.. du verkar leva du med ?!

Emma

Haha.. det stämmer! Du kan räkna du ;-) Vilken lyx för dig! Det onda i armen kan jag hålla med om att det känns som träningsvärk...fast inte en lindrig en. Hur tränar du egentligen som känner sådan här smärta som lindrig!?? Hahaha...sen sitter jag med feber så du har nog haft tur! =) Hoppas det fortsätter så för dig! Kram

Emilia

Sv: Ju, det är sant, ju. Den är rätt utmanad

Tobias

Skönt att du sluppit det, ÄN ;)

Anonym

KNULLRUFFS, NO DOUBT.

Anonym

sv: haha, du har rätt! glömde att det var miljövänligt med! och fan vad orättvist! här går du och förbereder dig, tror det värsta om vaccinet, är säker på att du kommer att drabbas av alla biverkningar samtidigt, flera gånger om, men så händer INGENTING. Jag är besviken. Hade hoppats på något stort, men icke.

j o s e f i n e

alla min biverkningar har försvunnit nu, efter en dags sängliggande. Men håller med dig om att det bara känns som lite lätt träningsvärk i armen :)

Sara - Welcome to Saradise

hah :D det är säker bonnuppväxten. För det var nämligen samma för mig och jag har oxå en så kallad bonnuppväxt :p

Madde

Och så fick du jobba på det

Stella

jag tog min för snart två veckor sedan. kändes inte alls och behövde inte köa innan heller. tror att det tog mindre än en minut att parkera bilen, gå in, få sprutan och gå ut igen. vissa har väl tur xD hade inte direkt ont i armen efteråt heller, det var ja, som träingsvärk. spände typ.

Leo

Skönt att höra jag är också en bonne, så då slipper jag också biverkningar med andra ord! :) Om jag nu får nån spruta vaccinet var slut idag...Btw så finns nu en helt ny tecknad dagens outfit, bara för din skull ;) (okej inte bara)

miss x Jung

Åhh, va manligt av dig o inte ha ont i armen.... Kan man läsa sig till ironi??? ;)

Lilla Fröken

Rolig tanke det där om att de som tagit sprutan ska bli zombies. Jag hoppas inte att du jagar upp dina bloggkompisar först bara...yikes!!

Siri

Dude, jag tog sprutan idag och nu hänger vänsterarmen som en dödvikt. Kan inte flexa musklerna. Vilket iofs inte är någon förlust med tanke på att jag saknar bodybuilder-ambitioner...